Zaten bende vermiyorum artik vermedikce iyice kin guduyorgünahımı vermem böylesine !
Benimde aklimdan boyle geciyor ustune yattim sanmasin en azindan sorayim diyormBozmayin sinirinizi. Cok sabretmissiniz. Gidin kapisini calin corabim dusmustu, gordunuz mu diye sorun. Hayir diyecektir. O zaman acik acik soyleyin, ne zaman birsey dusursem kayboluyor aninda, kamera taktircam buraya deyin. Ben de parayi sokaktan bulmuyorum deyin ters ters. Bakalim bi daha yapabilecek mi.
Ahahah Alemsiniz .Sizin komşuluk ilişkilerinizde sıkıntılı değil mi sanki?
Bir çuval pirinci beraber yedik,kocama da lif ver dedi,çocuğuma da lif ver dedi sjshdj
Sen lifle dememiş Allahtan
Ya da bilerek düşürün bir şeyler saklanıp bekleyin. Aldığı an yakalayın?Benimde aklimdan boyle geciyor ustune yattim sanmasin en azindan sorayim diyorm
O coraplari cikaripta vermeZ artik hirsiligi ortaya cikacak diye ama en azindan bilsin onun aldigini bildigimiOooo sende amma göz yummuşsun hani. Sen onun ayıplarını görmezden gelince o daha da azmış ve iyi niyetini suistimal etmiş. Edepsiz! Git yüzüne vur ayıbını, çoraplarını da al gel.
Mantikli .Ya da bilerek düşürün bir şeyler saklanıp bekleyin. Aldığı an yakalayın?