Serhana mi kaldi suc yani.Neden Serhana kaldi ki.Sirketin basindaki kisi diye mi.?Ben oralari kacirdim biraz.mervenin abisi hortumcu
oyanin rolunu ilk önce burcin terziogluna teklif etmisler kabul etmemis. keske oynasaymis hakkini veriridiOyada hiç etkilenmedi sanki kendi ihbar etti donuk insanlar enerjimi düşürüyor ya öff
edipörVezir parmağı filminde şadiye şadiye diye omuz titreten Edip, adam binbir surat gibi her role giriyor
ama zaten ona biçilen rol bu , o yüzden böyle donukoyanin rolunu ilk önce burcin terziogluna teklif etmisler kabul etmemis. keske oynasaymis hakkini veriridi
Hahahhaha ayneeennn esimde bana diyo ne oyle bon bon bakiyo oya of izlettigin dizilere bak falan bende hep botoksdan dedim kizin mimikleri ölmüs diye dizimi izlemeyek dedimOya da sıfır minik nasıl bir botoks yaptılarsaaşık olduğu adama kelepçe taktılar bön bön bakıyor ben burda daha çok mimik yaptım
Çok iyi oyuncuVezir parmağı filminde şadiye şadiye diye omuz titreten Edip, adam binbir surat gibi her role giriyor
evet ayni sirketteler adam yurtdisina kacti ihbar edilince,.suc da serhanaSerhana mi kaldi suc yani.Neden Serhana kaldi ki.Sirketin basindaki kisi diye mi.?Ben oralari kacirdim biraz.
Kesinlikle. İlk Köprü'de Erdal rolüyle izlemiştim, o zamanlardan dikkat çekiciydi.Çok iyi oyuncu
Ben birsey yapmadim desin simdi.Zamaninda cikaramadi.evet ayni sirketteler adam yurtdisina kacti ihbar edilince,.suc da serhana
Ayh benim eşimde hiç susmadı diziye bak diziye bak eşkiya hükümdarı mı ne varmış ben ne izliyor muşum:)Hahahhaha ayneeennn esimde bana diyo ne oyle bon bon bakiyo oya of izlettigin dizilere bak falan bende hep botoksdan dedim kizin mimikleri ölmüs diye dizimi izlemeyek dedim