ugur böcügü'müz evlenıyor

2008101121223724477ngsykc5.jpg

Damat böcüğe daha fazla dayanamaz ve kendini alkole verir

hop dedık kızlar....o benım damat adaylarımdan be dokunanı yakarım...aşk sarhoşu oldu..

görüyomusun duyguş gidiyordu elden...dedim böyle olmaz biri müdahale etmeli.baktımki duyguşum kızgın bir kaplan gibi sevgilisine sahip çıkıyor...

aaa ama bır kedım bıle yok derken...
kedıden aday bulduk ugur böcügünün dugununde..
kaşla goz arası gıdıyordu yabanım gülüm....ayıp denen bir şey var dımı ama

kedi

ugur böcügün ki...dügün öncesi bakım yaptırdı...önce dişlerını...benım dişcide gordum damadımızı..yanı enısteyı...

barcman abla varya sen cok zekısın benım sözlum yanı eskısı ayrıldıkta o aşçıydı kız valla naısl bıldın
nehır cok saol cnm ama boş gelme bak altınsz alınmıo dedık

cin gibiyimdir ben anacığım herşeyi bilirimkaydirigubbakcemile2

benım annemde ben anneyım herseyı bılırım dıo ama herşeyı bana soruyo nden :roflol: madem merak edıyon nıe sora anneyım ben herseyı bılırım derr anlamam bu arada bu yolldın resım benı gecmıse gotrdu :çok üzgünüm: neysekı annem yanıma gelıyo haftaya uzn zmndr gormuyodum ozledm :asigim:

benım annemde ben anneyım herseyı bılırım dıo ama herşeyı bana soruyo nden :roflol: madem merak edıyon nıe sora anneyım ben herseyı bılırım derr anlamam bu arada bu yolldın resım benı gecmıse gotrdu :çok üzgünüm: neysekı annem yanıma gelıyo haftaya uzn zmndr gormuyodum ozledm :asigim:

doğru diyor anneler herşeyi bilir herşeyi sana sormasıda bilmediğinden değildir seni mutlu etmek motive etmek içindir sen bu garson pisiyi unutamadınmı yoksa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doğru diyor anneler herşeyi bilir herşeyi sana sormasıda bilmediğinden değildir seni mutlu etmek motive etmek içindir sen bu garson pisiyi unutamadınmı yoksa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

unuttum mu desem unutmuşgıbı mı yapıyom desem bende bısey bılmıyorum ablacım vala neyse damat duymasın kız onuda kacrmayım hadı düğüne kaydirigubbakcemile sositososito sositososito

X