- 30 Kasım 2017
- 54
- 32
- 31
Geçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..
Hatta edip geldi serhanda döndü arkasına gördü..
Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak
Evet evet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..
Hatta edip geldi serhanda döndü arkasına gördü..
Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak
:) Anladım espri olduğunu:)Yanlış anlama espri olsun diye yazdım bu arada
Aaaaaaaaaaaaaaaa evet bende sasirdim hic sormamasina yalniz cinayet isleyen oya nie derseniz cunku iki sorgudaki polis oyanin evine gittiler ve dediler bu guzelligin zenginligin icinde boyle olmak mi ne gibi bisilers soylediler.
Olabilir canım sorguda adı geçmiştir. Peki Oya elektrikler kesildiğinde evinde Serhanla Edip'i neden tanıştırmadi sence? Sanki hiç görmemiş gibiydi. Tabi Edip Mervelere görünmek istemiyor da olabilir, kendini özellikle gözden uzak, arka planda tutuyor eğer gerçekseHayır canım edip konusu geçiyordu polis soruşturmasında. Hatırlarsanız öğretmen ifadesinde edip ile oyanın arası asla eskisi gibi olmayacaktı diyor. Son bölümde olmuştu bu sahne hatta... Yani edip karakteri gerçek
Ben oyanin evi diye biliyorum. Yeni bolumlerinde daha detayli bakacagim.Mervenin evi değilmiydi o?
Aynen yaa!Ne yazdıklarını anlamak için bir üniversite daha bitirmek gerekiyor.Noktalamanın olmadığı konuları okurken boğuluyorum sanki.Boş da veremiyorum.Her zaman müdahale de edemiyorum.Sinir oluyorum vesselam
Bak buda mantikli ama en iyisi bundan sonra daha detayli izleyelim. Bak neler cikacakOlabilir canım sorguda adı geçmiştir. Peki Oya elektrikler kesildiğinde evinde Serhanla Edip'i neden tanıştırmadi sence? Sanki hiç görmemiş gibiydi. Tabi Edip Mervelere görünmek istemiyor da olabilir, kendini özellikle gözden uzak, arka planda tutuyor eğer gerçekse
Evet ya çok dikkatli izlemek lazım tatlım, detayları dizinin içine yerlestiriyorlar, senaryo zekice yazılıyor. Ama bizlerden kaçmaz çözerizBa
Bak buda mantikli ama en iyisi bundan sonra daha detayli izleyelim. Bak neler cikacak
Anladım canım yinede özen göstermeye çalışalım bende genelde kelimeri yanlış veya eksik yazdığım zamanlar düzenliyorum.. hatta bunun için özellikle ne yazdım diye okuyorum. Yorumlarımın çoğunu düzenlemiş oluyorum :)))Ama turkcem iyi degil ne yapayim diger harfleri cikarmak icin basili tut bide cevir bazen uzun yazinca acele yaziyorum. Alisiyorum bir baktim kisalarin da da oyle yazmisim bide ben 8. Ci sinifa kadar okudum. Simdilik aöl okuyorum ama iste. Arkadas sanki dalga gecer gibi oldu. Bilmiyorum belki oyle de degil. Ama gercekten acele yazinca paylastigimda yanlislari gec goruyorum duzeltmek isteyuncede zaman aşimi olunca olanlar oluyor. Gordugun gibi
Belli ki yırtmışlar.Eee şimdi ikisininde kol düğmesi duruyor mu yani :)))))
Ikiside birbirinin kocasından şüpheleniyor
Oya nasıl fark etti acaba?Edip sevgili olarak tanışınca Serhan?
Salı ya da çok var daha:)
İlk fragmanı verdiler.Noluyor, ne yırtması? Ediple oya sevgili olayı nedir ben anlamadım. Yeni bölüm fragmanı çıktı mı yoksa???
İlk fragmanı verdiler.