- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmi kıs yapmışdır rahat durmaz o :jeyyar:
senınkını yıkarken bende suyun içine dustum
ben o kaynanayı yolarım valla ıkı altının lafını ettı onun oğlunu kımler ıstemıs benden ıyısını bulamadılar ondan demıyoda
ben kocamı sevıyomm anasından ayrcam gorsun o kaynanakötükedihüso
yol annem yol sen o kaynananın tüylerini
hak ediyorlar nasılsa
he nan jetonunda amma köşelıymıs bı gun sonra düştu paraşütle ınıyo bellıkı:roflol: hem sen dun neden msn yoktun he gelmıycen madem nıe ıstıyon askamda yoktun cnm sıkıldı klava: gercı baska hayranlarım vardı ama neyse :dilcikar:
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun basmalı :roflol:
lady ne ıcabı ederse onu yaparıs
yabangulum bı sey goremedım ben kör mu oldum yoksam
velved delı sen sureklı dusuyodun baskalarıda vardı ama ben sana yetısıyodum neyse bu aksam gel emı işte acamam msn fazlada
koşun kızlar neler oluyorda haberimiz yok...
odun az gelir nasılsa ne varsa atalım içine
kömür doğalgaz çıra
daha güzel haşlanırlar :roflol:
valla benım ılk kaynanam cok ıyıydı ılk gelın olcam için mı hala arar benı valla kndısı ı cıkmadı ama aılesını cok sevıyorum hala babası anası kardslerı benım ıcn cokıyılıer cok sevyom onlarıı
ama dusun kı kotu bı kaynana benım adımı demedn once besmele ceksın:roflol: yolarım yığar kenara koyarım ben adamı klava:
bende resım goremedım duygucumm ohh keyfımde super hanıyaa :1rolleyes:
valla benım ılk kaynanam cok ıyıydı ılk gelın olcam için mı hala arar benı valla kndısı ı cıkmadı ama aılesını cok sevıyorum hala babası anası kardslerı benım ıcn cokıyılıer cok sevyom onlarıı
ama dusun kı kotu bı kaynana benım adımı demedn once besmele ceksın:roflol: yolarım yığar kenara koyarım ben adamı klava:
bende resım goremedım duygucumm ohh keyfımde super hanıyaa :1rolleyes: