Bize de yapım şirketinden gelen her hangi bir transfer yok banka hesabımıza.Boşuna reklam mı yapmış olduk şimdi her haftaGeçen hafta sanırım site ve bazı üyeler bu dizinin reklamını yapmak icin para alıyo kesin tarzı yorum yapan bi üye vardı aklıma o geldi
Ben her hafta bedavaya uzun uzun yorum yapıyorum banka hesabım hep boşHakkımı alamıyorum
Bildirimlerin tanesi kaç liradan gidiyo onu daisabel ve @Kazen e sormak lazım
Onu izlememiştim ama şu an hayal edebildim nası bi kadın olduğunu:)Belki Kara Melek hakkından gelirdi :)
Arzu kocasının ilişkisini öğrendi ya o zaman Taylan ile pelin yatakta konuştular dün izledigime göre ya 3-4 bölüm falan ben yapsam ne yaparsın dediPelin Taytay'a oyle mi dedi? Nerde dedi onu kacirmisim:/
2. Sezonda dirilir Sarmasik'in üstüne çöker kabus gibi
Aaa hatırladım evet.Arzu kocasının ilişkisini öğrendi ya o zaman Taylan ile pelin yatakta konuştular dün izledigime göre ya 3-4 bölüm falan ben yapsam ne yaparsın dedi
Pelin giyinir suslemirim güzel bı yemek yeriz teras a çıkarız hooopp sen aşağı dedi
Tam bunun gibi olmasa da buna yakın seyler
Oldurur valla.Taylan onu terkeder falan yapar.Valla olabilir dizinin benzerinde (big little lies) Pelin Taylan'i öldürüyormus
Bende dün izlemeye başladım yetiscrm insAaa hatırladım evet.
Güzel bir ayrıntı ben hep unutmuşum o bölümleri
Yetiş gel burayaBende dün izlemeye başladım yetiscrm ins
Lise aşkıymış o , şimdi aşık değil.anlayamadığım Merve gibi bir kadını nasıl Edip'e aşık gibi gösterirler
Yok yahu ben sizinle dedikoduyu seviyorum, reklam ajansı olmaz benden, dedikodunun samimiyeti kacar
Üc bölüm sonra begenmem bi de başlarım gömmeye
@GangstaWalk her bölüm sonunda soruyo özet hazır mı diye ben de kendi kendime seviniyorum öyle
Takildigim sey o limonlari yere atmaya ne gerek vardiopusmeyide goremedik zaten
Tuh Instagram kullanmiyorum .İnstagramda gösterdiler
O my God