Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ulan millet keyfinde.
Edipi itse itse serhan iter cunku taytay sucsuz oldugunu ogrendi. Merve onune geleni itecek durumdaydi buldugunu atmis da olabilir. Sacmalik izlemeye doyamiyorum ben :))

Merve atti bence yapar o acimasiz. Sinyalini de taytay bogazini tutup biraktiginda edip az once olumden dondun bu ne hal dediginde verdi .... bu da burda not kalsin:)

Hayatımda bu kadar saçma salak,uzatmak için b.ku çıkarılan bir sahne daha izlememisimdir kesinlikle.
Evet o kadar güldüm ki daha samimi daha inandırıcı bekliyordum tartışılan iftira atılan her kişinin cam önüne sırtı dönük çekilmesi çok komikti

Bir umut Serhan hıyarı ölür diye bekledim ama tahminler doğru çıktı, Edip'miş. Keşke yeni diziye başlayacağı haberi duyulmasaydı, belki o zaman şaşırtıcı olabilirdi. 2. sezonda izlemem yani bir Edip'in düşüşünü göreceğim diye 2 tane çingene kavgasına katlandım içim şişti. Edip de bu kezbanları ayırmaya çalışırken gümbürtüye gitmiştir kesin, hiçbirinin bilerek attığını sanmıyorum.

Hiç beklemiyordum ben Edip i ama şimdi kendimizi kandıralım biz finale göre yazmıştık ölen kişi tahminini ama sezon finaline çevirdiler

Merve’nin pencereden dakikalarca sallanması ve kimsenin fark etmemesi çok komik ve saçma bir sahneydi. Edip’i de kadınlardan biri atmıştır, dördünün de gözü dönmüştü neticede. Erkekler aval aval yukarı çıktılar 2 dk da moda girmiş olamazlar. O değil de mehmet burcuyla evleniyor galiba bu sefer.

Arzu nun bıçakladığını söylemesin diye kabul etmiştir kesin o da :/

Kadin oyle ya da boyle adami kapti. Oya gb miy miy yapmadi. Helal olsun takdir ettim :))

Gerçekten tam bir hıyar Serhan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…