Benim deOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Onu da düşündüm aslinda ama olay anında kafamdan iki senaryo geçti..Ya Merve farkedecek dedim ki o ihtimal biraz zordu,ya da Oya tesadüf wcye gidip görüp toparlayacak dedim kendi kendime..:)))Raşel farketmistir
O ooo adam tam bir sadist çıktı Rıza baba
Ay ben duymadım onu süper replikmisOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Enver sana söylüyorum Serhan sen anlavay muhabbete bakın tam da serhanı derinden vuran bir konuşma :)))
Tamam saf diyelimÇok da salak değil galiba. Serhan in şirkette dönen dolapları çözecek, Merve nin abisini Serhan in önüne atacak gibi.
Ben gidemezdim şahsen:)Nilay'ı evlat edinebiliyo muyuz
Serhan katil olmaya en uygun aday aslında.
-Sevgisiz ve aile desteğinden yoksun bi çocukluk : check
-Mutsuz evlilik : check
-Psikolojik kaynaklı fiziksel belirtiler :check
-Uçsuz bucaksız maddi imkanlar : check
-Herkesin karakteri tuhaf bi şekilde mükemmelleştirmesi : check
Bilemiyorum valla
Atlet giy çooocuum üşütürsün
Aynı seyi düşündüm arada ince ince veriyorlar mesajı, edipin ümüğünü sıkması da işaret. Ama bilinçli şaşırtmaca yapmış olabilirler. O değil de kim öldü acaba?Serhan katil olmaya en uygun aday aslında.
-Sevgisiz ve aile desteğinden yoksun bi çocukluk : check
-Mutsuz evlilik : check
-Psikolojik kaynaklı fiziksel belirtiler :check
-Uçsuz bucaksız maddi imkanlar : check
-Herkesin karakteri tuhaf bi şekilde mükemmelleştirmesi : check
Bilemiyorum valla
Zaten gitmemesi lazım, bakma yüksekten uçtuğuna tabi ki sarsılacak. Arzu haklı yani. Ama haklının yanında olma tutkusu, o kanada kızılı bajçe cücüğü ile pilates topunun kendini aptal yerine koymaya çalıştığını unutmaması yeterBen gidemezdim şahsen:)
Oooyyyyyyy ooyyy anladınız siz onu
Ama hep öyleydiYa bunlar karı koca hiç romantizm yaşamıyorlar,yani yapmacık da olsa. Adam gayet soğuk..MERVE NASIL UYANMIYOR?
Her eve lazım olandan:)Zaten gitmemesi lazım, bakma yüksekten uçtuğuna tabi ki sarsılacak. Arzu haklı yani. Ama haklının yanında olma tutkusu, o kanada kızılı bajçe cücüğü ile pilates topunun kendini aptal yerine koymaya çalıştığını unutmaması yeteren sevdigim ergen tipi, triplerini doğru şeylere kanalize ediyo