- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Edip sanki uzun zamandır bir oyun oynuyordu onu mu söyledi acaba yukarıda yüzleşiyorlar ya sözde. Oya ya da Merve çıldırmış olabilir sonra. BilemedimDimi kan aktı rachel'in yüzüne ,hayır gümbürtüye gitse niye kafasını kırsınlar onu anlamadım.
Çok mükemmel bitmedi gibi ya bi eksiklik var bu finalde.
Limonata cok sacmaydi arzuyla burcunun kavgasi ayri bi olay hep ayni mekanda gecti konu genelde oda baydi ama yeni sezon fragmani guzeldi benceDaha yeni izleyebildim sezon finalini. Bu kadar saçma bir sezon finali olamaz. Bana nedense dizi inanılmaz donuk geldi. Edip'in o pencereden aşağıya düşme çabaları çok komikti.Serhan-Oya-Merve üçlüsünün konuşmasında hiçbir mantık yok. Uzatacaz diye saçmalamışlar.
Limonata cok sacmaydi arzuyla burcunun kavgasi ayri bi olay hep ayni mekanda gecti konu genelde oda baydi ama yeni sezon fragmani guzeldi bence
Iyi anlatmiş bayada calismis diziyi yorumlamak icinKızlar Youtube'ta Mayıs Rukel var, onun bölüm yorumlarını mutlaka izleyin ya o kadar tatlı bir çocuk ki. Ses tonu, bilgisi, yorumlama stiline falan bayıldım. Normalde sezon finalini sevmemiştim ben ama onun bakış açısıyla sevdim ben.
Yok görmedin TV de mi çıktı ??? Bildirim gelince bile heyecanlandım teaser görmedimyeni teaser yayınlandı izleyen var mıııııı