ugur böcügü'müz evlenıyor

hala evlenemedimi bu uğur böcükü aşağıdaki gibi olmadan eversek fena olmayacak

oyy gurban oldum gelmıssŞenizŞenizŞeniz
yok abla yaa ıkkıde bı ya evımızı basıyolar yada kocamı benden ayırıyolar ıkı dk romantızm yasayamadık :1closedeyes:

kimin resmi vardır benim mi anlamadım senin mi yoksam

oyy gurban oldum gelmıssŞenizŞenizŞeniz
yok abla yaa ıkkıde bı ya evımızı basıyolar yada kocamı benden ayırıyolar ıkı dk romantızm yasayamadık :1closedeyes:

de get üzümün sapı armudun çekirdeği( tersiydi sanırsam) derken evde kalacaksın:roflol:

de get üzümün sapı armudun çekirdeği( tersiydi sanırsam) derken evde kalacaksın:roflol:

armutun sapı ıüzümün çöpü o abla :roflol: neyse he yaa bı koca bulsamda şöle ohh desem rahatlasam sızde kurtulsanız ama olmas neti olmayan kocaylan evlenmem sızıde bırakmam :asigim:

ben yokken ortalıkmı karısmıs neee ?
ahanda bu böcük baska sey anlatıyoz farklı anlıyo sona kendi ona göre yorumluyo duyanda öyle sanacak oysaaa yanlıs anlama varr...
dün bana yaptı bunu yavrı ben sana dedim avatardaki senmisin o duyguya sanıyo :))))

Son düzenleme:

allahım allahım daha benım avatar resmımı cözemedıler...2 gundur bır yanlış anlasılmadır gıdıyor...
ah böcük ah....ortalıgı kaırtırdın yoksun...yıne
valla gözlerımden yaş geldı gulecem dıye ya ne resımmış bee...oy oy...
ılahı cok yasayın emı...

heyaaaa bir yanlış anlama olmus orda ben bugün sabah anladım böcügün yazısını okuyunca :)))

allam yaa :roflol: arap bacı olsun nan sızı bıırakmam gocayı bırakırım sızı bırakmam yokmu nan aranızda kaynı kardesı akrabası olan yakısıkklı 21 den buyuk olan hee :1rolleyes: bı bacınıza koca bulamadınız bee :mymeka:
velved adamı delı etme nan tmm anladık ben espırık yaptım sen avatrdakı resımlere bosver benım guzellıme bak msn ayolll :dilcikar:

cokkkk güzelsinnn nan seni almayan kocayııı........... körmü nan bu erkeklerrrrr

valla sen .....delüüüüüüüüüsun azmısın azman olmusun...allahım...yaaaaa..
guldurmeyın benı...
böcük bır daha esprı yaparken...velvede yapma....hala resımde kaldı kuzum ya....
oldum ya gulmekten
.....

cokkkk güzelsinnn nan seni almayan kocayııı........... körmü nan bu erkeklerrrrr

hııhh:dilcikar: kör olmasalar guzel karıları dururken elın sümüklu karılarına bakrlar mı yada benı sözlum bırakımıydı kör ıste kör neyse baska lımana demır atcam ıns

herkese yapıyomda bu velvede alışcak ıns -tatlicadiarzu- ayy boynum tutuluyo evdekı pc yerı hıc rahat deıl ısyerı daha rahattı :roflol:

zengin kocada koca al armudum bak sana zengin koca adayları birini seçde şu düğünü yapalım artık

tamam barcman abla bunu alımm sarısından hoşlanmam ama napım ksmet kendı guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…