Benim de dikkatimi çekti kadın bir yandan suçluluk duygusu yaşıyor mahcup diğer yandan da nasıl olur nasıl sevgili olurlar şaşkınlığı yaşıyorduArzu renkten renge girdi yüzüne bakamadı Edip in, iyi oldu bu buluşma
İnsanlar aşık olabilir duygulara ket vuramayabilir ama aldatmanın ne olursa olsun savunulacak bir yönü yok bence de - zaten oya da dedi ya spor salonunda bir odaya girince ben evli adamlarla birlikte olmam diyeKizlar gercekten siz de serhan-oya askini desteklemiyorsunuz degil mi? Adam karisinin tek cümlesine parliyor, tersliyor. Gicik oluuorum.
Yok yok ahahahahÖyle mi dedi o? Başını kaçırdım
Sümsüğü yersin bak heaaa dememiş iyi ki bari.
Bence gayet güzel oldu.
Merveyle Pelin'in motivasyonu hiçbi zaman haklı olmak olmadı ki. Onlar haklı olmak istemiyolar sadece güçlü olmak istiyolar. İstediklerini alırken kimse yollarına çıkmasın istiyolar. Vicdan azabı, utanma gibi duyguları yok yani.
Yalnız Edip de kimseyi yemesin. Oya'yı korumak hikaye. Başka bi şeylerin de peşinde ama acaba ne
Merve resmen "geçmişte yediğim halt tekrar önüme çıktı, kimse öğrenmese de imajım sarsılmasa bari" bakışı attı resmen. İnsanların hayatı kaymış kaymamış umrunda degil Chucky gibi kadın
Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldıSerhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili ok. Gerisi boş. Parası da boyu posu da batsın.
Ama o Edip yok mu o Ediiiipİşte bence erkek dediğin öyle olmalı.
Ben şeyi merak ettim.Serhan lavaboda ortalıgı biraz dağıttı ya kim farketti acaba?
Yok yok ahahahahşey dedi "bi yerde okumuştum, insanlar ölümden kurtulmak için yutkunurmuş." dedi. Sonra da adamın gırtlağına yapışıp "bu bölge kurumasın diye yani" dedi ben onu ümügünü sıkarım olarak aldım
Neden arzu o haldeydi ben anlayamdim sonucta ucununde ole mahcup olmasi gerekiyodu neden sadece arzu o haldeydi
Antalya devlet tiyatrosu sanatçısı adam. Sağlam oynuyor.Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldı
O kesin canım özellikle Merve'nin işine gelmiştir son durum ama Arzu baskı altında kalarak yalan söyledi. Bir nebze de olsa kimse neden böyle yaptık diye düşünmeyecek..Bence gayet güzel oldu.
Merveyle Pelin'in motivasyonu hiçbi zaman haklı olmak olmadı ki. Onlar haklı olmak istemiyolar sadece güçlü olmak istiyolar. İstediklerini alırken kimse yollarına çıkmasın istiyolar. Vicdan azabı, utanma gibi duyguları yok yani.
Yalnız Edip de kimseyi yemesin. Oya'yı korumak hikaye. Başka bi şeylerin de peşinde ama acaba ne
Merve resmen "geçmişte yediğim halt tekrar önüme çıktı, kimse öğrenmese de imajım sarsılmasa bari" bakışı attı resmen. İnsanların hayatı kaymış kaymamış umrunda degil Chucky gibi kadın
Serhan olarak değil de Mert Fırat olarak bakıyorum ben şahsen olaya.Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.
Arzu katıksız salak benceÇünkü Arzu korkak vicdansız değil diğer ikisinde vicdanin v si yok.
ay ama adama taytay diyolarya cok komik oluyor
Arzu katıksız salak bence
ahaha ben de yazacaktım adam Arzuya yürüyor diye ama yorumlarınız harika hanımlarBu parça Enver ile Arzu'ya gelsin:
Aşıksııın... Aşıksııın... Sen aşıksın arrkadaş
Memeed, giden gidiyor Memeed... Sana kalanlar pilates topları, haşlanmış pattisler, ıspanaklı smoothieler ve yarım soyulmuş salatalık Memeed...
Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.
O ooo adam tam bir sadist çıktı Rıza baba
Yalnız geçmişteki karakterlerle en alakası olmayan da TaylanDizide ki en gercek karakter= Taylan iste :d
Tay tay diyorlarsa yine iyi, y****k daha dogru olurmus