Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Geçen hafta sanırım site ve bazı üyeler bu dizinin reklamını yapmak icin para alıyo kesin tarzı yorum yapan bi üye vardı aklıma o geldi :KK70::KK70:

Ben her hafta bedavaya uzun uzun yorum yapıyorum banka hesabım hep boş:KK70:Hakkımı alamıyorum :KK53:

Bildirimlerin tanesi kaç liradan gidiyo onu da isabel isabel ve @Kazen e sormak lazım :deli:
Bize de yapım şirketinden gelen her hangi bir transfer yok banka hesabımıza.Boşuna reklam mı yapmış olduk şimdi her hafta :KK70:

Pelin Taytay'a oyle mi dedi? Nerde dedi onu kacirmisim:/

:KK70:
2. Sezonda dirilir Sarmasik'in üstüne çöker kabus gibi:KK70:
Arzu kocasının ilişkisini öğrendi ya o zaman Taylan ile pelin yatakta konuştular dün izledigime göre ya 3-4 bölüm falan ben yapsam ne yaparsın dedi

Pelin giyinir suslemirim güzel bı yemek yeriz teras a çıkarız hooopp sen aşağı dedi

Tam bunun gibi olmasa da buna yakın seyler

Arzu kocasının ilişkisini öğrendi ya o zaman Taylan ile pelin yatakta konuştular dün izledigime göre ya 3-4 bölüm falan ben yapsam ne yaparsın dedi

Pelin giyinir suslemirim güzel bı yemek yeriz teras a çıkarız hooopp sen aşağı dedi

Tam bunun gibi olmasa da buna yakın seyler
Aaa hatırladım evet.
Güzel bir ayrıntı ben hep unutmuşum o bölümleri :110:

Edip’i saf dışı bırakarak konuşuyorum zira kendisi ne ayak hala çözemedim; bence dizide birini öldürebilecek cinsten manyaklığa sahip tek insan evladı Pelin’dir.

anlayamadığım Merve gibi bir kadını nasıl Edip'e aşık gibi gösterirler

Yok yahu ben sizinle dedikoduyu seviyorum, reklam ajansı olmaz benden, dedikodunun samimiyeti kacar:KK70:
Üc bölüm sonra begenmem bi de başlarım gömmeye :KK53::KK53:

@GangstaWalk her bölüm sonunda soruyo özet hazır mı diye ben de kendi kendime seviniyorum öyle:KK73:

Bende özellikle bakıyorum yorumlarınıza valla. Yaşasın dedikodu o zaman :eğlence:

Merhaba

Dün yine harika bir bölümdü hemen yeni bölüm yayınlansın istiyorum.

Katil bence merve ölende serhan. Şöyle düşünüyorum cinayet mervenin evinde işleniyor çünkü ilk bölüm de 2 kız konuşurken sitenin en büyük bahçeli ve en hakim evi olarak bahsediyorlar. Bu evde uğruna hocanın harcandığı mervenin evidir yüksek ihtimal. Serhanda boşanırken merveye evi bıraktıysa oyayla olmasını sindiremeyip serhanı öldürmüş olabilir. Serhan orada ne geziyor derseniz Muhtemel kızının doğum günü partisi çocuk çok çünkü.

Sezon sonu yayınlana kadar beyin fırtınaları devam edecek :))

Diziyi izlerken ki tek yorumum oyanin plates hocasından hiç bir farki yok

Ezelden beri değişmedi
Evli çok çok iyi karizma esas oğlan karısıyla mutsuzdur ama niyeyse o zamana kadar çok iyi idare etmiştir
Taki melekten kesmece kanatlariyla oradan oraya uçup iyilik serpen eseas kızı görene kadar

Sonra gelsin aşk adi altında aldatmalar evli kadının ne kadar cirkef olduğu vs

Şurada bdv de konu açan metreslerin tüm bahaneleri nedir
Karısıyla mutsuz ayrıca karısı çok kötü biri sürekli kavga ediyorlarmış
Bu dizi tam onlarin istediğini söylüyor

Oya bu üçlüye ne yapsa hak derim biz zamanında kara melek izlemiş insanlarız
Ama oyayi da masum gibi göstermesinler bari
Hem evli adamla bile isteye beraber ol hem dünyanın en masum en iyi insani ol

X