Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
keske dizi cuma olsa da erken kalkmasak ertesi gün. ya da şu saatleri eskisi gibi geri alsalar

Bu bolum biraz sradan gelmis olsada.sonunu iyi baladilar.ama butun bi bolumu bosuna izlemisim gibi hissediyorum.hic bi hamle yapmadilar herkez geri cekildi.merve edipe sus dedi edipte hemen sustu. serhan desen bikere sordu oda sustu hemen.arzu burcunun isteklerini yerine getirdi.bugunku bolum serhani ilgilendiren bi bolum oldu sanki.

Yani iyi insanlar saf mı olmak zorunda anlamiyorum. Merve oya'yi toplantida resmen ezikledi sesini çıkarmıyor oya. Mehmet burcu ikilisi arzunun hayatını mahvetti. Arzu kızını burcuyla eğlenmeye gönderiyor

Ayh benim eşimde hiç susmadı diziye bak diziye bak eşkiya hükümdarı mı ne varmış ben ne izliyor muşum:)
Aynn cnm aynn her sahneye ayri laf soktu zehir etti banada ama bir tespiti dogru sanirim .. surekli bir bakisma sahneleri uzuyorda uzuyor bon bon bakiyorlar sende izliyorsn dizinin yarisi bakisma kalakalma diyo

Katil mi bu kelepçeler , yılbaşı gecesi, herkesin içinde, saçmalama senarist,
Ayrıca aşk tamam aşk da herkesin içinde koldan tutmalar, zorla yukarı götürmeler, çüş artık,
Senarist Nilay ve Serhan'a kendinden daha akıllı roller biçmiş

oyanin rolunu ilk önce burcin terziogluna teklif etmisler kabul etmemis. keske oynasaymis hakkini veriridi
Kesinlikle!! Gökçe bahadır da ne mimik var, ne his var, ne duygu var. Her sahnede donuk bir yüzle bakıyor. Zoraki gulumsemeler. Oktay Fırat ın ediple oyayi incelerkenki mimiklerine bakıyorum, bir de oyanin mimiklerine. Oya olmamış. Merve ve serhan in oyunculuğu olmasa cıkss

Kızlar bundan sonra bütün aksami bu diziye ayirmayacagim ya bugünkü bölümde acayip sıkıldım eşim de önceki bölümlerde ilgi göstermişti bugün o da sıkıldı son beş dakikasını açıp baksak yetecek galiba Bi de burayı söyle bi okurum tamam :)

Bölümü resmen at çöpe, bana o son on dakikayı ver yeter, başka da bi şey istemez

Sonunu tahmin etmiş olmak hiç rahatsız etmedi, gayet zevkle izledim önümüzdeki haftaya merak edecek bi şeyimiz kaldı hiç değilse.

İnsan ilk yerli ve milli villain olsa bile 7/24 ayık kalamıyomuş demek, arada bi alıklık da çökebiliyomuş.

Mervoş sen o bi baltaya sap olamamış abine nasıl güvendin yavrum ya; adam yurt dışına kaçmış, herkesle irtibatı kesmiş, şirkette bi problem olduğunu da çözmüşsün. Nasıl kolay bıraktın sen bu işin peşini, nasıl o kadar kolay inandın, yumuşak karnın abin olacak asalak mıydı yani Halbuki ben seni "Oyacığım dediklerimi yapmışsın ne güzel olmuş" diye tek bi cümleyle tüm güzel şeylerin üstüne konarken seviyorum. Sen bu çeşit bi manyaksın, lütfen bozma kendini.

Gerçi senarist de haklı, gemiyi önce Minnie Mouse Merveler terk eder hikayesi mi havalı yoksa tiranın çöküşü mü deseler ben de ikinci şıkkı işaretlerim. Zira son sahnenin zıtlığına bayıldım, kalabalık aşağıda Merve yukarıda. Dibi gören Merve'nin insanlara yukarıdan bakabildiği son an çook iyiydi

Arzu yersiz olgun ve sıkıcısın. Pilates topu kötü ve aptal, sen iyi ve aptalsın. Nilay'ın da dediği gibi aptallığınız karnımı acıktırıyo. Endorfin seviyemi düsürdünüz, reklamlarda gittim tatlı yaptım sizin yüzünüzden. ( o tarife 5 dakikada yazanı sevsinler, malzemeleri hazırlamak 10 dakika zaten, dizi kaçıyodu az daha.) Ha kanada kızılı bahçe cücesi mi, canım o kötü bile olamayacak kadar aptal ya, beyni çırpılmış yumurta kıvamında onun

Serhan batayazdım, batıyorum, battı balık yan gider derken hakikaten battın bebeğim. Çıkışını da görücez muhakkak ama göremesek de sorun değil. Ben seni beklerim Merveyle akşam yemeğinde Edip ve Oya mevzusunun yalan olduğunu ve bu yalanın senin kol dügmesi mevzuun yüzünden çıktığını, seni korumak için söylendiğini ögrendin de tuvalete gidip sevindirik oldun ya, ben de oldum ne yapayım

Oya, mimiksiz Oya, tepkisiz Oya, acıların kadını, kutsal bakire Oya. Öhöm ne diyoduk, bölümün başında öyle bi salaklık yaptın ki bunu atsınlar pencereden, müstehak buna dedim Ama kuş evi itirafın bana kendimi hatırlattı be, zaten bildiğim, zaten bende olan şeyleri yeni baştan onunla keşfetmek için az aptala yatmadım ben de zamanında
Ama gidiyor gönlünün efendisi bi tepki ver be kadın, tamam anlıyorum biliyodun durumu az çok ama Arzu daha fazla yıkıldı resmen.

Rachel annem, senden bi cacık olmaz, üç maymunu oynayacağını hepimiz biliyoruz. Zaten 10 bölümde 10 kelime anca konuşmuşsundur, o da ben yaparım Merve Hanım, bana bırakın Serhan Bey'den ibaret. Süpriz bi atak yaparsan memnun oluruz tabisi ki, ama ne yaparsan yap Beşir'e bağlama gözünü seveyim

Son olarak planladığım hiçbi şeyin tahminlerim doğrultusunda gitmediği şu garip hayatımda bi minik gururlanıcam müsadenizle. Polis baskını olayını ne güzel bildim be Oyayla Serhan'ın basılacağını da bildim ama ben Merve basacak tümden yıkım olacak zannederken hizmetçi gördü. Olsun o da olumlu

Not: Arada sırada koltukta uyuyan tüm erkekler zan altında, yetkililerden bu konuda bi açıklama bekliyoruz

Son düzenleme:

Edip'i atlamissin. Boğmak istedim onu merveyle isbirligi yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…