Yılbaşı haftasıAaa niye ya
Ablacım,"2017'ye damgasını vuran dizi Ufak Tefek Cinayetler başlıyor. Bu bildirimlerden rahatsız olduğunu ifade eden üyelerimiz oldu. Fakat Şu üyeye gitsin, buna gitmesin gibi bir seçenek olmadığı için maalesef herkese yollanıyor. Anlayışınız için teşekkürler.... Ufak Tefek Cinayetler"
Abla bana böyle bildirim geldiği gibi herkese geliyor..
Seçenek yok deniyor..
Kibarca bildirimde anlayış için teşekkürde ediliyor ama hala anlayışlı olunmuyor...
Acaba bazı üyeler silah zoruyla yorum mu yaptırılıyor
Olabilir belki de..Ablacım,
son seyrettiğin dizi nedir dersen Muhteşem Yüzyıl'dı, Halit Ergenç'in oyunculuğunu sevdiğimden seyrettiğim bir diziydi, dizi topiğinde tatlı tatlı çekişmekte hoşuma gidiyordu, onun dışında dizi kültürüm yok, tv kazara açılırsa yabancı programlara bakınırım o kadar, bu dizi de konu nedir, kimler oynar onu dahi bilmem, bana da bildirim geliyor, ki bana her gün etiketlemeler de olduğundan yüzlerce bildirim geliyor dersem abartı olmaz, ilgi alanımız değilse pas geçeriz olur biter, diyet topikleri içinde ara sıra bildirim geliyor, gebelik bölümleri içinde, yaşlı ve sıska bir kadınım, otomatikman hamilelik veya diyet bölümleri ilgi alanımda değil, patron ne ima etmek istiyor acaba, yaşlılığımı yüzüme vuruyor olabilir mi
Olaylar olaylar..
Yıkılsınnnn
Salı akşamı bizYaa bu ne
Olaylar olaylar..
Arzu’nun butik şirket olayına takıldım ben ne dalavere dönüyor acep
Peki ya Mervenin evini taşlamalarıEnver'de şaşırıyor neyden bahsediyorsa artık.
Yalnız memetle taylanın duyduklarındaki şaşkınlıkları cok guzel. Gitti paralar...
Öff cok fenaaaPeki ya Mervenin evini taşlamaları
Peki ya Mervenin evini taşlamaları
Genelde dizinin başında 2. Kare
%90 rüyaAy o sahne rüya veya kabus çıkacak gibi geldi bana umarım değildir
Çünkü bir sahneyi fragmana koyup sonra aa bu aslında gerçek değil rüya demelerine sinir oluyorum
Bana da rüya gibi geldi.Ay o sahne rüya veya kabus çıkacak gibi geldi bana umarım değildir
Çünkü bir sahneyi fragmana koyup sonra aa bu aslında gerçek değil rüya demelerine sinir oluyorum