Ama bosanmasi gerekir bence senaristler ille oyayla iliskiye sokacaklarsa merveyle serhani bosamali. En azindan aralarinda bu muhabbet gecmeli ya.Serhan boşanmalı. Ama kesin çocuk için boşanmıyordur
Aman hic de acinacak hali yok uyuz herif :) hic sevmedigim erkek tipi.Biz sadece mervenin kocasina aciyos:)
Tencere kapak misali. Oyle kocaya boyle karı :) ben yine de serhani suclu buluyorum. Ay benim koca onun gibi olsa ben merveden daha beter olurum. Kadin napsin yuzunu bir tek kotuluk yapmak gulduruyorMerve de ideal eşti ya zaten. Kadin adami nakit ve statü olarak görüyor sadece zerre sevmiyor kocasını. Merve yapmaz mısın demez misin serhancim derken ağzının ortasına çakacak diye bekliyorum ama cıks.
Di mi? En azindan kirmizi biyik arkasinda durdu da bosaniyorhayir en kizdigim sey kirmizi biyik yapinca aldatma oluyoda iyilik melegi serhan yapinca ask mi oluyorbide kiskaniyor utanmadan serhan oyayi
Bencede ya. Niye o kadar abartildi anlamadim. Cok pasif ve ezik bi karakter bana gore. Yani nedense daha guclu durusu olan biri daha iyi olurdu. Hemde gokce bahadir ile hic yakismiyorlar.Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.
Ama o Edip yok mu o Ediiiipİşte bence erkek dediğin öyle olmalı.
Olacak amaBenim de dikkatimi çekti kadın bir yandan suçluluk duygusu yaşıyor mahcup diğer yandan da nasıl olur nasıl sevgili olurlar şaşkınlığı yaşıyordu
İnsanlar aşık olabilir duygulara ket vuramayabilir ama aldatmanın ne olursa olsun savunulacak bir yönü yok bence de - zaten oya da dedi ya spor salonunda bir odaya girince ben evli adamlarla birlikte olmam diye
Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldı
Reklamı değil, kendi aramızda kritik yapıyoruz.Bu dizinin reklamimi oluyor? bilen varsa yazsin
Mısır mı patlatsak ne yapsak ....
Mumlar da süper.. afiyet olsun..Dedi veee patlattı
Eki Görüntüle 2081590
aynen ben de daha başından tüm dizi karakterlerinin burçları ne olabilir diye çözmüştüm :) Serhan boğa Oya oğlak bence :) toprak olunca çekiyorBu Serhan tipik Boğa burcu erkeği değil mi ya
Olamaz mı olabilir Gansta'm, dediğin gibi Edip'in ne kadar ileri gidecegi her şeyi degistirebilir.Obaaa
Çözdün şu an resmen
Çok aşırı mantıklı.
Ama böyle bir durumda Oya susmaz. Edip Oya'yı darlayacak kadar şirazeden çıkar, kontrolü eline alıp Oya'ya zarar veren birine dönüşecek olursa ama olabilir, Edip ne kadar haddini aşacak burada düğüm sanki. Ama bana Merve'nin öldüğü seçeneği de sağlam geliyor. En güçlü pozisyonda hep o var,onu berbat bir son bekliyor şeysi olur ya hani iyiler kazanır babında. Öyle bir hava da var.
ay kız sinir krizi geçirdi kıyamam yaNilay beni hüngür hüngür ağlattınasıl bir oyunculuk bu böyle!
Siz bizim yengemizmisinizDedi veee patlattı
Eki Görüntüle 2081590
ay kız sinir krizi geçirdi kıyamam ya(
İki bölümdür Mehmet'in pişmanlığını vurguluyorlar bak çaktırmadan, affa oynuyorlar. Mazlum Memed, aç Memed, Müslüm babalı Memed, şimdi Nilay'ın sinir krizine dalıp giden içli Memed...Aldatmanın tüm hesabı Burcu'ya kesilecek algıya bak. Vermeyin sübülimünalı yeterin artık, affedesoldum Memedi.