- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten rahatsız olduysa saklanıp kameraya alabilir dediginiz gibi ama bunun sonu apartmandan göndermeye kadar gidebilir,vicdan yapıl apartmanda gòndermeyecekse iyice yüz göz olurlar zaten.Ya da bilerek düşürün bir şeyler saklanıp bekleyin. Aldığı an yakalayın?
Saf degilim tabiki ama elinde yoktur sevaptir diye goZ yumdum ama gecen gun kocasinim maasini agzindan kacirdi bizden cok para aliyorlar . Biz onlardan fakirmisiz de haberimiz yokmusÇok mu saffiniz hanım efendi siz resmen kullanıyor sizi
Bizim binada elini etegini cekti bu seferde karsi binaya dadandiAsla ama asla vermeyin böylesine. Zaten verdiğinizinde kiymeti olmaz para verip almadığı icin . Diğer komşularda vermese keşke cidden ihtiyaç sahibine verse keşke . Corabida gidin isteyin buraya düştü ver deyin . Okurken sınır oldum ya .
Aynen oyle ustume bisey alamiyorum kiyafetlerim guzel degil diyor annemde bu senden guzel giyiniyor bu nasil yokluk dedjEtrafındakileri sosyal hizmet bellemiş. Böyleleri muhtaç değil. Böyleleri şükürsüz, kıskanç, arsız. Kadın tam kene gibi. Ağzının payını verin sonra da irtibatı tamamen kesin.
Malesef ki sozumun gececegjni sanmiyorum yonetici kendi kafasjna gore kiraya veriyor inanin od ayri bi sorun .Onu ordan atsanız da orda ihtiyacı olan biri otursa öğrenci falan. İğreniyorum kendini gariban gibi pazarlayan bu leş tiplerden.
İşte saffiniz iyilik herkese yapılmaz ihtiyaç sahibi insanlar zaten isteyemez annemden biliyorum kadın açgözlü pirinç aldın diye durmadan pirincmi istenir bir tane yumurta limon falan istese anlarım resmen beslemisiniz onlarıSaf degilim tabiki ama elinde yoktur sevaptir diye goZ yumdum ama gecen gun kocasinim maasini agzindan kacirdi bizden cok para aliyorlar . Biz onlardan fakirmisiz de haberimiz yokmus
Malesef ki sozumun gececegjni sanmiyorum yonetici kendi kafasjna gore kiraya veriyor inanin od ayri bi sorun .
Keske oyle yapsaydim cok pasif biriym bende o yaptigindan utanmiyor ben yapacagimdan utaniyorum . Kurutmaliga asmak istemiyorum ipte daha cabuk kuruyoe balkonu kullaniyorum kurutmalik ekstra yee kaplayacakO kavgaya güldüğü anda daha gidip ağzının payını verip bir daha da yüzüne bakmasaydın eğer büyük ihtimal bu derece zarar görmezdiniz. Ayrıca çamaşırı kurutmalığa asın. Yöneticiyle konuşun apartman sakinleri bilsin durumu. Alışmış dilenmeye bunlar
Zaten tekin tipler degiller ayrimcilik irkcilik yapmk istemem ama konusmalari falan bi tuhaf siveli gibiMüge Anlı’ya çıkan 50 lira için birbirini doğrayan tipler işte tam da bu tipler bakın dikkatli olun kinlenir yarın çoluk çocuğuna musallat olur. Farkettirmeden iletişimi kesin
Tekin tipler degiller acikcasi musalat etmek istemiyorumMerhametten maraz doğar demişler...Bu kadarı da pes dedirtti kesinlikle yaptıklarını yüzüne vurmanız gerektiğini düşünüyorum. Çorapları sormalısınız ve geri ver demelisiniz. Alışmış bu bir şeyler aşırıp karşıdan tepki görmemeye
Kurutmalik koymak istemiyorum ipte daha hizli kuruyo vede balkonu kullaniyorum kalabalik olacak . Yani o kadinin yaptigi yuzunden kendimi kisitlamak iatemiyorjmDışarıya bir şey asmayın. Balkona çamaşırlık kurun. İletişim kurmayın.