- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
Evet canım keşke bana sorsaydın engel olurdum elinden telefonunu alırdım izin vermezdimÖnce size sorup sonra yazmaliydim pardon. Kusuruma bakmayın kazen beye yazmıştım
Kendinizi o kadar önemli sanıyorsunuz ki,bildirim size özel geliyor,tüm mesajlar da sadece sizin için öyle miYazım tarzınız gayet seviyesiz, sizi üsturuplu olmaya davet ediyorum hanimefendi. Ayrıca sanki sorulduya örnek de kendinizsiniz. Kib.ledim.
Mimkin diil abla.Hanımlar sakin lütfen.
"2017'ye damgasını vuran dizi Ufak Tefek Cinayetler başlıyor. Bu bildirimlerden rahatsız olduğunu ifade eden üyelerimiz oldu. Fakat Şu üyeye gitsin, buna gitmesin gibi bir seçenek olmadığı için maalesef herkese yollanıyor. Anlayışınız için teşekkürler.... Ufak Tefek Cinayetler"Hanımlar sakin lütfen.
Tamamen duygusal mi derken ben cem Yılmaz'ın eski bir repliğini almıştım yani parayla mi ilgili demek istemistim reklam mi gibisinden.
Bitemediler,Anaaa ne kıymetli bildirim ekranınız varmış bee.
Yıldık sizden kaç haftadır.
İnadına gönder kazen
Sus kız sus biz çok konuştuk hadi topuklayalımBitemediler,
Kendileri hiç üşenmiyor girip yorum yazıyor,sonra da alıngan otu bunlar her şeye atlıyorlar falan
Bitemediler,
Kendileri hiç üşenmiyor girip yorum yazıyor,sonra da alıngan otu bunlar her şeye atlıyorlar falan
Tabi ki anlamissinizdir ne denir ki diyeyim. Kanla dizi aynı degil onu da anlayın o halde. Neyse gereksiz uzadı.Aslında ben sizi anladım kibarca anlamamış gibi yaptım ama siz beni anlamadınız.
Bende size Cem Yılmaz örneği vereyim ; "koltukları sayıp bu adam bir gösterinden kaç para kazanıyor diye hesap edeceğinize gösteriyi izleyip anın tadını çıkartın."
Not : Mesaj bildirimi yaparken şu üyeye gitsin bu üyeye gitmesin diye bir seçenek olsa yollayacağım fakat bu bildirimde böyle bir seçenek yok. Kan duyurularını da böyle yapıyoruz umarım bu da rahatsızlık vermiyordur...
bu hafta bildirim gelmez de rahatsız olanlar rahat eder artıkYeni bölüm 9 ocaktaymış.
Bu hafta yok
Tahmin etmiştim her yıl böyle oluyor ya..Yeni bölüm 9 ocaktaymış.
Bu hafta yok
Konu kk gibi kadinlar, kadin arkadasliklari ,kadin tipleri ,kadin duygulari ve erkeklerle iliskileri gibi olunca bir bakin diye oneri veriyor.Bir de siradan sizilerden farkli.Kitap havasi var.Gizemli konular falan.Niye sadece bu dizide bildirim geliyor acaba
Tulipa'cım hiç dizi izlemem ama oyle bir anlattın ki merak ettim. Valla beni iliskiler konusunda bu saatten sonra ne egitebilir bilemedim zira nirvanaya vardim teorik bilgilenme konusunda ama gizem kismı ilginçmiş :)Konu kk gibi kadinlar, kadin arkadasliklari ,kadin tipleri ,kadin duygulari ve erkeklerle iliskileri gibi olunca bir bakin diye oneri veriyor.Bir de siradan sizilerden farkli.Kitap havasi var.Gizemli konular falan.