Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Komiser kız 1. bölümün başında "şüphelilerle henüz görüşemiyoruz müşahede altındalarmış teskin ediliyorlar. " diyor benden bu kadar şimdilik
Onu bilmiyorum beybi Ekşide yazmış birkaç kişi. Ben de oradan aydım zaten.

Yani 4ünün de yaşadığı kesin de akıbetleri belli değil eheh.
Ozaman serhan gibi gorunuyor.Katil de merve olabilir.Ama pelinle merve de artik fena dusman.Onlar niye maktul katil olmamis diye dusunuyor insanHem Serhan icin niye Pelin le Arzu okadar bunalima girsin.Yeni olaylar olacak belli.Ve karmasik bir cinayet olacak.Bukadar cok sorgulayip hala bulamadiklarina gore.4 sanik kendine gelince ifade alacaklar ve o ifadeler cinayeti aydinlatacak.Yada bir itiraf olacak.

Yazik kavusamadilar ifadesi ise illa cinayetle ilgili olmayabilir.

Olabilir ama daha cok degisir.Yeni restlesmeler var surekli

Belki de benim hayal ettiğim sondur. Merve oya ya o tabloyu verdi ya oradan bağladım. Sonu ironik bitsin dedim. Merve ölsün. Serhan Oya ve kızları mutlu son miss. Oya anne olamayacak zaten ama ironik bir şekilde Mervenın kızına annelik yapsın dedimdi.

Kim öldürür diye düşününce de en yakını olan Pelin histerik bir şekilde olduruversin dedim. Dedim de dedim. Oya da en yakınlarından ihanete uğramadı mi bence en iyi son bu.

Belki de biri yanlışlıkla gümbürtüye gitti ondan şok oldular. Mesela Serhan'ı öldürmeye çalışırken araya Turunçgil Mehmet girse atıyorum yanlışlıkla onu itip öldürseler herkes şoka girer yani adam diğerlerine kıyasla daha alakasız sonuçta.

Ben diziye geç saranlardanim şuan 3. Bolumdeyim yeni bölümüne kadar tamamlarim ins birmtirir eski bölümleri bayağı güzel diziymis

Sanki katil Pelin maktul Merve gibi dusundum suan.

Kayitlara "öfke cinayeti" diye değil "mal kaybı" olarak gecmesi gerekir o zaman.

Evet olabilir bak.

Kayitlara "öfke cinayeti" diye değil "mal kaybı" olarak gecmesi gerekir o zaman.

Taytay da olabilir diycem de Taytay maşallah cüsseli adam onu 10 kişi anca iterler. Taytay ölmesin yaa düz adam böyle saftirik nereye çeksen geliyor. Sempatik buluyorum. Memo gidici olabilir zaten zayıf halka, Serhan ölürse olacak reyting kaybı da olmaz.

Kizlar kendilerinde degiller ifadelerini alamıyoruz demislerdi sanirim

Yaaa bence 4 kizdan biri öldü. Merve ve Oya üstünde cok duruluyor sorgularda. Merve olabilir diyorum ben hala ölen. Hatta Pelin itmiş olabilir cusse farkini saymazsak daha 15. Bölümdeyiz Pelin'e neler yapti. Cinayete kadar neler yapacak kim bilir?

Ama kadınların itismesi arasinda erkeklerden biri de düşmüş olabilir. Bu durumda iclerinde en saf en enayi kim? Taytay ölmüş de olabilir

Valla olabilir dizinin benzerinde (big little lies) Pelin Taylan'i öldürüyormus
Pelin zaten aldatilirsa Taylan i terasta iterek öldürürüm demişti bence o olamaz bu kadar net işaret edemezler cinayetin nasıl gerçekleştiğini şaşırtıcı bı sonuç çıkacak 4 kadından biri katil ama maktul beklenmedik biri olabilir

Pelin Taytay'a oyle mi dedi? Nerde dedi onu kacirmisim:/

2. Sezonda dirilir Sarmasik'in üstüne çöker kabus gibi

Rüyaydı bu zaten ya Oya Merve'yi zehirleyince sjsjsj. Fotoğrafa bak zaten Merve ne biçim fotoğrafımı koymuşsunuz diye hortlardı tövbest

Rüyaydı bu zaten ya Oya Merve'yi zehirleyince sjsjsj. Fotoğrafa bak zaten Merve ne biçim fotoğrafımı koymuşsunuz diye hortlardı tövbest
Ayyy korkudan cenazesine bile gidilmez sosyal medyada ancak Ferhunde aklar demisler ama düşününce ben su an Merve'nin üstüne karakter tanımıyorum dünkü yemek sahnesinde daha konu acilmadan herkesi bombaladi şamarladi ben gerildim

Belki Kara Melek hakkından gelirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…