Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Burada duydum bu diziyi, gelen mesajlar sayesinde tabi. Hiç izlemedim ilgimi çekmiyor diziler.

And the Oscar goes to....Lady

( Yokuspokus koş kendimle gurur duyuyorum )

Oo polis mi bastı? Yine Öbüşemediler yani

Dün benim bebe uyanınca yarım yamalak kaldıydı, en son Pilates topu Nilay'a hikaye yazıyordu, Nilay da kuzu kuzu dinliyordu. Kardeşi bi pıtırcık olduydu Memedle Burcuyla "Amma uzattınız be sahneyi" derken zaten "Annaaaaa" diye bir ses ve hayatın gerçekleri beni çağırıyor

İzlerim sonra devamını. Bu bölüm sarmadıydı zaten. Çok sündürdüler sahneleri :/
İçim dışıma çıktı Serhanla Oya süzüşürken, Edip'in salaklığı da soğuttu. Buradan senaristlere iki çift lafım var "Düştü tempo düştü, haftaya bi şeyler ayarlayın rica ediyorum, sıkıldık."

Bu bölümde herkes sıkılmış çünkü aksiyon bekliyorduk.
Edip anlatacak diğerleri bozulacak ve iyiler kazanacak diye çok heveslenmiştik değil mi
Bu dünya kötülerin istekleri ve yaptıkları için daha çabuk dönüyor.
İyilerin hem bu düzene isyanı var hem de baş kaldıracak cesareti yok.
Yüzümüze çarptıysa demek tekrar.

Edip Merveyi balkona çıkarır bi sallar bi tehdit eder diye çok umdum biliyon mu Müdür?
Onun yerine Mervenin iki lafını yedi oturdu yav, zaten birlikteyiz ayağı çekiyorlardı "Aşığım hee, ondan beraberiz ya zaten Mervecim sen de mal mısın bu ne biçim soru?" diyip savamadı.

Bi de hıyar gibi anında susuş zaaf belli etmece.
Aşk bu kadar saçmalatınca aşk olmuyor adı bende yav.
Git Oya'ya istediğini yap demekle aynı şey oldu ona bişey yapma demek.

edip mervenin karşısında dut yemiş bülbüle döndü, tüm karizmasını,gücünü sarstı. imin iyiyi bişi ilmisin diye ezim ezim ezikledi. serhanla oya iyice saçmaladılar. güya oya serhanı korumak için bu işlere girmiş. niye evine girip çıktığımı sölemedin dedi serhan oyaya. böle bi saçmalık olabilir mi, aptal mı da söylesin, kocan evime girip çıkıyo diye. kendini de korudu kadın. senaristler saçmaladı.

O hayatın gerçeklerini yirim beeen

Dizide de bi halt yoktu zaten dediğin gibi son on dakikasını izlesen yeter kuzum. Zira o son on dakikada basan basanaydı Rachel Serhan'la Oyayı bastı, mali şube de partiyi bastı. Serhan hapse düştü hapse düştü

Ayyyy çok seviyorum bu diziyi...
Bence edip ezilmiş gibi yapıp merveye kazanmışlık rahatlığına kavuştuğu an vuracak
Her karakter ayrı bir güzel
Senaryo güzel
Ama laçkalaştırmamak gerek. Uzatmadan tadında bırakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…