Ufak tefek hirsizlik yapan komsu

Ben bile şok oldum bu duruma kendimi aşırı iyi niyetli aslında salak görüyorum ama siz benden yanlış anlamayın iyi niyetlisiniz

Bazı insanlar bunu istemeyi alışkanlıktan çok, vermek zorunda, saf işte, versin yiyelim der ve sen izin verdikçe seni bile yer. Aman dikkat. İstediği zaman daha ne kadar yiyeceksin? Daha ne kadar isteyeceksin? Benim senden istemem lazım. Şimdi ver bakalım geriye benim yarım çuval pirinci, mama parasınız vs diye üste çıkmanız lazım. Bşr daha bir şey dinlendiğinde ay yok artık diyip suratına kapıyı kapatın.

Bir de soruların hepsine cevap veriyor da kadın keyiflenerek buna saçını soruyor, altınlarını, kocası ile kavgada izliyor. Benim bakışlarım, laflarım serttir. Uzatmam burada yazdığım gibi. Kadına bakarken hayırdır? Der bir insan.

Bence kapısına gidip diyin ki "annemler korona virüs kaptı evdeki eşyalarını alıp poşetlemiştim temizlensin diye aşağı düşmüş gördünüz mü?'' . Bir yerleri tutuşur vallahi
Kimi insan bos mezar bulsa girecek gibi oluyor, korona filan viz gelir corapta azrail gizli desen ayagim kapali giderim en azindan der giyer

Hiç birşey söyleyemiyorsun bile geldiğinde kapıyı açma çalsin çalsin gitsin . Ben o şekilde yapıyorum uykum varsa ,misafir havamda değilsem durbunden bakıyorum istemediğim biri ise duymazdan geliyorum

Bizim bina da da giriş katta ev sahibi oturuyor aklıma geldi konu biraz benziyor gibi ama bizimkisi farklı olarak iyi bi kadın konuşması tatlı dilli gibi ama işte kafa yapısı uyuşmayınca da selamı kesersin bak örneğin ;bina 20darelik pek kimse kimseyi tanımaz ama 1yıldır binaya gazete geliyor bi daire ücret Ödemiş işten de geç geliyor gazeteyi almadan bu giriş kattakiler hemen gazeteleri alıp kullanıyor kendisi söyledi .bir kere bize geldi 4çocugu ile birlikte 10yaşındaki çocuğu avizelere top atıyor televizyona atıyor işte 11.kattayım terasa çıkıyor sarkıyor bişey olsa mesul ben olcam kadın da gram tepki vermiyor ,sonra ben amigurumi kursuna gitmiştim o ara masada ipleri gördü istedi çanta yapacakmış bide bana da bebek ör parayla felan dedi.hayır hobi olarak yapıyorum kimseye öremem ipler bana daha lazım veremem dedim .bana bir kere geldikten sonra baktım hava yağmurlu gezcek yer bulamamış gibi ,aynı bina içi bana gelcek msj attı verdiğim cevap ;canım senin çocukların durmuyor ev ortamına havalar ısınınca çardakta görüşürüz dedim .bir kere gidip gelmeyle huyunu çözdüm gördüğümde sadece selam diyip geçiyorum.

Bir insan yani ben elimdeki posetten tek tek alip asiyirdum cocuk icerden aglayinca birsey oldu sandim ve telasla elimden dusurdum yani asagi atmadim ! . Cok fazla ruzgar estigi icin ipten dusebiliyor bazen bu cok normal hepsine cift mandal taksam mandal yetmez. Neresi garip geldi bunun gunluk yasanmasi normal seyler bunlar .
Sen gercektende cook asi bir pandasin .

Iste benden istese ipler bana lazim diyebilirim ama or dese hayatta ormem diyemem boyle bir yap var mesela cocuklar durmuyor gelmeye getirmem lafi cok cekingenim

Allah fakirlerin de onurlusunu çıkarsın karşımıza. Yarın bizim ne olacağımız belli olmaz dünya hali deyip ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışıyoruz ama bu tip vakalarla da psikolojimiz bozuluyor.
Düşen eşyalarınızın arkasına düşmeyin yapacak bir şey yok. Düşürmemeye çalışın. Durumunu bahane edip ajitasyon yapar sizi karalamaya çalışır. Muhatap olmayın kardeşim. Anlattiklariniz kadarıyla çok da ihtiyacı olan birine benzemiyor erzaklari çöpe atmak nedir? Bir dilim ekmeği çöpe atmamak için ne kadar üzülüyoruz.
Selam dahi vermem bu asalak insanlara.

Okurken benimde sinirim bozuldu. Böyle kendini acındıran insanlar var.. Malesef benim de tanışmışlığım var. Ve sızı çok iyi anlıyorum. Iletisimi tamamen kesin derim. Selam bile çok böylelerine. Söylenecek çok söz var ama söyleyemiyor insan.Neyse siz kendi canınızı böyle kişiler yüzünden sıkmayın derim. Hiç muhattap olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…