Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Serhan boşanmalı. Ama kesin çocuk için boşanmıyordur
Ama bosanmasi gerekir bence senaristler ille oyayla iliskiye sokacaklarsa merveyle serhani bosamali. En azindan aralarinda bu muhabbet gecmeli ya.
Biz sadece mervenin kocasina aciyos:)
Aman hic de acinacak hali yok uyuz herif :) hic sevmedigim erkek tipi.
Merve de ideal eşti ya zaten. Kadin adami nakit ve statü olarak görüyor sadece zerre sevmiyor kocasını. Merve yapmaz mısın demez misin serhancim derken ağzının ortasına çakacak diye bekliyorum ama cıks.
Tencere kapak misali. Oyle kocaya boyle karı :) ben yine de serhani suclu buluyorum. Ay benim koca onun gibi olsa ben merveden daha beter olurum. Kadin napsin yuzunu bir tek kotuluk yapmak gulduruyor
hayir en kizdigim sey kirmizi biyik yapinca aldatma oluyoda iyilik melegi serhan yapinca ask mi oluyor bide kiskaniyor utanmadan serhan oyayi
Di mi? En azindan kirmizi biyik arkasinda durdu da bosaniyor
Bencede ya. Niye o kadar abartildi anlamadim. Cok pasif ve ezik bi karakter bana gore. Yani nedense daha guclu durusu olan biri daha iyi olurdu. Hemde gokce bahadir ile hic yakismiyorlar.
Olacak ama ben asik olmalarina kizmiyorum ki. Bosanmiyorlar bunun konusu bile gecmiyor aralarinda. Buna deli oluyorum.

Ay o adam di mi bu harem agasi olan gercekten degisimi inanilmaz.

İki bölümdür Mehmet'in pişmanlığını vurguluyorlar bak çaktırmadan, affa oynuyorlar. Mazlum Memed, aç Memed, Müslüm babalı Memed, şimdi Nilay'ın sinir krizine dalıp giden içli Memed...Aldatmanın tüm hesabı Burcu'ya kesilecek algıya bak. Vermeyin sübülimünalı yeterin artık, affedesoldum Memedi.

Olamaz mı olabilir Gansta'm, dediğin gibi Edip'in ne kadar ileri gidecegi her şeyi degistirebilir.

Merve'nin ölümü de yeterince ironik olur. Elleriyle suladıgı ortancaları kanıyla sulayacak en son bu gidisle.

Serhan’ın geçmişi de karışık Kızlar bunu da atlamayalım, ailesiyle görüşmüyor, yatılı okul macerası fln karanlık tarafları çok cidden.
Arzu’nun kızı mahvetti beni ya kuzum

Oysa ki derdi "Ah biri bana yemek yapsa, donumu ütülese, ot kemirmekten ineğe döndüm anasını satiyim" falan. Hiç güzellenecek yanı da yok. Zaten dizide neden güzellendiğini anlamadığım şeyler:

1. Serhan ve Oya'nın libido artışları
2. Mazlum Memedo asjdjsd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…