- 18 Eylül 2016
- 1.806
- 7.118
evet bence de okumalilar ama okumuyorlar ki diziler hemencecik son buluuor ya da sacmaliyorlar umarim oyle olmaz cidden kaliteli dizi aslinda bi iki tane basrol oyuncusu uzerinden yazilmis bi senaryo degil sıkmıyo burda herkes başrolAcaba diyorum,bizim bu yazdıklarımizi okuyor mu senaristler?Keske okusalar.
Bence masumlastı bile canım.ikisi de kıvranıp duruyor uzaktan uzağa.
Oya da dahil bütun dediklerine katılıyorum.sanki gercek hayatta da suratsız ve sıkıcıymış gibi geliyor gokce bahadir bana.sevmiyorum onu o yuzden.mervenin herkese hükmetmesi çok saçma.kimse mi karakterli değil?kimse mi kimseyi tanımıyor Merve'den baska?evet bence de okumalilar ama okumuyorlar ki diziler hemencecik son buluuor ya da sacmaliyorlar umarim oyle olmaz cidden kaliteli dizi aslinda bi iki tane basrol oyuncusu uzerinden yazilmis bi senaryo degil sıkmıyo burda herkes başrol
ve cidden hic bi sekilde anlamlandiramadim ben katil kim acaba aralarda polisin sorusturmasi yapmasi da cok hoş
ama merveyi cok fazla buyutmus dizi o vok tuhaf olmus nerdeyse millet tapacak merveye
oya da zaten cok itici ya iyi falan degil bence suratsiz ve sorunlu
aynen malesef bizim dizilerin geneli yasak aski masumlastiriyorlar illa ki merve haksizken hakli konumuna duscek klasiklesiyo dizi dikkat etmeliler
Oo fragmandan bu bölüm heyecanlı geçecek gibi duruyor
Yarın gerçekten de heyecanlı bir bölüm olacak gibi.Edip ortaya çıkıyor
Yarın gerçekten de heyecanlı bir bölüm olacak gibi.Edip ortaya çıkıyor
En çok merak ettiğim konu kızlar nasıl tepki verecek heyecanla bekliyorum
ya belli ki izleyen bi kitle var son sayfada kaçırmadan bir şey sorayımTüm bölümleri netten izledim , heyecanlı geçiyor film ikinci fragman da yayınlanmış . Yarın akşam bakalım neler olacak
Yok o parti zamanı cinayet olmuyor.karşılaşmalarını üstünden bir yıl geçtikten sonra oluyormuş.muhtemelen tekrar bi davet veriliyor ve haliyle davete aynı çevre çağrılıyorya belli ki izleyen bi kitle var son sayfada kaçırmadan bir şey sorayım
şimdi bu hırkayı alıp gitti ya arzu, 4 ü yukarıda cam kenarında tartıştılar.
o gün düşüyor ölüyor biri değil mi?
yani hani biri düşünce asağıda partide olanlar var ya, bunlar cam kenarında tartışınca da merve göz ucuyla havuzbaşına bakıyor ve aynı kişiler orda.
o zaman o parti bu kızların ilk karşılaşması gibi gösterilmiş ama değil.
en son gün aslında değil mi?
arzu ve kocası tekrar barışacak.
ve kocası arzuyu bu defa merveyle aldatacak bence.
Ben sabırsızlıkla ve ellerimi ovuşturarak bekliyorumBu adam ne zaman pisman olup arzunun kapisinda aglayacak merak ediyorum.
.NERDEN BAŞLASAK
ölenin Merve olduğunu sanıyorum çünkü olay yeri incelemesi sırasında krallığıına burdan bakıyormuş gibi bi laf etmişlerdi yanlış mı anladım acaba yakalayan varmı o sahneyi
Olayın kahramanlarından Edip ortada yok ifadeside alınmıyor ölen o mu acaba
kafamda deli sorular
Ama şuan hala gösterilmeyen kızlar havuz basında konusuyor. Kırmızı elbiseli bide yanında biri vardi.Yok o parti zamanı cinayet olmuyor.karşılaşmalarını üstünden bir yıl geçtikten sonra oluyormuş.muhtemelen tekrar bi davet veriliyor ve haliyle davete aynı çevre çağrılıyor
NERDEN BAŞLASAK
ölenin Merve olduğunu sanıyorum çünkü olay yeri incelemesi sırasında krallığıına burdan bakıyormuş gibi bi laf etmişlerdi yanlış mı anladım acaba yakalayan varmı o sahneyi
Olayın kahramanlarından Edip ortada yok ifadeside alınmıyor ölen o mu acaba
kafamda deli sorular
Kıyafet detaylarına izlerken dikkat etmedim ama hırka olayı çözüldü . Merve hırkayı fırlatıp çekmeceden benzer bir tane çıkarıp Pelin e kaş göz yaparak hediye hırka bu dedi , Pelin de aaa evet bu ben karıştırdım gibi şeyler söyledi . Hatta Arzu daha sonra bir kaç sahnede Merve ye ayıp ettim hemen suçladım çok mahçubum gibi şeyler söyledi .Ama şuan hala gösterilmeyen kızlar havuz basında konusuyor. Kırmızı elbiseli bide yanında biri vardi.
O an gösterince yine aynı kıyafetle oradalar.
Havuzdaki oyuncaklar da.
Bence o aynı sahne.
Şok haliyle bakan bi adam vardı düşene, gözlüklü. Onun da ifadesi alınıyor. Ve o an orada.
Evet o kas göz yaparak başka hırka çıkarmasını hatirliyorum.Kıyafet detaylarına izlerken dikkat etmedim ama hırka olayı çözüldü . Merve hırkayı fırlatıp çekmeceden benzer bir tane çıkarıp Pelin e kaş göz yaparak hediye hırka bu dedi , Pelin de aaa evet bu ben karıştırdım gibi şeyler söyledi . Hatta Arzu daha sonra bir kaç sahnede Merve ye ayıp ettim hemen suçladım çok mahçubum gibi şeyler söyledi .
Baktım bende aynı kadın haklısınız . Senarist bir şekilde işin içinde çıkar bence izledikçe görücez bakalım bu detayı nasıl anlamlandıracaklar .Evet o kas göz yaparak başka hırka çıkarmasını hatirliyorum.
Acaba hata mi yaptılar yanlış görüntüyü mu koydular o yüzleşme esnasında
Tekrar baktım. Evet aynı kıyafetle aynı kişiler gösteriliyor. Youtube da partide şoke eden olay ve büyük yüzleşme diye küçük kesitleri paylaşılmış. Aynı insanlar. Sonunda uzaklasip gosteriyorlar. Bahçe aynı. Bahcedeki her sey ayni. Kesinlikle o gun dusuyor biri.