Ufak tefek hirsizlik yapan komsu

Aynen oyle yapmak lazim bunlara . Sacimi boyatiyorum homur homur agzinn icinden sacjni mi boyattin agdayi kendn mi yapiyorsun . Bilezigin kolyen ne kadar vs. Supheleniyorum artk

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama ben olsam iner önce sorardım çoraplarım düştü aşağı diye görmedim diyecek muhtemelen o zaman ,oğlum görmüş sizin aldiginizi derdim
Oglum degil kizim var ama cok kucuk daha o gormus desen akli ermez kucuk 1 .5 yasnda mantikli ollmaz

Kadına artık günahını bile verme ve bence bir kurutma makinası al. Çekilir dert değil sürekli çamaşır düştü mü düşmedi mi.

Komsularin cogu qrtik bisey vermiyor elini etegini cekti ama bu seferde karsi binaya dadandi buluyor yiyecek birini . Siz haklisiniz

Neden bu kadar muhatap oluyorsunuz,yuz vermeyin.
Birde sizin bu tum farkettiklerinizi diger yardim eden insanlar farketmiyormuda hala yardimlar yagiyor.Hediyeyi oyuncaga giydirmek,begenmedigi erzagi cope atmak bana cok absurt geldi.Ama sizinde balkondan dusen ikinci el kiyafetlerinize tamah ediyor mandali bile aliyor diyorsunuz.Bu iste bir gariplik var.

Komsularin cogu qrtik bisey vermiyor elini etegini cekti ama bu seferde karsi binaya dadandi buluyor yiyecek birini . Siz haklisiniz
Eger herkes sikayetciyse gercekten ihtiyaci olan bi aileyi ogrenciyi bulup onlari cikartsaniz

Bu korona zamaninda daha kolay bulunur hemde

Taviz, tavizi dogurur bu tiyniyette birine cok bile yapmissin. Acaba siz 50 bin liralik arabaya biniyo musunuz da o arabayi alacak birine yardim esiyosunuz. 50 bine araba alan princi de, lifi de corabi da alir kardesim hic vicdan yapma boylr insanlara. Sanki o gulerken boyle gozumun onune geldi cunku sevmiyorum boyle insanlari. Iyilik yap maraz bul dedikleri bu sanirim

Bizimde bir tanıdığımız var. Belli zamanlarda gelip yardım ister ağlaya sızlaya. Baska zaman yolda gorse selam vermez. Böyle insanlara yüz veren bizlerde suç.

Yuh ya bu ne terbiyesizlik inanamıyorum

Ayy ne igrenc bir insan bu be.Muhattap bile olmayin olurda konusmak zorunds kalirsiniz elinizden geldikce laf sokun

Sürekli " Yok yok , yetmiyor, param yok" yakinlamalari kesinlikle

hep var olup yetinmeyenlerin sitemidir.

Sizden daha iyi yaşar ,
Siz darda olsanızda yok demezsiniz ama onlar hep yakınır.

Calmamis ki. Evinin balkonunda düşeni kullanmış.
Dilenme huyu olan kadın için önemsiz bir durum.
Bence çare çamaşırlık almak. Tek bu komşu için de değil. Bugün çorap düşmüş,yarın donunuz düşer aşağıya. Hoş mu yani?
Kadınla da merhaba merhaba devam edin. Gelince birsey istemeye yok deyin.
Ondan bundan dilenen , bebeğine inek sütü içiren bir aile için öyle bir araba lüks bence . Ama nasılsa milletten otlana otlana ac kalmayiz diye düşündüler heralde...
*Sizin hediyenizi kızının oyuncağına giydirmesi bana şirin geldi. Şey canlandı gözümde. Belki kızı gelen hediyeleri kiskanmistir, o da 'yok,teyzen bebeğine hediye etti. Gel giydirelim' demiştir kızı kendini ikinci plana atılmış hissetmesin diye. Kız hevesini alınca bebeğe de giydirmistir elbet kıyafeti. Buna alınacak güvenecek bir şey yok. Diğer konularda haklısınız ama

Ne tuhaf ilişkiler..
Çok yüz vermek lazım ki birisi bana karşı böyle davranabilsin.
Hoşunuza gitmeyen karakter varsa ortada mesafeyi öyle bir koyacaksınız ki
saçınızın boyasına, bileziğinizin parasına kadar soramayacak.
Kapınızı çalıyor, gözden bakın onu görünce açmayın falan mesela.
Yani sizde de hata var kusura bakmayın.

Sanırım yapı itibariyle en yakın arkadaşımla bile bir sınır koyuyorum. Değil ki huyunu suyunu eleştirdiğim benden ve dahi herkesten enayi görüp faydalanmak isteyen komşu parçasından koşarak uzaklaşır, tersler, çocuğumla çocuğunu oynatmazdım. Evine gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…