Ufak tefek hirsizlik yapan komsu

Asla ama asla vermeyin böylesine. Zaten verdiğinizinde kiymeti olmaz para verip almadığı icin . Diğer komşularda vermese keşke cidden ihtiyaç sahibine verse keşke . Corabida gidin isteyin buraya düştü ver deyin . Okurken sınır oldum ya .

Ya da bilerek düşürün bir şeyler saklanıp bekleyin. Aldığı an yakalayın?
Gerçekten rahatsız olduysa saklanıp kameraya alabilir dediginiz gibi ama bunun sonu apartmandan göndermeye kadar gidebilir,vicdan yapıl apartmanda gòndermeyecekse iyice yüz göz olurlar zaten.
Baksana kendi kusurunu örtmek için boşanacak mısın diye sorup duruyormuş.

Etrafındakileri sosyal hizmet bellemiş. Böyleleri muhtaç değil. Böyleleri şükürsüz, kıskanç, arsız. Kadın tam kene gibi. Ağzının payını verin sonra da irtibatı tamamen kesin.

Sizde garipsiniz yani ucuz kirada oturuyor diye toplaşıp butun bina kadina bakiyorsunuz.
Açliktan ölmüyorsa herkes oturup kendi geçinmeli, iyi yaşamak hakkiymiş yüzsüze bak, araba alabiliyorlarsa yiyecek almaya da paralari varmiş. Gercek ihtiyac sahibi olsa isterken utanirdi, bu dilenci resmen.
Dogru durust arastirmadan para vermezdim ben olsam.
Bunun gibi dilencileri iyi biliyorum ben bi de elin parasiyla hava atarlar sağa sola...

Asla ama asla vermeyin böylesine. Zaten verdiğinizinde kiymeti olmaz para verip almadığı icin . Diğer komşularda vermese keşke cidden ihtiyaç sahibine verse keşke . Corabida gidin isteyin buraya düştü ver deyin . Okurken sınır oldum ya .
Bizim binada elini etegini cekti bu seferde karsi binaya dadandi

Etrafındakileri sosyal hizmet bellemiş. Böyleleri muhtaç değil. Böyleleri şükürsüz, kıskanç, arsız. Kadın tam kene gibi. Ağzının payını verin sonra da irtibatı tamamen kesin.
Aynen oyle ustume bisey alamiyorum kiyafetlerim guzel degil diyor annemde bu senden guzel giyiniyor bu nasil yokluk dedj 😁

O kavgaya güldüğü anda daha gidip ağzının payını verip bir daha da yüzüne bakmasaydın eğer büyük ihtimal bu derece zarar görmezdiniz. Ayrıca çamaşırı kurutmalığa asın. Yöneticiyle konuşun apartman sakinleri bilsin durumu. Alışmış dilenmeye bunlar

Ya normal bi insanın yapacağı şeyler değil bunlar biraz akli dengesimi bozuk acaba.
Kocama da ver çocuguma da ver ne demek 1 tane neyine yetmiyo. Yada koca yıl pirinç istemek sürekli sürekli insan utanır.
Sizde fazla yüz vermişsiniz

Saf degilim tabiki ama elinde yoktur sevaptir diye goZ yumdum ama gecen gun kocasinim maasini agzindan kacirdi bizden cok para aliyorlar . Biz onlardan fakirmisiz de haberimiz yokmus
İşte saffiniz iyilik herkese yapılmaz ihtiyaç sahibi insanlar zaten isteyemez annemden biliyorum kadın açgözlü pirinç aldın diye durmadan pirincmi istenir bir tane yumurta limon falan istese anlarım resmen beslemisiniz onları

Malesef ki sozumun gececegjni sanmiyorum yonetici kendi kafasjna gore kiraya veriyor inanin od ayri bi sorun .

Müge Anlı’ya çıkan 50 lira için birbirini doğrayan tipler işte tam da bu tipler bakın dikkatli olun kinlenir yarın çoluk çocuğuna musallat olur. Farkettirmeden iletişimi kesin

Siz ona vere vere alıştırmışızsınız, bundan sonra ev içine asılan çamaşır kurutuculara asın, geldiğinde kapıyı açmayın. Arabası varsa parasını ihtiyacına göre harcasın. Yok dersiniz. Bir de neden açıklama yapıyorsunuz her sorduğuna.

O kavgaya güldüğü anda daha gidip ağzının payını verip bir daha da yüzüne bakmasaydın eğer büyük ihtimal bu derece zarar görmezdiniz. Ayrıca çamaşırı kurutmalığa asın. Yöneticiyle konuşun apartman sakinleri bilsin durumu. Alışmış dilenmeye bunlar
Keske oyle yapsaydim cok pasif biriym bende o yaptigindan utanmiyor ben yapacagimdan utaniyorum . Kurutmaliga asmak istemiyorum ipte daha cabuk kuruyoe balkonu kullaniyorum kurutmalik ekstra yee kaplayacak

Merhametten maraz doğar demişler...Bu kadarı da pes dedirtti kesinlikle yaptıklarını yüzüne vurmanız gerektiğini düşünüyorum. Çorapları sormalısınız ve geri ver demelisiniz. Alışmış bu bir şeyler aşırıp karşıdan tepki görmemeye

Müge Anlı’ya çıkan 50 lira için birbirini doğrayan tipler işte tam da bu tipler bakın dikkatli olun kinlenir yarın çoluk çocuğuna musallat olur. Farkettirmeden iletişimi kesin
Zaten tekin tipler degiller ayrimcilik irkcilik yapmk istemem ama konusmalari falan bi tuhaf siveli gibi

Merhametten maraz doğar demişler...Bu kadarı da pes dedirtti kesinlikle yaptıklarını yüzüne vurmanız gerektiğini düşünüyorum. Çorapları sormalısınız ve geri ver demelisiniz. Alışmış bu bir şeyler aşırıp karşıdan tepki görmemeye
Tekin tipler degiller acikcasi musalat etmek istemiyorum

Utanmaz yüzsüz, siz bir şey diyemedikce haline üzüldükçe iyi niyetinizden faydalanmış bedavacı. Sizi enayi yerine koymuş bir de üstüne eşinizle kavga edince gülmüş. Yakında demesin, eşinle aranız kötü mü kullanmıyorsan bana ver. Ben de ayni sizin gibiyim acırım acırım sonra bi bakarim kendime alıp kullanmaya kıyamadığım şeyi karşımdakine vermişim. Sonunda bu insanin ne tür birisi olduğunu görmüşsünüz, patlayın hakkınız yerde kalmasın anladim o da.

Iyid
Dışarıya bir şey asmayın. Balkona çamaşırlık kurun. İletişim kurmayın.
Kurutmalik koymak istemiyorum ipte daha hizli kuruyo vede balkonu kullaniyorum kalabalik olacak . Yani o kadinin yaptigi yuzunden kendimi kisitlamak iatemiyorjm

X