Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ay atlasaaaydi kesin salarlar serhani ve mervede bir yere gitmez gonul ister ki merve defolsun gitsn ama

Merve bi an kendini balkondam atacak sandım. Ama finaldeki camdan düşme sahnesinde düşen Merve olacak kesin

Ay nasil bitti koca bölümü izledim bu bölümden bi halt olmaz diyip bitmesine 5 dakka kala yataga girdim nolduu finalde?

Oya da sıfır minik nasıl bir botoks yaptılarsa aşık olduğu adama kelepçe taktılar bön bön bakıyor ben burda daha çok mimik yaptım
Hahahhaha ayneeennn esimde bana diyo ne oyle bon bon bakiyo oya of izlettigin dizilere bak falan bende hep botoksdan dedim kizin mimikleri ölmüs diye dizimi izlemeyek dedim

bu bolumu izleyemedim yeni actim sayilir ama bisey dikkatimi cekti hani biri camdan dusuyor ya kim oldugu belli degil kimin oldurdugu belli degil..o cam hep açık ruzgarda ucusuyor perde...0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…