Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ufak tefek cinayetler diyor yani birden cok kisi tahminimce merve intahar edecek ve yine oyle birsey yapacakki suc baskasina kalacak buyuk ihtimal oyaya ve olmeden oncede birkac kisi oldurecek dizi ck gzl izlerken dusunduruyor zekice severek takip ediyorum

Herkese Merhaba,
Sanırım forumda ilk mesajımı bu dizi için yazmış olacağım.

Keyifle izlediğim tek dizi. Her hafta salı akşamlarını iple çekiyorum. Evet hepsi arızalı tipler kesinlikle ama içlerinde en masumu açık ara Oya.
Arzu'yu severdim, fakat geçen bölümde bir iş sahibi olabilmek için o bile Oya'yı yarı yolda bıraktı.
Bu arada şirkette birlikte çalıştığı adama aşık olacakmış gibi düşünüyorum Arzu için, bilmiyorum siz de aynı fikirde misiniz?

Ama sonuçta o zamanlar arzu kocasının onu aldattığından bihaberdi yani o kısım cinayet günü olamaz ve tabi bunun gibi bi çok şey var.o sahne ilk tanıştıkları zamandı geçti gitti.yönetmen hazır davet sahnesi var ikisini de aradan çıkarayım demiş olabilir

Yok ya zannetmiyorum aradan çıkarayım dediğini. Aynı gün. 1. Bolum sonunda da zaten bahçeyi, bahçedeki eşyaları vs. Gösteriyor üstten. Cinayet günü ile aynı.
Ama araya hayal falan karıştı belki. Çünkü cinayet günü bahçedeki kızlar oya nereyi kıskanıyordur gibi bir şeyler konuşuyorlar. Ama henüz o kızlarla oya tanışmamış görünüyor. Sanki oyanın ilk günü gibi gösteriyor. Sonradan bi ters köşe yapacaklar gibi

O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklı

O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklı
Kizlar hangi sahne hangi parti ben anlamadım, diziye 2. bölümden izlemeye başladım, söyledikleriniz 1.bölümde mi oldu?

Bugün salı ve dizi yayında, bebeğimi uyutamıyorum. Galiba daha sonra izlemem gerekecek :-(

Ay reklamda merve de pelin de kendilerinin kol düğmesinin yerinde oldugunu görüp diğerinin perişan olacağını düşünüyorlar.
Ama merrve pelinin de aynı kol düğmesinden aldıgını bilmiyordu ki.
Ben mi yanlış anladım acaba
Bakalım bölümde nasıl olacak

Hayır bilmiyordu, o yüzden dumura uğradı ya

Şimdi gördüm , bir davette Taylan kendisi göstermiş, Merve de ordan gördü

Ama böyle her bölüm sonu yükselt yükselt, her bölüm başında da düşür olmaz ki! Kol düğmelerinden sıyırdılar bi şekilde, bari Serhan Oya’yı öpeydi. Ne yani her saniye dip dibeler, flörtün dibi ama bi öpüşemediler.

Hadi yaaaa! Öpüşmemişlermi? Karşılıklı öpüşme olmasa bile serhan öper, oyacıkta tepki verir sanıyordum. O bile olmamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…