açık ara en iyi bölümdü ilk defa sonuna kadar izledim meraktan.
ben asında kızların oyanın çocuğu olamayacağını bildiğini düşünüyordum yani intihar ettiğini nasıl duymazlar en azından. dedikodunun hızla yayıldığı sarmaşık evreninde yaşıyorlar ya :)
bu sefer dizi yerine oturdu bu hafta bütün sahneler de bende
ilk abisi merveye kesin bok atıyor dedim sonuçta hapse tıktırdı merve ama doğruymuş meğer bence çok mantıklı merve o yaşta oyayı ve edibi okuldan attıracak kadar niye takıktı o yaşta nasıl böyle bir plan yapabilir nereden geliyor bu kin derken güzel bağladılar valla bravo ama keşke edipte bunun ilgisini fark edip uzak dursaydı o zaman biraz daha intikam sebebi ortaya doğardı ...yani hala iki insanın hayatının karartacak kadar gözü dönmek için daha geçerli bir sebep arıyorum:) belki ilerleyen bölümlerde :)
pelinin intiharı aşırı basitti taylan aptal olduğu için bununla kurtuldu ama bu kadar basit olmamalı bnce taylan oyaya yürür gider ....yada cidden taylan çok mal :)
herkesin bütün sakındıkları kişilere açıklaması da bomba oldu ki arzu için bu nihaldi kızının gözünde canavara dönüşmeyi kaldıramazdı tabi mehmete gün doğdu :) bu bölüm kötülerin yanına kalmadığı gündü :)
serhan güm diye bombayı mervenin kucağına bıraktı ama tamda olması gerektiği gibi oldu.
geçen bölüm serhan demişti ya herşey senin istediğin gibi olmadı mı her zaman diye yılların birikmişliği, kinini kustu hemde oya ile hayatında ilk defa aşkı hissetti tabi ki boşancam deyince boşanmış olmuyorsun ama serhan ilk defa özgürdü ve oyada zaten ilk defa huzura kavuşmuştu ilk defa belki de hiç bir ilişki de bu kadar açık olmadığı bir ilişkiye başlayacaktı serhan artık oyanın çocuk yapamayacağını biliyor ve ona rağmen ona geliyordu.
bakalım önümüzdeki bölüm oya burcu gibi öteki kadın mı olacak yoksa durdurup serhanı boşan bekleyelim mi diyecek. ben sanmıyorum ama RTÜK takipteymiş Serhan ve Oya/yı evlilik dışı ilişki yaşayacaklar diye.
Çünkü hiç bir dizide aynı adam iki kadını idare etmedi , hiç bir dizide kadına şiddet görülmedi , hiç bir dizide boğazlar kesilip bellerinde mafya mafya silahlarla gezilmiyor.
RTÜK'ün derdi Oya gibi güçlü kuvvetli çalışan bir kadın aslında... aynı RTÜK kadın dizisine de takmış keza kadın para için ilişkiye girmeden iki çocuğuyla dimdik ayakta duruyor diye... kadının ezik olmadığı güçlü olduğu dizileri sevmiyoruz tabi Türk halkı olarak .... kadın kocasının onu aldattığını bilebile yanında olmalı, ayağını yıkamalı...