• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
bu konuda heryerde hersey yazilip ciziliyor birsürü görüntüler var.
ama ben varliklarina inanmiyorum.
inanlarada karsi deyilim herkesin fikirlerine saygim var sonucta herkesin kendi görüsü ama ben inanmiyorum.
belkide kendi gözlerimle gömedigim icindir.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arastirdiktan sonra bilgi sahibi olup,sonra da fikir sahibi olmak cok guzel..olumlu yada olumsuz..seni de tebrik ediyorum merak edip bakmissin,arastirmissin fikrinde olumlu yonde gelismis..korukorune takilip kalmamissin..o kadar cok bilgi ve belge var ki inanmamak mumkun degil..fikrini degistiren videoya bakmak isterim.kaynak icin tesekkurleropuyorumnanaktan

bişey değil canım.doğru diyosun inanmamak mümkün değil gerçi bu bilgileri öğrenmemeyi tercih ederdim çünkü korktum varolduklarına inanınca :roflol:

izledım canım ben onların hepsını ıstersenız burayada atabılırım lınklerını burdakı vıdeo goruntulerıne baktınmı gülincim

baktım canım çok ilgimi çekti hepsini izledim ama reklama girer falan diye linkini vermedim yerimseniben

9.videoyu izledim ,çok süperdi.o uçaklı görüntü özellikle.bir kitapta büyük olan bir aracın içinde küçüklerin çıktığını,bunların keşif için dolaştıklarını okumuştum.o videoda da bu çok net olarak gözüktü.kitap da bu arkadaşlar öneririm ;)

TANRILARIN ARABALARI
Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ulaşılması güç satış rakamlarına erişen Tanrıların Arabaları, ünlü araştırmacı Daeniken'in gerçekten olay yaratan yapıtlar dizisinin ilki... Daha sonra yayınlanan 'Tohum ve Evren', 'Yıldızlara Dönüş', 'Tanrıların Ayak ızleri' ve 'Tanrısal Stratejisi' adlı yapıtlarında da sürdüreceği iddiasını, ilk kez bu kitapla ortaya koyuyor Daeniken.

'On bin yıl öncesinin insanı için uzay yolculuğu bir sorun değil, bir gerçekti. Bunun ispatı karanlık geçmişte tanrıların bıraktıkları ve bugün anlamını çözmeye çalıştığımız sayısız izdir...'

Ben de var olduklarına inanıyorum...
Filmlerdeki UFO tanımı olmayabilir tabiki ama evrende başka canlıların olduğuna inanıyorum...

Back