Aynen oyle yapmak lazim bunlara . Sacimi boyatiyorum homur homur agzinn icinden sacjni mi boyattin agdayi kendn mi yapiyorsun . Bilezigin kolyen ne kadar vs. Supheleniyorum artkİn kapısına
Çorap poşetim buraya düştü ve aldın onu alabilir miyim acilen de
Yok mok derse
Bana bak şimdiye kadar yaptığın arsızlıklara ses etmedim inan üşenmem 8 çorap için polis çağırırım ver şu poşeti de
Kadına bak lüks yaşamak hakkım değil mi diyor çocuk doğuruyor gidip mama dileniyor
Sende safsın k.bakma gidip en pahalı mamadan almalar falan
Arabasına da hayırlı olsun değil
Dilene dilene iyi araba aldın he diyecektin
Ya da hani ağlıyordun açız diye? Arabayı mı kemireceksiniz ailecek diyecektin
Bazen çirkefle çirkef olmak gerekir
Oglum degil kizim var ama cok kucuk daha o gormus desen akli ermez kucuk 1 .5 yasnda mantikli ollmazÇocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama ben olsam iner önce sorardım çoraplarım düştü aşağı diye görmedim diyecek muhtemelen o zaman ,oğlum görmüş sizin aldiginizi derdim
Soracagim birazdan cocugu uyutup inecegim asagiSümsüklüğe alışmış. Çalışmak zor gelir bu tiplere. Sıcağı sıcağına çorapları sor
Kadına artık günahını bile verme ve bence bir kurutma makinası al. Çekilir dert değil sürekli çamaşır düştü mü düşmedi mi.Kendisii 2 yildir binamizin bahce katinda cuzzi bir miktara kirada oturuyor (sizene ne kadara oturdugundan diyeceksiniz bahce kati binaya ait butun dairelerin hakki var yani gelen kira binaya harcaniyor).herkesin surekli hayir yaptigi yiyecek para esya kiyafet verdigi biri ama isin asli oyle degil bebegi oldu hediye goturdum begenerek aldim hediyesini ama o buyuk kizinin elindeki oyuncak bebege giydirmis goturdugum hediyeyi ertesi gun gordum sahsen zoruma gitti . Pirinc aldim cuvalla getirirken sordu ne kadara aldin falan diye ertesi gun pirinc istemeye geldi ve bu butun kış devam etti bi cuval pirinci beraber yedik umursamadim olsun dedim ama istekleri bitmed ipim vardi 4 tane lif yani kese ördüm cok begendi bi tanesini hediye ettim bi tanede kocama ver dedi verdim cocugumada bir tane ver dedi onuda verdim sonra dediki ip aliyimda bana bidaha ör bende sinirlendim olmaz zor yapiyorum vaktim yok dedim balkona camasir asiyorum cocugu benimkiyle yasit aralarinda 2 ay var . Cocugumun zibini dusuyor kayip yok oluyor bunun tam kapisinin onu bizim balkonun alti . cocugum yanimda balkona cikiyor mandallari asagi atti mandallar yok . Insanlar marketten poset poset erzak alip veriyor oturuyor bahceye tektek begenmediklerini cope dolduruyo . Surekli agzindaki laf gecinemiyoruz para yok yetmiyor benimde hakkim iyi yasamak vs .
Esimle gecen yil siddetli bir tartisma yasadik binanin onunde bu bahce katinda oturdugu icin direk balkonu bahceye bagli disari cikti seslere bize bakip gülüyo kahkaha atiyo sinirimi bozdu ya resmen kotu gunumu bekliyomusdaha bu olaydan bir onceki aksam geldi bebegim ac kaldi anne sutu alamiyor mama alamadim 3 aylik bebege inek sutu verdim mama al dedi gittim bi bisuru para verdim mama aldim verdim ertesi gun bana guluyor tartisiyorum diye . Bende bu olaydan sonra hic birsey vermedim kapiya geldi birseyler istemeye yok dedim gonderdim .
Merhaba merhaba aramiz suan gorsukce soruyo kocanla bosanacak misin diye bende fazla muhattap olmuyorum. gecen orta gelirli insanlar icin luks sayilabilecek bir arabadan indi bende hayirli olsun arabayi mi degistirdiniz dedim evet 50 bin tl ye aldik dedi bende gule gule kullanin diye tekrarladim ne bi sagol dedi ne bisey gitti .
Bu son olayda biraz once olsu 10 tane corap aldim kendime posete koydurdum virus den dolayi dedim bir balkona asayim havalansin asarken 2 tane astim cocugum icerden anne diye aglamaya basladi bende elimdeki corap posetini asagi dusurdum dedigim gibi tam bu komsunun balkonun onu zaten kendisi evin kapisini kullanmiyor surekli bu balkondan girip cikiyor eve surekli kullandigi biyer . Neyse asagi coraplari almaya gittim vakit gecirmeden ne corap var ne bisey . Kesin o aldi zaten giren cikan olmuyo oun balkonunun etrafi diye . Alt tarafi corap tamam ama ben elaleme 8 tane corap vermek zorunda miyim sinirimi bozdu
İçeriye girdiğimde lifi köpürtüyordu
Cokda maddj durumum iyi degil kurutma makinasj bizim icin luks acikcasi.Kadına artık günahını bile verme ve bence bir kurutma makinası al. Çekilir dert değil sürekli çamaşır düştü mü düşmedi mi.
Komsularin cogu qrtik bisey vermiyor elini etegini cekti ama bu seferde karsi binaya dadandi buluyor yiyecek birini . Siz haklisinizsize boyle yapiyorsa diger apartmandakilere de yapmiyor mu .bu durumdan kim olsa sikayetci olur,maddi durumu ne olursa olsun yuzsuz sirnasik olmasini gerektiren bir durum degil . direk kavga cikartirdim o kahkaha attigi an, birak ertesi gun araban hayirli olsun demeye .
Eger herkes sikayetciyse gercekten ihtiyaci olan bi aileyi ogrenciyi bulup onlari cikartsanizKomsularin cogu qrtik bisey vermiyor elini etegini cekti ama bu seferde karsi binaya dadandi buluyor yiyecek birini . Siz haklisiniz
Yuh ya bu ne terbiyesizlik inanamıyorumKendisii 2 yildir binamizin bahce katinda cuzzi bir miktara kirada oturuyor (sizene ne kadara oturdugundan diyeceksiniz bahce kati binaya ait butun dairelerin hakki var yani gelen kira binaya harcaniyor).herkesin surekli hayir yaptigi yiyecek para esya kiyafet verdigi biri ama isin asli oyle degil bebegi oldu hediye goturdum begenerek aldim hediyesini ama o buyuk kizinin elindeki oyuncak bebege giydirmis goturdugum hediyeyi ertesi gun gordum sahsen zoruma gitti . Pirinc aldim cuvalla getirirken sordu ne kadara aldin falan diye ertesi gun pirinc istemeye geldi ve bu butun kış devam etti bi cuval pirinci beraber yedik umursamadim olsun dedim ama istekleri bitmed ipim vardi 4 tane lif yani kese ördüm cok begendi bi tanesini hediye ettim bi tanede kocama ver dedi verdim cocugumada bir tane ver dedi onuda verdim sonra dediki ip aliyimda bana bidaha ör bende sinirlendim olmaz zor yapiyorum vaktim yok dedim balkona camasir asiyorum cocugu benimkiyle yasit aralarinda 2 ay var . Cocugumun zibini dusuyor kayip yok oluyor bunun tam kapisinin onu bizim balkonun alti . cocugum yanimda balkona cikiyor mandallari asagi atti mandallar yok . Insanlar marketten poset poset erzak alip veriyor oturuyor bahceye tektek begenmediklerini cope dolduruyo . Surekli agzindaki laf gecinemiyoruz para yok yetmiyor benimde hakkim iyi yasamak vs .
Esimle gecen yil siddetli bir tartisma yasadik binanin onunde bu bahce katinda oturdugu icin direk balkonu bahceye bagli disari cikti seslere bize bakip gülüyo kahkaha atiyo sinirimi bozdu ya resmen kotu gunumu bekliyomusdaha bu olaydan bir onceki aksam geldi bebegim ac kaldi anne sutu alamiyor mama alamadim 3 aylik bebege inek sutu verdim mama al dedi gittim bi bisuru para verdim mama aldim verdim ertesi gun bana guluyor tartisiyorum diye . Bende bu olaydan sonra hic birsey vermedim kapiya geldi birseyler istemeye yok dedim gonderdim .
Merhaba merhaba aramiz suan gorsukce soruyo kocanla bosanacak misin diye bende fazla muhattap olmuyorum. gecen orta gelirli insanlar icin luks sayilabilecek bir arabadan indi bende hayirli olsun arabayi mi degistirdiniz dedim evet 50 bin tl ye aldik dedi bende gule gule kullanin diye tekrarladim ne bi sagol dedi ne bisey gitti .
Bu son olayda biraz once olsu 10 tane corap aldim kendime posete koydurdum virus den dolayi dedim bir balkona asayim havalansin asarken 2 tane astim cocugum icerden anne diye aglamaya basladi bende elimdeki corap posetini asagi dusurdum dedigim gibi tam bu komsunun balkonun onu zaten kendisi evin kapisini kullanmiyor surekli bu balkondan girip cikiyor eve surekli kullandigi biyer . Neyse asagi coraplari almaya gittim vakit gecirmeden ne corap var ne bisey . Kesin o aldi zaten giren cikan olmuyo oun balkonunun etrafi diye . Alt tarafi corap tamam ama ben elaleme 8 tane corap vermek zorunda miyim sinirimi bozdu
Ayy ne igrenc bir insan bu be.Muhattap bile olmayin olurda konusmak zorunds kalirsiniz elinizden geldikce laf sokunKendisii 2 yildir binamizin bahce katinda cuzzi bir miktara kirada oturuyor (sizene ne kadara oturdugundan diyeceksiniz bahce kati binaya ait butun dairelerin hakki var yani gelen kira binaya harcaniyor).herkesin surekli hayir yaptigi yiyecek para esya kiyafet verdigi biri ama isin asli oyle degil bebegi oldu hediye goturdum begenerek aldim hediyesini ama o buyuk kizinin elindeki oyuncak bebege giydirmis goturdugum hediyeyi ertesi gun gordum sahsen zoruma gitti . Pirinc aldim cuvalla getirirken sordu ne kadara aldin falan diye ertesi gun pirinc istemeye geldi ve bu butun kış devam etti bi cuval pirinci beraber yedik umursamadim olsun dedim ama istekleri bitmed ipim vardi 4 tane lif yani kese ördüm cok begendi bi tanesini hediye ettim bi tanede kocama ver dedi verdim cocugumada bir tane ver dedi onuda verdim sonra dediki ip aliyimda bana bidaha ör bende sinirlendim olmaz zor yapiyorum vaktim yok dedim balkona camasir asiyorum cocugu benimkiyle yasit aralarinda 2 ay var . Cocugumun zibini dusuyor kayip yok oluyor bunun tam kapisinin onu bizim balkonun alti . cocugum yanimda balkona cikiyor mandallari asagi atti mandallar yok . Insanlar marketten poset poset erzak alip veriyor oturuyor bahceye tektek begenmediklerini cope dolduruyo . Surekli agzindaki laf gecinemiyoruz para yok yetmiyor benimde hakkim iyi yasamak vs .