Kesinlikle.Diyelimki Merve anladı ama Edip neden hemen onayladı.Yalandan sevgili olduklarını hemen kabul etti...Oysa "Oyayi seviyorum evet ,bu yüzden sevgiliyiz ya" diyebilirdi.
Çok basit oldu o sahne.
Ben de farklı bir dizi diye izlemeye baslamistim ama sıkmaya başladı.Bir gidim ilerlemedi durum,karşılıklı basit oyunlar,sonuç hep aynı .
Oya güya intikam için geldi ama boş boş bakmaktan başka bişey yaptigi yok.Ben de sıkıcı bulmaya başladım son iki bölümdür Hayır bir olay oluyor ve polis sorgusundaki kişiler "Ve bu olaydan sonra Sarmaşık'ta hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı" gibi büyük laflar ediyorlar ama bi bakıyorsun her şey aynı olmuş bile
Görmezden gelemez misin??@Kazen diziniz başlamak üzere vs diye bildirim gönderiyorsunuz rahatsız olduğumuzu bildiğiniz halde. Neden başka bir dizi değil de bu dizi mesela? Sizin beğendikleriniz bizim dizimiz mi oluyor? Yoksa iş "tamamen duygusal" mı
Valla mı bende yengeç bucuyum :))Beğendiğim bir dizi bu sebeple yolluyorum. Bende sorumu sorayım ; Gelen bildirim nasıl bir rahatsızlık veriyor ? Telefonunuzda sesli mesaj mı oluyor ? Uyurken sizi uyandırıyor mu ? Sadece bildirimlerde kırmızı ile 1 rakamı çıkıyor bunun nesi rahatsızlık veriyor ? Ciddi soruyorum ve ciddi bir cevap bekliyorum.
İşin duygusal tarafına gelince evet yengeç burcuyum yani oldukça duygusalım.
Aynen.. yorumlar süperBildirim gelsin yaa diziden daha heycanli yorumlar:))
evet ya mervye bayılıyorumlütfen bu dizi hiç bitmesinnn
Yengeç burcu kadınını bilmem ama erkeğiyle evleyim ayy çok fena duygusal yahu.. film izler ağlar, kavga ederiz ağlar, biri ağlasa ağlar :))))Valla mı bende yengeç bucuyum :))
hatta benden bi gün sonra doğum gününüz..şimdi baktım düzenledim
Ayy bende çok ağlarım..Yengeç burcu kadınını bilmem ama erkeğiyle evleyim ayy çok fena duygusal yahu.. film izler ağlar, kavga ederiz ağlar, biri ağlasa ağlar :))))
Özellikle film izlerken ağlıyor tam bende o moddayım adama bi bakıyorum salya sümük gülme krizine giriyorum çocuk gibi dudak büzerek burnunu çeke çeke ağlıyor
Bende duygusalım ama kimsenin yanında ağlayamam eşimde bana sürekli "taş kalplisin sen bu filmde nasıl ağlamazsın bide benimle dalga geçiyorsun" der...Ayy bende çok ağlarım..
çok merak ediyorum gerçekten bunu bu kadar sorun edecek kadar başka dertleri yok mu ?Görmezden gelemez misin??
Her haftada biri şunu söylemese olmuyor mu yani...
Yardımcı kadınların işten çıkması sanırım ekibin figüranlar için parası bitti ondanOya güya intikam için geldi ama boş boş bakmaktan başka bişey yaptigi yok.
Yardımcı kadınların toptan işten ayrılmalari
da saçma olmustu mesela...Daha bir sürü saçma şey..." Vay bee" dedirtecek hiç bir şey yok.
Ben oturup yazsam bundan daha kötü olmazdı.
Daha farklı düşünmüştüm bu diziyi,dizi ismiyle bile çok alakasız bir kere.
Sanırım artık izlemeyecegim, ya da "Kadın" dizisiyle dönüşümlü bakarım :)
Tepkileri de öyle garip ki,sanki sabaha karşı Kazen bunları telefonla arıyormuş da ailede katliam olacakmış havalarıGörmezden gelemez misin??
Bilmez miyim hiçTepkileri de öyle garip ki,sanki sabaha karşı Kazen bunları telefonla arıyormuş da ailede katliam olacakmış havaları
Bazı kişiler sevmedikleri şeylere abartılı tepki vererek egolarını tatmin ederler.
Toplumda çok görürüz 'ay o muu hiç sevmiyorum' diyenler,sanki sorulmuş.Hah bunlar o gruptan tipler.
Daha ayrıntıya girmiyorum bildin sen onları
Valla canım dediğin gibi milletin işi gücü yok heralde tek sorun bu dizinin bildirimiçok merak ediyorum gerçekten bunu bu kadar sorun edecek kadar başka dertleri yok mu ?
bana bazen alakalı alakasız bildirimler geliyor ama kimseye neden bana istemediiğim halde bildirim gönderiyorsunuz demiyorum.
Cok güldüm Allah da sizi güldürsün:)) Tamamen duygusal mi derken ben cem Yılmaz'ın eski bir repliğini almıştım yani parayla mi ilgili demek istemistim reklam mi gibisinden. Evet rahatsız ediyor ciddi ciddi. Gereksiz bildirimler hoşuma gitmiyor sesli olmasi gerekmiyor. Görüntü kirliliği. Birikiyor mesela, arasindan gerekli olanlar varken. Neyse cok hoşunuza gidiyorsa gönderin ne diyeyim ben kendimi ifade ettim yeterince.Beğendiğim bir dizi bu sebeple yolluyorum. Bende sorumu sorayım ; Gelen bildirim nasıl bir rahatsızlık veriyor ? Telefonunuzda sesli mesaj mı oluyor ? Uyurken sizi uyandırıyor mu ? Sadece bildirimlerde kırmızı ile 1 rakamı çıkıyor bunun nesi rahatsızlık veriyor ? Ciddi soruyorum ve ciddi bir cevap bekliyorum.
İşin duygusal tarafına gelince evet yengeç burcuyum yani oldukça duygusalım.
Önce size sorup sonra yazmaliydim pardon. Kusuruma bakmayın kazen beye yazmıştımGörmezden gelemez misin??
Yazım tarzınız gayet seviyesiz, sizi üsturuplu olmaya davet ediyorum hanimefendi. Ayrıca sanki sorulduya örnek de kendinizsiniz. Kib.ledim.Tepkileri de öyle garip ki,sanki sabaha karşı Kazen bunları telefonla arıyormuş da ailede katliam olacakmış havaları
Bazı kişiler sevmedikleri şeylere abartılı tepki vererek egolarını tatmin ederler.
Toplumda çok görürüz 'ay o muu hiç sevmiyorum' diyenler,sanki sorulmuş.Hah bunlar o gruptan tipler.
Daha ayrıntıya girmiyorum bildin sen onları