ugur böcügü'müz evlenıyor

:1shok::1shok::1shok:aaaaaa ank06 sağdıç oldun diye ne çekiyon yeni evli çiftleri...özele saygı lütfen.çoluk çocuk var..bari sansürleseydin ya....başımıza taş yağacakkkkkk anim allah:roflol::roflol::roflol::roflol:

çekilin ulenynnnnn buranın namusu benden sorulur....bacımın mahrem resimlerini nasıl yayınlarsınız..racona ters.

koşun koşun kızlar böcüğün kocişinin günlüğünden bi kaç satır....

sabah mahalledeki çöp bidonunu karıştırırken o çöpçü var ya o çöpçü hani, yine kıçıma tekme attı benim çöp tenekesinden çıkarıp. teee gittim diğer mahalleye. ee karın aç tabi. baktım bir çöp bidonu var. ne bileyim ben her mahallenin mafyası olduğunu. beni ordan da kovaladı eli silahlı kedi bozuntuları. zor attım kendimi mahalleye. sonra baktım bakkalın önünde ekmekler var aldım onlardan bir tane götürdüm hanıma çocuklara. ah bu çocuklar ah deli edecekler beni. beğenmedi ş......... ekmeği. neymiş efendim yiyemezlermiş süt olmadan. zıkkım yiyin dedim. hepsini kendim yedim. ah bu çocuklar ah. ben onca uğraş vereyim onlar beğenmesinler işte. leynnn tipsizler bende sizi görcem büyüyünce. tabi önce ölmezsem.

sabah kalkarım elimi yüzümü yıkarım kahvaltımı yapıp dişlerimi fırçalarım dışarı çıkarım ve olaylar gelişir
pet shopa gelip parmağını camekanda yukarı aşağı oynatan beni zıp zıp zıplatan sersemler. bak söyliyim bi gün beni alırsanız bu iş böyle yürümez. habire zıp zıp zıpla nereye kadar. ahanda tarihi de attım, bir özel hayat istiyorum. koşullarım bunlar. alırsanız anca keyfime bakarım. bi dünyaya açılıyım ya hep barmak hep parmak nereye kadar. pisst deyince de gelmem off sıkıldım ama. alın beni bir an önce ya. anlaşmada esneklik sağlayabilirim.büü.

eeeeeeeee artık herşey göz önünde yaşanıyor
ama çokta mutlu gözüküyorlar

böcük hakkında endişelenıyorum...
işten çıktı eve gıdecem dedı saatler oldu hala yok ..
şu kızın başına bir şey gelmesin sakın..

kızlar böcük düğünden sonra aldığı kilolar yüzünden utanıp çıkamıyormuş dışarı...özel planlarımla evinden otururken resmini çektim..merak edenlere...

ugur böcügü...dunden berı kayıp ve butun kedıgıller uguru arıyor..............wanted böcük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…