Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün çıkmaya basladi diye düşündüm. Gereksiz uzatmalara.gitmeseler bariBende bir yandan bebise gaz masaji yap sustur bir yansan izle anlamadim pek bise ama beni de sikti bu aksam sanki kayda deger bisey yoktu pek mokunu cikaracaklar yakinsa sanki
Yeşim Salkım'ı unuttunReelde Ufak Tefek Cinayetler kadrosu:
Seren serengil
Gülben ergen
Demet akalın
Hande yener
Onuda pilatesci burcu yapabiliriz bakYeşim Salkım'ı unuttun
Sorsan Oya olduğunu söyler ama, tespitin doğruOnuda pilatesci burcu yapabiliriz bak
Ahahahah kesinlikle :)Sorsan Oya olduğunu söyler ama, tespitin doğru
Evet yaaa ben bu diziyi izlemiyorum ki hiç yorum yapmadım ama banada aynı bildirim yapılmış niye ki .......Her hafta düzenli bildirim gelecek mi? Dizinin reklamı mı yani bu? Hani yazmayım dedim ama rahatsız olanların olduğunu gördüğünüz bildiğiniz halde bildirimin amacı ne acaba?
hapishaneye serhana temiz çamaşır gömlek götürücem ben. bişi diyomusunuz
Kesinlikle.Diyelimki Merve anladı ama Edip neden hemen onayladı.Yalandan sevgili olduklarını hemen kabul etti...Oysa "Oyayi seviyorum evet ,bu yüzden sevgiliyiz ya" diyebilirdi.mervenin edipi olayi çakıp edipe sahte sevgilisiniz demesi biraz fazla olmamis mi ya sizce de? Dizinin heyecanininkorumaknicin senaryoyu fazla kastilar sanki bu kez. çünkü anlamasi biraz imkansizzdi onun tarafindan bakildiginda
Ayni düşünüyorum edip hemn kabul etti nie yani hayır deseydiKesinlikle.Diyelimki Merve anladı ama Edip neden hemen onayladı.Yalandan sevgili olduklarını hemen kabul etti...Oysa "Oyayi seviyorum evet ,bu yüzden sevgiliyiz ya" diyebilirdi.
Çok basit oldu o sahne.
Ben de farklı bir dizi diye izlemeye baslamistim ama sıkmaya başladı.Bir gidim ilerlemedi durum,karşılıklı basit oyunlar,sonuç hep aynı .