- 3 Nisan 2008
- 262
- 0
valla zengın olan daha bı doymaz oluyo eskıden 1 bılesık olsun derdım4 tane var hala aç gozluluk yapıyom ınsan oğlu çiğ süt emmıs cnm ayy pardon kedioğlu :roflol:
tüüüüüüüüü ayıp ayıp
ne o öyle yan yana uyumalar
biz sana demedikmi düğünden önce olmaz diye :jeyyar:
fırtınanınkzı ve sel
hee pardon ozmn onun için ne işin var CADIARZU
işte böçükün duası
allah gözünüzü doyursunallah daha çok versin ne denir bu sözün üzerine
valla zengın olan daha bı doymaz oluyo eskıden 1 bılesık olsun derdım4 tane var hala aç gozluluk yapıyom ınsan oğlu çiğ süt emmıs cnm ayy pardon kedioğlu :roflol:
canımcım hala aç gözlülük yapıyom dedindiyao yüzden şeyetmiştim nan
ne etmıştın nan CADIARZUCADIARZU
böcük beşiktaş berabere diye bi durgunluk mu yaşıyon nankaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka: ne sırıtıyon enışsteeeeeeeeee enısteeee :sm_confused: duy benı bu karıyı yarın boşamazsan bakmam da sıfatına(sankı gordumde ) :roflol:
ya kolaydı tabi öyle karı boşamaksankim herifin yüzünü görüyoz da:mymeka:saat kaç olmuş yok ortalarda dahaben boşıycam bu herifinan unutmuştum aklıma getirdin aile faciasına yol açıcan nan:roflol:
bjklı enıstem yapmaz ole sey guven sen bana ve ona :1closedeyes: maç ızlemıstr sımdık damlar eve
sen nasıl gacısın be demesem kocanı unutcan allahtan varım bee dua etcen yerde ne dıon pcye yapısmadın mı sen hem kalk azda gıçın nefes alsın az :roflol:
ı hadı yarın yaptın 10 marıfetı saydrcam sana ı geceler
arkadasıma en guzelınden kolye...hedıye edıyorum...umarım begenır..
ney bu altın deıl yakut elmas neyım demı uzerndekıler :roflol: ettım bıle beleş olsunda