E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
allahım yarabbim bıcır bıcırsın kız sen...
allah neşeni bol etssin.ufuğunla senin sevgini daim etsin.
kız çiçekçiye sarılma deyince benim aklıma senin yaşadığın o komik olay geldiii:1hug::1hug:
çilk seni çok sevdiğimi biliyorsun dimi? yorumların düşüncelerin hep beni mutlu edip gülümsetiyor kendimi sana çok yakın hissediyorum iyiki varsın denilcek dostlardansın İYİKİ VARSINN..
BU MUTLU AN'IMI DÜNDEN BUGÜNE AN VE AN BENİMLE BİRLİKTE PALAŞIYORSUNNN VARMI BUNDAN GÜZEL ŞEY YAAA
canimsin yaa,inan bana karsilikli bu sevgi..biz oglumla seni cok sevdik belinay teyzesiarada takiliyoruz sana senin hosgörüne siginarak..ve gercekten
dileklerimin hepsinde cok samimiyim..temiz yüregin insl.daha daha güzel günler görür..
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
Allah sizi birbirinize bağışlasın.
BICIR BICIRIM HİÇ SUSUMAM HELKİ KONU UFUĞUM OLUNCAA BENİ DURDURANA AŞKOLSUN EVDE BİLE BENİ SUSTURMAK İÇİN PARA VERİRLERR :sm_cool: YAHU GÜLÇİİİN YAPMAA SAKIN O OLAYI HATIRLAMA ETKİSİNDEN KURTULDUMMM HATIRLATMA BACIIIIIMMMM:CüvCüv:
belinayımmm
merwemmmmmm
göremedimmm canım kusurama bakmaaaa
seni az çok tanıyorum..ufuga olan sevgin aşkın yaşadıkların..
duyguların hissettiklerin düşüncelerin..
herşey eskir diyorum ya..
aslında herşey eskimez..eskitmemek çok önemli... Sengözlerimebaksanab
siz 4 yıldır eskitmemişsiniz..çokbüyük bir başarı..sizi canı gönülden tbrkediyorum..
size daha mutlu niceeeeee 40 yıllar diliyorum el elegönül gönüle..seni çokseviyorum..:lepi:
sen mutlulugun en güzelini hakediyorsun
bacımıda böylesine mutlu eden ufuk enişteyede gönülden saygılarımı sunuyorum..
ne mutlu sizee inşallah düğün müjdeni ve resimlerinide görmeyi nasip eder rabbim..:saruboceq:senin mutluluğun en az benidebir o kadar mutlu ediyor inan canımm..öpüyorum birtanemm..:asigim:
ne kadar güzel yazmışsın
aynen bizde 03.08.2005 te tanıştık herşeye rağmen 3. yılımızı doldurduk
aynen sizin gibi etrafın yok olmaz siz çok farklı insanlarsınız dedikçe biz dahada sevdik birbirimizi
allahıma çok şükürki çok mutluyum
kimse bozamaz bizim aşkımızı
sizde ömür boyu mutlu olun(kimseye kulak asmadan) :)
belinay ne kadar hoş bir çiftsiniz rabbim ayırmasın inşallah:Saruboceq:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?