Gerçekten tam bir hıyar Serhan.
Ahaha aynen ya diyor ya derdiniz ne diye sensin işte yahu.Merve'yle konuşmasında falan tiksindim yemin ederim, çocuk verdiğim adamın böyle bir tip olduğunu görsem kahrolurdum. Bir de sanki kendisi yüzünden kavga edilmiyormuş gibi "Aaa niye kavga ediyorsunuz hanımlar, aşkla, sevgiyle anlaşsanıza" falan diyor hahsjsjs.
Hehehe bir de yüzleşme esnasında diyor ya sizin derdiniz ne siz sevgiyle aşkla yaşamayı beceremeyecek misiniz diye :)) Orada kanal değiştirdim ,hayatımda işittiğim en saçma cümlelerdendi. Kadınlar onun için birbirine girdi adamı sorduğu soruya gel.Gerçekten tam bir hıyar Serhan.
"Mal" diyeceğim de banlanacağım hıyar serhan yüzünden. Değmez.Merve'yle konuşmasında falan tiksindim yemin ederim, çocuk verdiğim adamın böyle bir tip olduğunu görsem kahrolurdum. Bir de sanki kendisi yüzünden kavga edilmiyormuş gibi "Aaa niye kavga ediyorsunuz hanımlar, aşkla, sevgiyle anlaşsanıza" falan diyor hahsjsjs.
Ahaha aynen ya diyor ya derdiniz ne diye sensin işte yahu.
Aynen zaten orda ağız dolusu üstteki hakareti ettim hıyar serhana.Hehehe bir de yüzleşme esnasında diyor ya sizin derdiniz ne siz sevgiyle aşkla yaşamayı beceremeyecek misiniz diye :)) Orada kanal değiştirdim ,hayatımda işittiğim en saçma cümlelerdendi. Kadınlar onun için birbirine girdi adamı sorduğu soruya gel.
Tahminlerimiz tuttu. Ama acaba ilk bolumde düşen kişi de Edip miydi ki?? Neyse biri hem kafasına vurmuş sonra itmisler falan... Umarım ikinci sezon iyi olur
Ayy bu cok iyiymis :)))Ekşi'de yorumları okuyorum Arzu'yla Burcu'nun kavgasını çok beğenmişler. Yemin ederim ben bi ara şuna dönecek sandım Arzu ayakkabıları fırlatıp bacakları falan sıyırınca
Bence ilk bolum olen merve idi. Uzatmak icin edipten kurtuldularTahminlerimiz tuttu. Ama acaba ilk bolumde düşen kişi de Edip miydi ki?? Neyse biri hem kafasına vurmuş sonra itmisler falan... Umarım ikinci sezon iyi olur
Dimi kan aktı rachel'in yüzüne ,hayır gümbürtüye gitse niye kafasını kırsınlar onu anlamadım.
Çok mükemmel bitmedi gibi ya bi eksiklik var bu finalde.
Ekşi'de yorumları okuyorum Arzu'yla Burcu'nun kavgasını çok beğenmişler. Yemin ederim ben bi ara şuna dönecek sandım Arzu ayakkabıları fırlatıp bacakları falan sıyırınca
conolar polis gordumu soyunurlar
Yaaa hahahaha pasif direniş mi?
Ayy onu netten izlemistimGenel olarak hirsizliktan aramaya gelene soyunuyorlarbiri telekoma zicmisti
Ayy onu netten izlemistim
Bende boyle bi kavga sahnesi beklemiyodum performanslari şoke etti beni adeta o elbiseyi yukariya siyirmasi arzunuEkşi'de yorumları okuyorum Arzu'yla Burcu'nun kavgasını çok beğenmişler. Yemin ederim ben bi ara şuna dönecek sandım Arzu ayakkabıları fırlatıp bacakları falan sıyırınca
Ya izledim tekrardan inanır mısın :) ben hep ölen erkek diye düşünmüştüm. Yine izleyince ilk bölümde de ölen erkek sanki. Ve Edip'e uyuyorBence ilk bolum olen merve idi. Uzatmak icin edipten kurtuldular