Ufak tefek heyecanlar

Ortamı o yaratsın Bırak
Sen sakin adım atma
Arada gülümse o kadar

Hoşlanılan kişiye ulaşamamanın yarattığı o iç sızısı, o heyecan, kalp güp güpleri... Acaba bugün görecek miyim, kapıdan giren o mu, bana bakacak mı, o da hoşlanıyor mu sorularının yarattığı dalgalanmalar, nefes düzensizlikleri... Ay çok feci, çok güzel şeyler. =) Öyle hemen son vermeyin bunlara. Gelecekte ne olur bilinmez ama şuan hissettiğiniz şeylerin de tadını çıkarın ve biraz ağırdan alın bence. Bir müddet daha bakışın, gülümseyin. Öyle şarj aleti isteme gibi şeyler bana biraz zorlama kurgu gibi geliyor. Baktınız haftalar geçti, adamda tık yok, hala bakışma aşamasındasınız, o zaman sürekli karşılaşıyor olmanın verdiği yetkiye dayanarak bir merhaba deyin. Belki karşılık olarak sadece bir merhaba alırsınız, muhabbetin devamı gelmez ama bir sonraki sefer gelmeyeceğinin garantisi yok.

ilk konuşmanızda adamın gözünün içene bak tam gözbebegine
ondan sonrası gelir zaten
Konuşmak şuan için zor ihtimal sanki ama tekrar karşılaştığımızda bu sefer onun gibi bakıcam en azından onu farkettiğimi anlamalı artık yeteri kadar soğuk durdum

O kafede zaten hiç sarj aleti vermiyolar garsondan istesemde alamam:))) o yüzden direk gidip ondan isteyebilirim ama sıkıntı şu duruşu bakışları biraz sert :)) insan cesaretli olamıyo onu öyle görünce:) ama ben bu karşılaşmada yapıcam bişeyler yazarım bi senaryo

Hem de çok güzel heycanlaar Sadece ortak bi ortam yaratabilirsem daha da iyi olacak :)) bu pazar benim için çook önemli umarım gelir

Ay yok eklemeyin şimdi. Kafeye gidin belirli aralıklarla karşılaşın. Çok heycanlı özlemişim böyle şeyleri. bir süre sonra baktınızki adım atmıyo ya da kafeye gelmiyo o zaman eklersiz
Şeyi bile düşündüm, hergün sık sık profiline bakarsam belki önerilerde benim ismim çıkar görür beni bide hiç paylaşımı yok ve takipçi takip ettiği sayılarda gayet az bunlar daha da çok artırdı ilgimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…