aynen ben de daha başından tüm dizi karakterlerinin burçları ne olabilir diye çözmüştüm :) Serhan boğa Oya oğlak bence :) toprak olunca çekiyor
Aynen oya oğlak, Merve ikizler, Pelin akrep, arzu yengeç. Edip kova, burcu terazi olabilir. Memet yay Taylani bi kılıfa sokamadim sadeceaynen ben de daha başından tüm dizi karakterlerinin burçları ne olabilir diye çözmüştüm :) Serhan boğa Oya oğlak bence :) toprak olunca çekiyor
Nilay beni hüngür hüngür ağlattınasıl bir oyunculuk bu böyle!
Onedioda analizini yapmışlar
Serhan başak, oya oğlak, merveye de aslan demişler
Evet Merve bence de aslan Taylan ikizler Pelin akrep :) Mehmet de balık olabilirOnedioda analizini yapmışlar
Nilay Merve ye ne guzel çemkirdi öyle
Serhan başak olabilemez. Bende başak bir koca var yanından gecmiyor serhan karakterinin
Serhan başak değil boğa bence, aşk adamı başaklar takıntılıdır fazla ince düşünür Serhan o kadar değilNilay Merve ye ne guzel çemkirdi öyle
Serhan başak olabilemez. Bende başak bir koca var yanından gecmiyor serhan karakterinin
Boğa o boğa ben çok iyi biliyorum bunlarıNilay Merve ye ne guzel çemkirdi öyle
Evet Merve bence de aslan Taylan ikizler Pelin akrep :) Mehmet de balık olabilir
Astrolog moyra var o farklı yorumlamış ama benim tespitlerim bunlar
Hahahaa Sen de mi İkizlersinTaylan hariç hepsini doğru bilmişsin de taylan niye ikizler yaa aşkolsun
Nilaya ikizler demişler
Nilay ikizler:)Onedioda analizini yapmışlar
Arzu tipik yengeç zaten Edip kova değil ya kova erkeği bana göre sorumsuz herşeyde başkasını suçlayan sorumluluk almayan tipler Edip dinleyen empatik ve hassas bir adam ben kova erkeklerini iyi tanıyorum çoğu denk geldi illallah etmiştim bir ara, hepsi aynıydı ha asosyal olma kısmı kovaya benziyor gerçiAynen oya oğlak, Merve ikizler, Pelin akrep, arzu yengeç. Edip kova, burcu terazi olabilir. Memet yay Taylani bi kılıfa sokamadim sadece
Hıhı. Nilay yerine burcu da cıkabilirdi olsunHahahaa Sen de mi İkizlersin
Taylan ikizler neden çünkü eli işte gözü oynaştaTaylan hariç hepsini doğru bilmişsin de taylan niye ikizler yaa aşkolsun
Nilaya ikizler demişler
Kovalar ince hassas entelektüel adamlardır ya o yüzden bana kova gibi geldi. Edip de sorumsuz zaten gitti oya'ya sormadan iş yaptı:)) arkadaş ayağına platonik platonik yazıyor oyayaArzu tipik yengeç zaten Edip kova değil ya kova erkeği bana göre sorumsuz herşeyde başkasını suçlayan sorumluluk almayan tipler Edip dinleyen empatik ve hassas bir adam ben kova erkeklerini iyi tanıyorum çoğu denk geldi illallah etmiştim bir ara, hepsi aynıydı ha asosyal olma kısmı kovaya benziyor gerçi