- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.
Bana Merve nın Evi gibi gelmişti oAaaaaaaaaaaaaaaaevet bende sasirdim hic sormamasina yalniz cinayet isleyen oya nie derseniz cunku iki sorgudaki polis oyanin evine gittiler ve dediler bu guzelligin zenginligin icinde boyle olmak mi ne gibi bisilers soylediler.
bende yeni izlemeye basladim sevdim de en azindan digerleri gibi ne oldugu belli degil katil kim kim oldu merak uyandiriyo :)Akıllı olmanın yanısıra doğru kişileri tanıyor Merve ve bu durumu kullanıyor devamlı.merve herkesi tanıyor fakat sitedeki diğer zengin kadınlar,buna pelin de dahil,kimseyi tanımıyor.dünyadaki herkesi tanıyan tek kişi merve.yasasın merve!!
İyice soğudum diziden
Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.
O yelkenler olayı bende de oluyor ama eşim olunca hiç hoşuma gitmiyormuş gibi rahatsız oluyormuş gibi yapıyorumKızlar haberlerden önce fox tv de yayınlanan bir dizi var komşular diye Orda da bir adet Serhan merve oya olayı var Yani aldatılan kadın orda da oldukça kötü acımasız insanları aşağılayan biri ama buna rağmen kocasının öbür kadınla fingirdemesi beni sinir ediyor
Hangi dizide olsa sinir olurum böyle bir duruma ama bu dizide neden Serhan Oya görünce bende Yelkenler suya iniyor anlamadım
Hayır Oya hiç arkadaşımla kahve içtik dediğinde Serhan "arkadaşın mı" diye şaşırarak tepki verdi.Ben yanlış hatırlamıyorsam Serhan o geceden sonra edip.i sordu Daha doğrusu oyaya sen naptin akşam dedi Oya da hiç kahve içtik sonra arkadaşım gitti mi ben de yattım dedi
Yani edip hayali değil
Mersi öyleyimdirÇok coolsun
Acaba diyorum,bizim bu yazdıklarımizi okuyor mu senaristler?Keske okusalar.bende yeni izlemeye basladim sevdim de en azindan digerleri gibi ne oldugu belli degil katil kim kim oldu merak uyandiriyo :)
ama cidden hizmetci kismi coook sacmaydi o kadar zenginler bulurlardi baska hizmetciyi :)
ve umarim bu dizide de yasak aski masumlastirmazlar ... oya ve serhan..
Ne demek istediğimi siz anlayamadınız maalesef.Ama anlayan anladı.Eğitim şart!Haa,bu arada "w" harfi yok dilimizde.Sizin klavyeye söyleyin de yazmasın.İyi günler.Wayy yarinimin olup olmadigi da dil ve de siz bilirsiniz. Ya birak ALLAH .askina ya onu ancak "RABBIM" bilir. benim klavyem de az secenek war. Iyi aksamlar.
Fark etmissin ya,onemli olan bu.Fark edemeyenler var hala ,belli bir olgunluğa ulaşıp da.Buyuk küçük harf kullanımına,harflerdeki noktalamalara bazen ben de dikkat edemiyorum.Acelem oluyor,tuş noktalı harfı basarken sorun oluyor vs..Ama sözcükleri de baştan yaratmıyorum.Yakında Türkçe'de "ğ,h,y,r" gibi harfler kalmayacak.Neyse canım,daha fazla konu dışı yazmayalım.Tesekkurler ilgine.Biliyorum bende çok sinir oluyorum bu tür yazım şekillerine ama burada arkadaşın sadece "nie" kelimesi beni etkilemedi:))))
Burada çok rastlamışsınızdır "yha mha" tarzında konuşanlar beni daha çok rahatsız ediyor.. :))))
Bende lisede ergen olduğum dönemler "nie, napı10" tarzı çok konuşurdum yazardım:))
Zamanla ne kadar yanlış olduğunu farkettim...
Birde kısaltarak yazmaları "npyn cnm" çok rahatsız edici bir durum. Uyarıncada tersleniyoruz çoğu zaman.. özellikle bdv'de konu açanlar okurken yemin ederim zor okuyorum çoğu zaman. Ne bir pragraf var, ne virgül nede nokta anlayamadığım zaman uyardığım oluyor onda da tersleniyorum.. oyüzden kim nasıl yazıyor hiç önemsemiyorum sende önemseme bence boşver...Fark etmissin ya,onemli olan bu.Fark edemeyenler var hala ,belli bir olgunluğa ulaşıp da.Buyuk küçük harf kullanımına,harflerdeki noktalamalara bazen ben de dikkat edemiyorum.Acelem oluyor,tuş noktalı harfı basarken sorun oluyor vs..Ama sözcükleri de baştan yaratmıyorum.Yakında Türkçe'de "ğ,h,y,r" gibi harfler kalmayacak.Neyse canım,daha fazla konu dışı yazmayalım.Tesekkurler ilgine.
Yanlış anlama espri olsun diye yazdım bu aradaMersi öyleyimdir
Telefonu yapanlara soyleseniz klavyede biraz daha fazla harf seceneklerini koysunlar ben buraya zamanimin yettigi kadar gelebiliyorum yorum yapiyorum lutfen rica ediyorum kotu birsey de yazmadim ki siz bu kadar olayi goturup yok bilmem olgunluk belki herkes sizin kadar kusursuz yazamiyordur bi sizin basariniz illa ki benim de basarimin olmasi lazim farkindaysaniz herkes turkce öğretmeni olamaz ya da matematik ogretmeni. Arada ne kadar fark var kalkmis niye sende turkceyi guzel yazmiyorsun diye konu disi yorum yapiyorsun. Eger uyarmak gibi bir durum hissediyorsan olgunluktan bahsediyorsan olgun gibi davranip sen ve baska arkadaslar varsa ozelden de uyarabilirsiniz. İnsanlar burda dizi ile yorum okumak ve yazmak icin girmek istiyor karsisina "nie ki " yani arada "niye ki" sadece y harfi eksik bunun icin konu baska yere gitmis ve yorum yapiliyor. Hem belki benim turkcem iyi degil. Bazilarinin matematigi bazilarinin ise ingilizcesi muhakkak hepimizin basarisiz dersleri vardir. Rica ediyorum konumuza donelim. LutfenNe demek istediğimi siz anlayamadınız maalesef.Ama anlayan anladı.Eğitim şart!Haa,bu arada "w" harfi yok dilimizde.Sizin klavyeye söyleyin de yazmasın.İyi günler.
Aynen yaa!Ne yazdıklarını anlamak için bir üniversite daha bitirmek gerekiyor.Noktalamanın olmadığı konuları okurken boğuluyorum sanki.Boş da veremiyorum.Her zaman müdahale de edemiyorum.Sinir oluyorum vesselamBirde kısaltarak yazmaları "npyn cnm" çok rahatsız edici bir durum. Uyarıncada tersleniyoruz çoğu zaman.. özellikle bdv'de konu açanlar okurken yemin ederim zor okuyorum çoğu zaman. Ne bir pragraf var, ne virgül nede nokta anlayamadığım zaman uyardığım oluyor onda da tersleniyorum.. oyüzden kim nasıl yazıyor hiç önemsemiyorum sende önemseme bence boşver...
Bazende gerçekten telefondan kaynaklı oluyor:))
Ama turkcem iyi degil ne yapayim diger harfleri cikarmak icin basili tut bide cevir bazen uzun yazinca acele yaziyorum. Alisiyorum bir baktim kisalarin da da oyle yazmisim bide ben 8. Ci sinifa kadar okudum. Simdilik aöl okuyorum ama iste. Arkadas sanki dalga gecer gibi oldu. Bilmiyorum belki oyle de degil. Ama gercekten acele yazinca paylastigimda yanlislari gec goruyorum duzeltmek isteyuncede zaman aşimi olunca olanlar oluyor. Gordugun gibiKlavyemde az seçenek var demek kız bide gerçekten aslında arkadaş haklı bu yazım şekli çok çocukca bize yakışmıyor
Çünkü Edip halisünasyon ürünü bence. Hayali bir karakter, gerçekte yok