Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Yaa diziyi birakin da dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama, kivancli coca cola reklami asiri tatli olmamis mi? İkidir goruyorum ve istemsizce yuzumu gulduruyor beni mutlu ediyor :)

işkolik bir adam başaklar o kadar işkolik değildir disiplinli olmasını göz önünde bulundurursak oğlak da olabilir ama Oya Serhana göre daha donuk belki yükseleni Başaktır ha toprak burcu olduğu kesin :)

Bildirim gelince star'ı açtım gayri ihtiyari iyi güzel dizi de ben ilk iki bölümü kaçırdım diye hiç-bi-şey anlamıyorum mübarek çok karışık gibi sankim

Kız ben ikizlerim kocam ikizler
No dostum nooo taylanı istemezük.
Ay hakkaten o taylan oyayla sevgiliyken iyiydi. Şimdi neden bu kaypaklık:dD

Ay bende de bir boga var o da böyle manyak gibi düzenlidir. Serhan aşk adamı bu pek basaklik bi şey değil boğalar böyle derin seviyor sonra ince planlar yapıyor içinde gizli bi sayko var

Kovalar ince hassas entelektüel adamlardır ya o yüzden bana kova gibi geldi. Edip de sorumsuz zaten gitti oya'ya sormadan iş yaptı:)) arkadaş ayağına platonik platonik yazıyor oyaya
valla tanıdığım tüm kova erkekleri çok bilgili görünen ama okumayı sevmeyen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahiller şu an aklıma 4-5 kişi geliyor hepsi aynı entellektüel hiç değiller ama son cümleye uyuyor arkadaş ayağına platonik :)

Şu lise arkadaşı ile hangi ara görüşüyorlar dı, benim de aklıma takılan bir soru. Bu arada kadın liseden öğretmenleri ve şu an Nilay'ın okulunda çalışıyor. Arzu omzunda ağlamıştı yıllar sonra görünce. O zaman dedim Arzunun sırdaşı mı olacak acaba ilerleyen bölümlerde.

Bu arada o kadının ses tonunu ve analizlerini çok seviyorum.

Ay bende de bir boga var o da böyle manyak gibi düzenlidir. Serhan aşk adamı bu pek basaklik bi şey değil boğalar böyle derin seviyor sonra ince planlar yapıyor içinde gizli bi sayko var

Eşimin platonik çocukluk aşkıyım kız ben nasıl aşk adamı değil
Başaklar takıntılı aşıktır, çoğu yani, ya hep ya hiç. Ve eşim evlilik düşünmeyen bir adamdı. Bir şekilde bir araya gelip evlendiğimizde bunu bana itiraf etmişti, adam 8-9 yaşında yazmış beni kafaya

Kız ben ikizlerim kocam ikizler
No dostum nooo taylanı istemezük.
Ay hakkaten o taylan oyayla sevgiliyken iyiydi. Şimdi neden bu kaypaklık:dD
Ama genelde ikizler erkeği için kaypak derler ha ben öyle bulmuyorum gerçi sevince öyle oluyor sanırım adama kusur bulamıyorum ama tanıyorum yani :) ikizleri eğlenceli bulurum Taylan da öyle

İkizleri harcamayın bu kadar yahu. Ben de İkizlerim ama çoğu özelliğini taşımıyorum Malum sözlükte adı Taylan olanlarla ilgili bir başlık vardı, buradaki Taylan cidden ona uyuyor ha. Sözlükten yararlanarak mı oluşturuldu acep bu karakter?

Bak Arzu da benim burçtanmis. Ben de Arzu nun daha doğrusu Arzu benim yanımdan gecmiyor

Oyle domestik değilim bir de öyle pısıp oturucam yamuk yapan arkadaşlarımı hemen affedeceğim falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…