- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sonuçta o zamanlar arzu kocasının onu aldattığından bihaberdi yani o kısım cinayet günü olamaz ve tabi bunun gibi bi çok şey var.o sahne ilk tanıştıkları zamandı geçti gitti.yönetmen hazır davet sahnesi var ikisini de aradan çıkarayım demiş olabilirAma şuan hala gösterilmeyen kızlar havuz basında konusuyor. Kırmızı elbiseli bide yanında biri vardi.
O an gösterince yine aynı kıyafetle oradalar.
Havuzdaki oyuncaklar da.
Bence o aynı sahne.
Şok haliyle bakan bi adam vardı düşene, gözlüklü. Onun da ifadesi alınıyor. Ve o an orada.
Yok ya zannetmiyorum aradan çıkarayım dediğini. Aynı gün. 1. Bolum sonunda da zaten bahçeyi, bahçedeki eşyaları vs. Gösteriyor üstten. Cinayet günü ile aynı.Ama sonuçta o zamanlar arzu kocasının onu aldattığından bihaberdi yani o kısım cinayet günü olamaz ve tabi bunun gibi bi çok şey var.o sahne ilk tanıştıkları zamandı geçti gitti.yönetmen hazır davet sahnesi var ikisini de aradan çıkarayım demiş olabilir
O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklıya belli ki izleyen bi kitle var son sayfada kaçırmadan bir şey sorayım
şimdi bu hırkayı alıp gitti ya arzu, 4 ü yukarıda cam kenarında tartıştılar.
o gün düşüyor ölüyor biri değil mi?
yani hani biri düşünce asağıda partide olanlar var ya, bunlar cam kenarında tartışınca da merve göz ucuyla havuzbaşına bakıyor ve aynı kişiler orda.
o zaman o parti bu kızların ilk karşılaşması gibi gösterilmiş ama değil.
en son gün aslında değil mi?
arzu ve kocası tekrar barışacak.
ve kocası arzuyu bu defa merveyle aldatacak bence.
Kizlar hangi sahne hangi parti ben anlamadım, diziye 2. bölümden izlemeye başladım, söyledikleriniz 1.bölümde mi oldu?O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklı
Minnosu bile uyutamadim yahu forumdan takip edeyim bari:)Çaylar hazır mı
Hayır bilmiyordu, o yüzden dumura uğradı yaAy reklamda merve de pelin de kendilerinin kol düğmesinin yerinde oldugunu görüp diğerinin perişan olacağını düşünüyorlar.
Ama merrve pelinin de aynı kol düğmesinden aldıgını bilmiyordu ki.
Ben mi yanlış anladım acaba
Bakalım bölümde nasıl olacak
Hayır bilmiyordu, o yüzden dumura uğradı ya
Minnosu bile uyutamadim yahu forumdan takip edeyim bari:)
Ama böyle her bölüm sonu yükselt yükselt, her bölüm başında da düşür olmaz ki! Kol düğmelerinden sıyırdılar bi şekilde, bari Serhan Oya’yı öpeydi. Ne yani her saniye dip dibeler, flörtün dibi ama bi öpüşemediler.