- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
Merhaba sevgili UTC severler,
Merhaba benim entrika ve gizem seven ponçiklerim
Dünkü bölümde o kadar çok şey oldu ki aceleye getirmeyeyim, dedikodumuzu öğlen kahvesi eşliğinde yapalım dedim. Zaten mesai bunun için değil midir
Dünkü bölümle ilgili genel hissiyatımı bu tablom ile anlattıktan sonra gelelim bölümümüze
Bir haftadır merakla beklediğimiz akşam yemeği bi geldi pir geldi
Pelin'in yarı bilinçli bi şekilde üstüne şarap dökmek suretiyle Merve'yi tuvalete çekip "Ne dönüyo lan burada, yol yakınken kaçıp kurtulsak mı " demesi hiçbi şey ifade etmedi zira köprüden önceki son cıkıs çoktaaan geçilmişti. Oya'nın korku filmi karakteri gibi aniden kapıyı açıp "Kaçamazsınız, bırakmam " deyişiyle malum yemek resmen başlamış oldu.
Tek bir kelimesi gereksiz uzatılmadan, tüm vurucu detayları bir bir açıklığa kavuşturarak masadaki seyirciye de bize de şahane bi şov sundular. Sahneyi reklamla bölmedikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum
Herkesin hayatta en çok korktuğu şeylerden biri sevdiklerinin gözündeki imajının yerle bir olması hakikaten.
Merve'nin Serhan'ın gözünde her yalanını ince ince planlayarak inşa ettiği bi "Merve" imajı var. Serhan belki aşık değil o Merve'ye ama aile kurulabilir bi kadın olarak görmüş onu, saygı duyuyo.
Pelin'in liseden beri emek emek, her yol mübah anlayışıyla inşa ettiği bi Pelin imajı var, sırf Taytayla birlikte olabilmek için.
Arzu zaten çocuklarının gözünde anneliğin kitabını baştan yazıyo. Arzu dürüst, daima en doğru kararları veren, hata yapmayan, yanlışı olmayan, mükemmel bi anne onlara göre.
İşte bu üç mükemmel imaj geçmişten gelen bi ifşa rüzgarıyla tuz buz oldu dün gece. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu
Sonrasında olanlara gelince; öncelikle Mervecim tatlım sen Pelin'i ne güzel sattın öyle ya Söz konusu Pelin oldugunda daima seni tutuyorum biliyosun zaten.
Herkes yemeğin şokunu üstünden atamamışken sen eve gelir gelmez mutfak tezgahının başına geçtin, ben kimi kafalarım da bu işin içinden çıkarım diye düşündün ve Pelin'i kurban etmeye karar verdin ya ellerine sağlık
Ama tabi Serhan'ı bu kadar küçümsemeyecektin, Arzu'yu yemez de Pelin'i yer mi sanki, Taytay mı o
Adamın şu güne kadar boşanma konusunu açamamasının tek sebebi sana eşi, çocuğunun annesi ve bi insan olarak saygı duymasıydı. Elinde kalan son krediyi de harcadın gitti
Bi de Edip meselesi var ki 15. bölümün sneak peek ini de ekleyince böyle kalakaldım Kaç bölümdür izlerken evdekilere diyorum bunların arasında bi cinsel gerilim var diye, totolarıyla gülüyolar bana Dedim dedim inanmadınız bak noldu simdi
Pelo, sisterım, sen bunu nasıl yedin annem Serhan-Oya ikilisinin durumunu şıp diye çözdün kendi başına örülen çorabı çözemedin oluyo mu ama böyle
Yine de Taytay'a çektiğin intihar numarası son derece yerindeydi çünkü o bi Taytay. O cüssenin altında hala bi liselinin fındık kadar beyni var Karımı kim bulmuş, ambulansı kim çağırmış diye sormaktan bile aciz bi varlık o, nereye ceksen oraya gidiyo sıgırcık yavrusu
Arzucuğum sana gelince, seni kızın döveceği kadar dövdü bölüm boyunca, bi de ben üstüne gitmeyeyim diyorum. Diyorum diyorum ama olmuyo
Bahçe cücesinin sana yaranmak için binbir güzellemeyle Nilay'la aranızı bulduğuna bakma, senin de twisted sisters dan pek bi farkın yok. Dersini almış olsan bunu Serhan'ın şirket olayında görürdük, geçen bölümdeki mutfak sahnesinde dut yemiş bülbül gibi durmazdın. İyi bi annesin ama iyi bi insan değilsin
Bi saniye otur düsün senin yaptıklarını biri senin kızına yapsa ne olurdu, 3 tane chucky kılıklı ergen kızını intihara sürüklese napardın Ki bak çocuğun iyilik kötülük algısı kaydı, madem annem bile böyle hatalar yapıp affedilebiliyo, Burcu da affedilebilir moduna geçti
Burcucum @GangstaWalk ın da dediği gibi pilates topu olmanın faydalarından biri de ne olursa olsun dört ayak üstüne düşmek herhalde Şu olay bile sana yaradı yahu şansa bak. Boş zamanlarında ev, araba, statü için milletin kocasına saracak kadar iğrençleşmeyip sadece pilates yaptırsan hoş kadınsın aslında... desen de inanma, degilsin. Alnın çok büyük, ata benziyosun, beynin de bezelye kadar. Öptüm canım
Veee Adam şarkısının girdiği o an
Hoş benim kafamda Eylül Akşamı çalıyodu o ara, bi ara Mehmet Günsürle Belçim Bilgini görür gibi oldum, aa dedim Aşk Tesadüfleri Sever, degilmis
Gönül isterdi ki o sahneler Oya'nın intikam planının başlangıcına ait olsun. Gönlüm aşka değil entrikaya aç a dostlar
Yine de gel gelelim güzel sahneydi. Merve'nin hak etmedigi bi mutlulukla cıvıl cıvıl Serhan'ın kolunda gezerken, aynı anda aynı yerlerde Oya'nın hak etmediği bi yalnızlıkla bi başına dolaşması belki Oya'yla Serhan'ı seyirciye affettirmek icindi ama cok da yerindeydi.
Oya ile Serhan'ın birbirlerini tanımadan birbirlerini tamamlamaları, birbirlerinin adımlarını takip etmeleri ise çook güzeldi
Hepimiz bi yerlerde bi ruh eşimiz olduguna ve yoluna hangi engel çıkarsa çıksın tam da en ihtiyacımız olduğu anda gelip bizi bulacağına inanmak istemiyo muyuz Bazen maddi, bazen ailevi, bazen ahlaki tüm imkansızlıklar içinde kendi mutlu sonunu, mucizesini beklemeyen bi insan var mı bu hayatta
Son olarak sevgili RTÜK, daha geçen hafta dizinin biri kadına şiddet semineri vermeye kalktı, mafyalar dört bi yanda cirit atıyo, köpege tecavüz eden 83 yasindaki adamın buzlanmıs görüntüleri tüm magazin programlarında, sen sanki bu ülkenin meclisi oturumu bırakıp Aşk-ı Memnu'nun finalini izlemeye gitmemiş, böyle bi olay ülkede hiç yaşanmamıs gibi bu diziye sarıyosun. Biz de insanların öpüstügünü (belki de sevistigini) yere düsen limonlardan anlamak zorunda kalıyoruz
Sebep annem ? Toplum ahlakı deme onun yeri televizyon degil. Neyin dogru neyin yanlıs oldugunu insanların kapı komsusuna baktıgında görebildigi olayları televizyonda sansürleyerek ögretemezsin. Ülkedeki insanların dogruları dizilere göre sekilleniyo diyosan zaten vay halimize.
Kücük cocuklar izliyo da deme. Her programın basında essek kadar izleyici kitlesini bilgilendirme amaclı semboller koyulmasının bi sebebi var zira.
Merhaba benim entrika ve gizem seven ponçiklerim
Dünkü bölümde o kadar çok şey oldu ki aceleye getirmeyeyim, dedikodumuzu öğlen kahvesi eşliğinde yapalım dedim. Zaten mesai bunun için değil midir
Dünkü bölümle ilgili genel hissiyatımı bu tablom ile anlattıktan sonra gelelim bölümümüze
Bir haftadır merakla beklediğimiz akşam yemeği bi geldi pir geldi
Pelin'in yarı bilinçli bi şekilde üstüne şarap dökmek suretiyle Merve'yi tuvalete çekip "Ne dönüyo lan burada, yol yakınken kaçıp kurtulsak mı
Tek bir kelimesi gereksiz uzatılmadan, tüm vurucu detayları bir bir açıklığa kavuşturarak masadaki seyirciye de bize de şahane bi şov sundular.
Herkesin hayatta en çok korktuğu şeylerden biri sevdiklerinin gözündeki imajının yerle bir olması hakikaten.
Merve'nin Serhan'ın gözünde her yalanını ince ince planlayarak inşa ettiği bi "Merve" imajı var. Serhan belki aşık değil o Merve'ye ama aile kurulabilir bi kadın olarak görmüş onu, saygı duyuyo.
Pelin'in liseden beri emek emek, her yol mübah anlayışıyla inşa ettiği bi Pelin imajı var, sırf Taytayla birlikte olabilmek için.
Arzu zaten çocuklarının gözünde anneliğin kitabını baştan yazıyo. Arzu dürüst, daima en doğru kararları veren, hata yapmayan, yanlışı olmayan, mükemmel bi anne onlara göre.
İşte bu üç mükemmel imaj geçmişten gelen bi ifşa rüzgarıyla tuz buz oldu dün gece. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu
Sonrasında olanlara gelince; öncelikle Mervecim tatlım sen Pelin'i ne güzel sattın öyle ya
Herkes yemeğin şokunu üstünden atamamışken sen eve gelir gelmez mutfak tezgahının başına geçtin, ben kimi kafalarım da bu işin içinden çıkarım diye düşündün ve Pelin'i kurban etmeye karar verdin ya ellerine sağlık
Ama tabi Serhan'ı bu kadar küçümsemeyecektin, Arzu'yu yemez de Pelin'i yer mi sanki, Taytay mı o
Adamın şu güne kadar boşanma konusunu açamamasının tek sebebi sana eşi, çocuğunun annesi ve bi insan olarak saygı duymasıydı. Elinde kalan son krediyi de harcadın gitti
Bi de Edip meselesi var ki 15. bölümün sneak peek ini de ekleyince böyle kalakaldım
Pelo, sisterım, sen bunu nasıl yedin annem
Yine de Taytay'a çektiğin intihar numarası son derece yerindeydi çünkü o bi Taytay. O cüssenin altında hala bi liselinin fındık kadar beyni var
Arzucuğum sana gelince, seni kızın döveceği kadar dövdü bölüm boyunca, bi de ben üstüne gitmeyeyim diyorum. Diyorum diyorum ama olmuyo
Bahçe cücesinin sana yaranmak için binbir güzellemeyle Nilay'la aranızı bulduğuna bakma, senin de twisted sisters dan pek bi farkın yok.
Bi saniye otur düsün senin yaptıklarını biri senin kızına yapsa ne olurdu, 3 tane chucky kılıklı ergen kızını intihara sürüklese napardın
Burcucum @GangstaWalk ın da dediği gibi pilates topu olmanın faydalarından biri de ne olursa olsun dört ayak üstüne düşmek herhalde
Veee Adam şarkısının girdiği o an
Hoş benim kafamda Eylül Akşamı çalıyodu o ara, bi ara Mehmet Günsürle Belçim Bilgini görür gibi oldum, aa dedim Aşk Tesadüfleri Sever, degilmis
Gönül isterdi ki o sahneler Oya'nın intikam planının başlangıcına ait olsun. Gönlüm aşka değil entrikaya aç a dostlar
Yine de gel gelelim güzel sahneydi. Merve'nin hak etmedigi bi mutlulukla cıvıl cıvıl Serhan'ın kolunda gezerken, aynı anda aynı yerlerde Oya'nın hak etmediği bi yalnızlıkla bi başına dolaşması belki Oya'yla Serhan'ı seyirciye affettirmek icindi ama cok da yerindeydi.
Oya ile Serhan'ın birbirlerini tanımadan birbirlerini tamamlamaları, birbirlerinin adımlarını takip etmeleri ise çook güzeldi
Hepimiz bi yerlerde bi ruh eşimiz olduguna ve yoluna hangi engel çıkarsa çıksın tam da en ihtiyacımız olduğu anda gelip bizi bulacağına inanmak istemiyo muyuz
Son olarak sevgili RTÜK, daha geçen hafta dizinin biri kadına şiddet semineri vermeye kalktı, mafyalar dört bi yanda cirit atıyo, köpege tecavüz eden 83 yasindaki adamın buzlanmıs görüntüleri tüm magazin programlarında, sen sanki bu ülkenin meclisi oturumu bırakıp Aşk-ı Memnu'nun finalini izlemeye gitmemiş, böyle bi olay ülkede hiç yaşanmamıs gibi bu diziye sarıyosun.
Sebep annem ?
Kücük cocuklar izliyo da deme. Her programın basında essek kadar izleyici kitlesini bilgilendirme amaclı semboller koyulmasının bi sebebi var zira.
Son düzenleme: