Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizleri harcamayın bu kadar yahu. Ben de İkizlerim ama çoğu özelliğini taşımıyorum Malum sözlükte adı Taylan olanlarla ilgili bir başlık vardı, buradaki Taylan cidden ona uyuyor ha. Sözlükten yararlanarak mı oluşturuldu acep bu karakter?
Aynen öyle yapmışlar sözlükte öyle bi yorum okumuştum. Taylanin kaypakligi ikizler erkeğine uyuyor olabilir belki ama ikizler erkeği cin gibi zekidir bu bariz gevşek boş beleş bir adam.İkizleri harcamayın bu kadar yahu. Ben de İkizlerim ama çoğu özelliğini taşımıyorum Malum sözlükte adı Taylan olanlarla ilgili bir başlık vardı, buradaki Taylan cidden ona uyuyor ha. Sözlükten yararlanarak mı oluşturuldu acep bu karakter?
ay evet aynı ben :)Merve'nin erkek kardeşi kadınları çözmüş yalnız. Diyor ya kadınlar aşıksa saçmalar dengesizleşir aniden hırçınlaşır,senden kaçarlar diye gerçekten öle oluyo
benzemiyor mu ikizlere? ben ikizleri severim eğlenceli olurlar ah ah sevdiğim adam da ikizlerİkizleri harcamayın bu kadar yahu. Ben de İkizlerim ama çoğu özelliğini taşımıyorum Malum sözlükte adı Taylan olanlarla ilgili bir başlık vardı, buradaki Taylan cidden ona uyuyor ha. Sözlükten yararlanarak mı oluşturuldu acep bu karakter?
Ay ne tatlı yaa belki yükseleni bogadir ya da benimkinin yükseleni basak olabilirEşimin platonik çocukluk aşkıyım kız ben nasıl aşk adamı değil
Başaklar takıntılı aşıktır, çoğu yani, ya hep ya hiç. Ve eşim evlilik düşünmeyen bir adamdı. Bir şekilde bir araya gelip evlendiğimizde bunu bana itiraf etmişti, adam 8-9 yaşında yazmış beni kafaya
İkizlerin adı çıkmış bacım, ben severim ikizler. Yükselenim ikizler diye söylemiyorum, ikiz kafası diye bir şey var, herkes anlamaz sizi Ondan o.
Aynen öyle yapmışlar sözlükte öyle bi yorum okumuştum. Taylanin kaypakligi ikizler erkeğine uyuyor olabilir belki ama ikizler erkeği cin gibi zekidir bu bariz gevşek boş beleş bir adam.
ben de severim ikizler burcunu izlerken analiz ettim ama hiç kötü düşünmedim ve evet adı çıkmış ikizlerin ben aslan burcu olduğumdan anlaşabildiğim bir burc o yuzden hiç olumsuz düşünmedim Taylan komik geliyor banaİkizlerin adı çıkmış bacım, ben severim ikizler. Yükselenim ikizler diye söylemiyorum, ikiz kafası diye bir şey var, herkes anlamaz sizi Ondan o.
Benimde ilk aklima o geldi bizde memurlukta surunelim demek ki istifa etsek onumuz acilcakSu edipcim öğretmenlikten atıldıktan sonra o bogaz manzarali eve nasil sahip oldu, direkt hayatımın o kısmına gecmek istiyorum
ben teraziyim , lütfenBen de ikizlerim Taylani burcuma layık görmüyorum bence terazi olsun o
Su edipcim öğretmenlikten atıldıktan sonra o bogaz manzarali eve nasil sahip oldu, direkt hayatımın o kısmına gecmek istiyorum
İkizleri harcamayın bu kadar yahu. Ben de İkizlerim ama çoğu özelliğini taşımıyorum Malum sözlükte adı Taylan olanlarla ilgili bir başlık vardı, buradaki Taylan cidden ona uyuyor ha. Sözlükten yararlanarak mı oluşturuldu acep bu karakter?
Bizim medeni durumumuz da ikizler + ikizler
Bi ara seninle muhabbetin dibine vurmasak mı?
benzemiyor mu ikizlere? ben ikizleri severim eğlenceli olurlar ah ah sevdiğim adam da ikizler
Ben de yükseleni terazi olan bir ikizlerim düşün artık karmasayiben teraziyim , lütfen