Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Arzu renkten renge girdi yüzüne bakamadı Edip in, iyi oldu bu buluşma :rapci:
Benim de dikkatimi çekti kadın bir yandan suçluluk duygusu yaşıyor mahcup diğer yandan da nasıl olur nasıl sevgili olurlar şaşkınlığı yaşıyordu

Kizlar gercekten siz de serhan-oya askini desteklemiyorsunuz degil mi? Adam karisinin tek cümlesine parliyor, tersliyor. Gicik oluuorum.
İnsanlar aşık olabilir duygulara ket vuramayabilir ama aldatmanın ne olursa olsun savunulacak bir yönü yok bence de - zaten oya da dedi ya spor salonunda bir odaya girince ben evli adamlarla birlikte olmam diye

Öyle mi dedi o? Başını kaçırdım :KK70:
Sümsüğü yersin bak heaaa dememiş iyi ki bari.
Yok yok ahahahah :KK70::KK70:şey dedi "bi yerde okumuştum, insanlar ölümden kurtulmak için yutkunurmuş." dedi. Sonra da adamın gırtlağına yapışıp "bu bölge kurumasın diye yani" dedi :KK53: ben onu ümügünü sıkarım olarak aldım :KK70:

Bence gayet güzel oldu.

Merveyle Pelin'in motivasyonu hiçbi zaman haklı olmak olmadı ki. Onlar haklı olmak istemiyolar sadece güçlü olmak istiyolar. İstediklerini alırken kimse yollarına çıkmasın istiyolar. Vicdan azabı, utanma gibi duyguları yok yani.

Yalnız Edip de kimseyi yemesin. Oya'yı korumak hikaye. Başka bi şeylerin de peşinde ama acaba ne :KK33:

Merve resmen "geçmişte yediğim halt tekrar önüme çıktı, kimse öğrenmese de imajım sarsılmasa bari" bakışı attı resmen. İnsanların hayatı kaymış kaymamış umrunda degil Chucky gibi kadın :KK62:

Edip oyaya asik onun amaci da oya

Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili ok. Gerisi boş. Parası da boyu posu da batsın.

Ama o Edip yok mu o Ediiiip :KK53: İşte bence erkek dediğin öyle olmalı.
Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldı

Screenshot_2017-12-19-21-37-57-006.jpeg reklama girmisken :KK48:herifcanda çayları dolduruyor :KK23:

Müdavimi olduk :KK16:

Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldı
Antalya devlet tiyatrosu sanatçısı adam. Sağlam oynuyor.

Bence gayet güzel oldu.

Merveyle Pelin'in motivasyonu hiçbi zaman haklı olmak olmadı ki. Onlar haklı olmak istemiyolar sadece güçlü olmak istiyolar. İstediklerini alırken kimse yollarına çıkmasın istiyolar. Vicdan azabı, utanma gibi duyguları yok yani.

Yalnız Edip de kimseyi yemesin. Oya'yı korumak hikaye. Başka bi şeylerin de peşinde ama acaba ne :KK33:

Merve resmen "geçmişte yediğim halt tekrar önüme çıktı, kimse öğrenmese de imajım sarsılmasa bari" bakışı attı resmen. İnsanların hayatı kaymış kaymamış umrunda degil Chucky gibi kadın :KK62:
O kesin canım özellikle Merve'nin işine gelmiştir son durum ama Arzu baskı altında kalarak yalan söyledi. Bir nebze de olsa kimse neden böyle yaptık diye düşünmeyecek..

Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.

Serhan olarak değil de Mert Fırat olarak bakıyorum ben şahsen olaya.
Gaffur pijamalarıyla bile gideri var :KK53:

Bu parça Enver ile Arzu'ya gelsin:
Aşıksııın... Aşıksııın... Sen aşıksın arrkadaş :KK75:

Memeed, giden gidiyor Memeed... Sana kalanlar pilates topları, haşlanmış pattisler, ıspanaklı smoothieler ve yarım soyulmuş salatalık Memeed...
ahaha ben de yazacaktım adam Arzuya yürüyor diye ama yorumlarınız harika hanımlar :KK70:

Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.

Evet Serhan tipik Türk erkeği tek farkı zengin kariyer düşkünü olması yoksa toplumdaki diğer erkeklerden farkı yok üstelik ilgisizlik karşılıklı ya kendince boşluktaydım Oyaya aşık oldum modunda
ha ben beğeniyorum dizideki rolunu ama tespitin de doğru yani
Edipse hakkaten karizmatik bir adam tabii rolu de harika keşke beni de öyle anlayan bir adam olsa daha ne istenir ki adam aşkla bakıyor :)

X