Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Nilay beni hüngür hüngür ağlattı :cry: nasıl bir oyunculuk bu böyle!

Di mi ya gervekten cok tatli biz keske daha cok sahnesi olsa.

Kizlar bu arada cinayet ilk bolumdeki partide olmamis miydi? Benim kafam oraya cok karisiyor. Ama bence katil ve olen kesinlikle daha dizide degil. Dizidekilerin hepsi kilit oyuncu. Diziye 1. Sezon soarina dogru uyduruk biri girer. Sonra onun katilide uyduruk biri olur. Gorun bakin. İfade verenler bile meymenetsiz. Biri manikurcu, biri lise arkadaslari( bu arkadas oyle sacma ki! Cenaze disinda nerde gorustulerde bu kizlar hakkinda bu kadar bilgisi var) ve ne oldugu belirsiz kadin. Manikurcu disindakiler dizide hepsiyle ilgisiz ama her seyleri biliyor. Bence raşel bile ifade verse daha gercekci olur. O 3üne ve polislere asiri gicigim :KK70:

Merve'yi her seyretdikce şişe kapagı gibi kafasını cevirme hissi uyandırıyor bende,nedense:KK53:

Aynen oya oğlak, Merve ikizler, Pelin akrep, arzu yengeç. Edip kova, burcu terazi olabilir. Memet yay Taylani bi kılıfa sokamadim sadece:KK53:
Arzu tipik yengeç zaten Edip kova değil ya kova erkeği bana göre sorumsuz herşeyde başkasını suçlayan sorumluluk almayan tipler Edip dinleyen empatik ve hassas bir adam ben kova erkeklerini iyi tanıyorum çoğu denk geldi illallah etmiştim bir ara, hepsi aynıydı ha asosyal olma kısmı kovaya benziyor gerçi

Serhan başak olabilemez. Bende başak bir koca var yanından gecmiyor serhan karakterinin :KK53:

Serhan başak için çok uygun ama cidden. Bak bi başak da bende var, o kol düğmelerine kadar düzeni, çocukla kendini kaptırarak oynaması, takım elbise vb jilet gibi olma takıntısı vb aynı.

Tek farkla, benimki Serhan gibi ciddi ve asosyal değil. Sürekli gevezelik yapsın, şaka yapsın vs vs... Başak olarak genel özellikler oturuyor Serhana, mesela kaybettiği kol düğmesini hemen fark edip alması,basak erkeğine has bir şey bu.

Taylan hariç hepsini doğru bilmişsin de taylan niye ikizler yaa aşkolsun:KK70:
Nilaya ikizler demişler
Taylan ikizler neden çünkü eli işte gözü oynaşta :KK70:
Oyayla sevgiliyken inanılmaz romantik sonra ayrılıp en yakın arkadaşıyla evleniyor sonra eskisi gelince ona da sulanıyor tum kızlar benim modunda Pelinden fırsat bulsa Oya da izin verse onunla karısını aldatabilme potansiyeline sahip :) ah ah ikizler erkeğini en ince ayrıntısıyla anlatabilirim

Arzu tipik yengeç zaten Edip kova değil ya kova erkeği bana göre sorumsuz herşeyde başkasını suçlayan sorumluluk almayan tipler Edip dinleyen empatik ve hassas bir adam ben kova erkeklerini iyi tanıyorum çoğu denk geldi illallah etmiştim bir ara, hepsi aynıydı ha asosyal olma kısmı kovaya benziyor gerçi
Kovalar ince hassas entelektüel adamlardır ya o yüzden bana kova gibi geldi. Edip de sorumsuz zaten gitti oya'ya sormadan iş yaptı:)) arkadaş ayağına platonik platonik yazıyor oyaya

X