Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Edip ölen.
Başkomiser de Edip'in gayrimeşru kardeşi falan.
Aha yazdım.
Evet o kadar güldüm ki daha samimi daha inandırıcı bekliyordum tartışılan iftira atılan her kişinin cam önüne sırtı dönük çekilmesi çok komiktiHayatımda bu kadar saçma salak,uzatmak için b.ku çıkarılan bir sahne daha izlememisimdir kesinlikle.
Arzu nun bıçakladığını söylemesin diye kabul etmiştir kesin o da :/Merve’nin pencereden dakikalarca sallanması ve kimsenin fark etmemesi çok komik ve saçma bir sahneydi. Edip’i de kadınlardan biri atmıştır, dördünün de gözü dönmüştü neticede. Erkekler aval aval yukarı çıktılar 2 dk da moda girmiş olamazlar. O değil de mehmet burcuyla evleniyor galiba bu sefer.
Gerçekten tam bir hıyar Serhan.Bir umut Serhan hıyarı ölür diye bekledim ama tahminler doğru çıktı, Edip'miş. Keşke yeni diziye başlayacağı haberi duyulmasaydı, belki o zaman şaşırtıcı olabilirdi. 2. sezonda izlemem yani bir Edip'in düşüşünü göreceğim diye 2 tane çingene kavgasına katlandım içim şişti. Edip de bu kezbanları ayırmaya çalışırken gümbürtüye gitmiştir kesin, hiçbirinin bilerek attığını sanmıyorum.
Benim duygum tıaammmıı?Gerçekten tam bir hıyar Serhan.