Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Dimi kan aktı rachel'in yüzüne ,hayır gümbürtüye gitse niye kafasını kırsınlar onu anlamadım.
Çok mükemmel bitmedi gibi ya bi eksiklik var bu finalde.
Edip sanki uzun zamandır bir oyun oynuyordu onu mu söyledi acaba yukarıda yüzleşiyorlar ya sözde. Oya ya da Merve çıldırmış olabilir sonra. Bilemedim

Edip bu tartismanin neresinde öldü anlamadim orda o kadar delirmis gibi binlerce sebepten saldirdilar birbirlerine öldürmediler de edipten ne istediler... yanlislikla dicem ama bile isteye kim öldürdü edip i dedi sonda dis ses. Merveyle kiristirmalarini ogrenince serhan yapmis olabilir

valla ne diyimkiii. izlediğim en iyi sezon finaliydi ..
sönük bölümlerden sonra iyi oldu bi finale ihtiyacımız vardı :KK70:

arzuyla burcunun kavgasında şok oldum. ne kadar güzel oynamışlar, ağır çekim gösterildiği halde hatasızdı. diğer çoklu kavga lüzumsuz uzundu. oya serhan merve yüzleşmesinde merve müthiş güzel oynadı. gerçekte ihanete uğramış gibi öfkeliydi. edip hangi ara gümbürtüye gitti de düştü veya düşürüldü de cinayet dendi orayı anlamadım.
elif oyanın üniversiteden arkadaşıymış. oyanın diğer diş dr. arkadaşı tanıyor, oya niye tanımadı.

Aynı gün hem Nuri Bilge Ceylan'ın filmine gittim. Hem de akşam tv'de UTC izledim. Sabah uyandığında baktım ki, aklımda bu final bölümü kalmış.. Öbürü yok... O derece yani

Daha yeni izleyebildim sezon finalini. Bu kadar saçma bir sezon finali olamaz. Bana nedense dizi inanılmaz donuk geldi. Edip'in o pencereden aşağıya düşme çabaları çok komikti. :KK70: Serhan-Oya-Merve üçlüsünün konuşmasında hiçbir mantık yok. Uzatacaz diye saçmalamışlar.

Daha yeni izleyebildim sezon finalini. Bu kadar saçma bir sezon finali olamaz. Bana nedense dizi inanılmaz donuk geldi. Edip'in o pencereden aşağıya düşme çabaları çok komikti. :KK70: Serhan-Oya-Merve üçlüsünün konuşmasında hiçbir mantık yok. Uzatacaz diye saçmalamışlar.
Limonata cok sacmaydi arzuyla burcunun kavgasi ayri bi olay hep ayni mekanda gecti konu genelde oda baydi ama yeni sezon fragmani guzeldi bence:KK54:

Kızlar Youtube'ta Mayıs Rukel var, onun bölüm yorumlarını mutlaka izleyin ya o kadar tatlı bir çocuk ki. Ses tonu, bilgisi, yorumlama stiline falan bayıldım. Normalde sezon finalini sevmemiştim ben ama onun bakış açısıyla sevdim ben.

Kızlar Youtube'ta Mayıs Rukel var, onun bölüm yorumlarını mutlaka izleyin ya o kadar tatlı bir çocuk ki. Ses tonu, bilgisi, yorumlama stiline falan bayıldım. Normalde sezon finalini sevmemiştim ben ama onun bakış açısıyla sevdim ben.

Iyi anlatmiş bayada calismis diziyi yorumlamak icin :KK9:

Yeni keşfettim diziyi muhteşemmiş gerçekten.Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

X