Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ulan millet keyfinde.
Edipi itse itse serhan iter cunku taytay sucsuz oldugunu ogrendi. Merve onune geleni itecek durumdaydi buldugunu atmis da olabilir. Sacmalik izlemeye doyamiyorum ben :))

Merve atti bence yapar o acimasiz. Sinyalini de taytay bogazini tutup biraktiginda edip az once olumden dondun bu ne hal dediginde verdi .... bu da burda not kalsin:)

Hayatımda bu kadar saçma salak,uzatmak için b.ku çıkarılan bir sahne daha izlememisimdir kesinlikle.
Evet o kadar güldüm ki daha samimi daha inandırıcı bekliyordum tartışılan iftira atılan her kişinin cam önüne sırtı dönük çekilmesi çok komikti :KK70:

Bir umut Serhan hıyarı ölür diye bekledim ama tahminler doğru çıktı, Edip'miş. Keşke yeni diziye başlayacağı haberi duyulmasaydı, belki o zaman şaşırtıcı olabilirdi. 2. sezonda izlemem yani bir Edip'in düşüşünü göreceğim diye 2 tane çingene kavgasına katlandım içim şişti. Edip de bu kezbanları ayırmaya çalışırken gümbürtüye gitmiştir kesin, hiçbirinin bilerek attığını sanmıyorum.

Hiç beklemiyordum ben Edip i ama şimdi kendimizi kandıralım biz finale göre yazmıştık ölen kişi tahminini ama sezon finaline çevirdiler :KK70:

Merve’nin pencereden dakikalarca sallanması ve kimsenin fark etmemesi :KK70: çok komik ve saçma bir sahneydi. Edip’i de kadınlardan biri atmıştır, dördünün de gözü dönmüştü neticede. Erkekler aval aval yukarı çıktılar 2 dk da moda girmiş olamazlar. :KK53: O değil de mehmet burcuyla evleniyor galiba bu sefer.

Merve’nin pencereden dakikalarca sallanması ve kimsenin fark etmemesi :KK70: çok komik ve saçma bir sahneydi. Edip’i de kadınlardan biri atmıştır, dördünün de gözü dönmüştü neticede. Erkekler aval aval yukarı çıktılar 2 dk da moda girmiş olamazlar. :KK53: O değil de mehmet burcuyla evleniyor galiba bu sefer.
Arzu nun bıçakladığını söylemesin diye kabul etmiştir kesin o da :/

Kadin oyle ya da boyle adami kapti. Oya gb miy miy yapmadi. Helal olsun takdir ettim :))

Bir umut Serhan hıyarı ölür diye bekledim ama tahminler doğru çıktı, Edip'miş. Keşke yeni diziye başlayacağı haberi duyulmasaydı, belki o zaman şaşırtıcı olabilirdi. 2. sezonda izlemem yani bir Edip'in düşüşünü göreceğim diye 2 tane çingene kavgasına katlandım içim şişti. Edip de bu kezbanları ayırmaya çalışırken gümbürtüye gitmiştir kesin, hiçbirinin bilerek attığını sanmıyorum.
Gerçekten tam bir hıyar Serhan.

X