Onu dizide de atladım ben bu bölüm, yokmuş gibi davranmak istiyorum, pencereden mi düşüyo, azalarak bitiyo mu ne yaparsa yapsın Merve ile o salak sahnesinden sonra görünmesin gözümeEdip'i atlamissin. Boğmak istedim onu merveyle isbirligi yapinca
Serhan batayazdım, batıyorum, battı balık yan gider derken hakikaten battın bebeğim. Çıkışını da görücez muhakkak ama göremesek de sorun değil. Ben seni beklerim
Bende bir yandan bebise gaz masaji yap sustur bir yansan izle anlamadim pek bise ama beni de sikti bu aksam sanki kayda deger bisey yoktu pek mokunu cikaracaklar yakinsa sankiBu bölüm çok sıkıcı geldi bana
Ben Muhteşem Yüzyılı izlemiyordum, ama Sümbül Ağayı bilirdimSumbulumm yaa muhtesem yuzyili izliyorum bu ara eski bolumleri genelde sumbullu bolumleri aciyorum ( iiiiyyy melaune )demesi yokmu
Bu bölümde herkes sıkılmış çünkü aksiyon bekliyorduk.
Edip anlatacak diğerleri bozulacak ve iyiler kazanacak diye çok heveslenmiştik değil mi
Bu dünya kötülerin istekleri ve yaptıkları için daha çabuk dönüyor.
İyilerin hem bu düzene isyanı var hem de baş kaldıracak cesareti yok.
Yüzümüze çarptıysa demek tekrar.
Bi de hıyar gibi anında susuş zaaf belli etmece.Edip Merveyi balkona çıkarır bi sallar bi tehdit eder diye çok umdum biliyon mu Müdür?
Onun yerine Mervenin iki lafını yedi oturdu yav, zaten birlikteyiz ayağı çekiyorlardı "Aşığım hee, ondan beraberiz ya zaten Mervecim sen de mal mısın bu ne biçim soru?" diyip savamadı.
bence kesinlikle Oya Merve ile Arzu yu öldürür gibime geliyor.Adı üstünde tek cieyet ismi değil dizi "cinayetler"diyor.Bence cinayet sergan ile edip arasında oldu. Acaba kim öldü kim öldürdü? İşte orası muamma
Oo polis mi bastı? Yine Öbüşemediler yani
Dün benim bebe uyanınca yarım yamalak kaldıydı, en son Pilates topu Nilay'a hikaye yazıyordu, Nilay da kuzu kuzu dinliyordu. Kardeşi bi pıtırcık olduydu Memedle Burcuyla "Amma uzattınız be sahneyi" derken zaten "Annaaaaa" diye bir ses ve hayatın gerçekleri beni çağırıyor
İzlerim sonra devamını. Bu bölüm sarmadıydı zaten. Çok sündürdüler sahneleri :/
İçim dışıma çıktı Serhanla Oya süzüşürken, Edip'in salaklığı da soğuttu. Buradan senaristlere iki çift lafım var "Düştü tempo düştü, haftaya bi şeyler ayarlayın rica ediyorum, sıkıldık."