Acayip cool değil miydiSerhan'ın efendiliğine ters hareketler... Evet katiller maktuller, tahminler yine birbirine giriyorrr, kafalar karışıyor
Kizlar gercekten siz de serhan-oya askini desteklemiyorsunuz degil mi? Adam karisinin tek cümlesine parliyor, tersliyor. Gicik oluuorum.
hayir en kizdigim sey kirmizi biyik yapinca aldatma oluyoda iyilik melegi serhan yapinca ask mi oluyorKizlar gercekten siz de serhan-oya askini desteklemiyorsunuz degil mi? Adam karisinin tek cümlesine parliyor, tersliyor. Gicik oluuorum.
Düzelttim..Leyla kim kız
Hahahaa kırmızı bıyık memet mihayir en kizdigim sey kirmizi biyik yapinca aldatma oluyoda iyilik melegi serhan yapinca ask mi oluyorbide kiskaniyor utanmadan serhan oyayi
Neden arzu o haldeydi ben anlayamdim sonucta ucununde ole mahcup olmasi gerekiyodu neden sadece arzu o haldeydiArzu renkten renge girdi yüzüne bakamadı Edip in, iyi oldu bu buluşma
Taylan olmasada olurmuş.
ahahah adini hatirlayamadim ben hep oyle diyorum onaHahahaa kırmızı bıyık memet mi
Acayip cool değil miydi"Ümüğünü sıkarım" demenin tek karizmatik yoluydu sanırım
Ay hakkaten ya ona noluyo öyle adamın umugune yapışacak cesareti nerden bulduSerhan da kendi kendine havalar. Sacma sapan hareketler.
ay ama adama taytay diyolarya cok komik oluyorShape bu yorumu begenmedi
Taylan dizinin tadi, tuzu, sekeri. Benim icin olmazsa olmazi ahahah
Edip'le Oya sevgili olduklarını söylemekle hiç te iyi yapmadılar. Yıllar önceki söylemleri haklı çıkardılar..