Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olduğu nerden çıktı, ben mi bi sahne kaçırdım halbuki gözümü bile kırpmadım izlerkenMerve nasıl hamile olur ya Serhan'dan değildir o. Adamla aynı yatakta yattığı 1-2 kez onda da aralarında bebeleri uyuyordu. Serhan buna dönsün diye oyun mu edecek ne yapacak gene?
Oyunnnnn bencehamile olduğu nerden çıktı, ben mi bi sahne kaçırdım halbuki gözümü bile kırpmadım izlerken
bir gün herkes utc izleyecekUtc izlemeyenlerin(hepsi degil tabii ki) gelip bi sinirle yazması tamam, anladik, izlemiyorsunuz, tebrikler..
bir gün herkes utc izleyecek
yani tamam bildirim gelmesi gereksiz oluyor izleyen izliyo sonuçta ama dediğin gibi başka şeylere de bildirim geliyor bu kadar delirecek ne var ki
Izlesin, izlemesin, o ayri mevzu ama arada goruyorum baya sinirli yorumlar, asla izlemem de, yetheer yhaaa bildirimlerden de, şöyle böyle de.. Gerek var mi yani bunlara? Arada baska forumlar için de bildirim aliyoruz sonucta..
hamile olduğu nerden çıktı, ben mi bi sahne kaçırdım halbuki gözümü bile kırpmadım izlerken
Ha bu arada kızlardan birinin öldüğünü kesinlikle düşünmüyorum. Yanlış bilmiyorsam burada da biri yazmıştı dizinin başlarında 4 şüphelinin de hastanede olduğu ve cezai ehliyetlerinin bulunmadığını söylemiş komiser abi. Yani artık başlarına ne geldiyse cezai ehliyetler gitmiş elden, bilemiyorum.
Bence 1. sezonda maktülü, 2. sezonda katili öğreneceğiz. Benim birkaç tahminim var şöyle bir düşününce. Öncelikle takım elbiseli bir erkekti düşen. Dizide en çok takım elbise giyen eleman Serhan, dolayısıyla Serhan ihtimali kuvvetli. Ama reytinglerden dolayı Serhan abiyi çıkarmak isterler mi bilemiyorum. Eğer o çıkmazsa kuvvetle muhtemel düşen ya Mehmet ya Taylan olur. Mehmet olması en zayıf halka olduğu için yüksek ihtimal. Rachel falan olduğunu düşünmüyorum, yani ölen kimse baya kodaman bir eleman belli ki. Rachel için kimse bu kadar sorgu yapmaya kasmazdı, maalesef gerçekler. :/
Katil olmaya Edip'in bir şekilde dahil olduğunu düşünüyorum. Merve'nin de sezon sonuna doğru Oya-Serhan ilişkisini öğreneceğini düşünüyorum; hemen öğrenmeyecek. Ya Edip'le işbirliği yaparak (malumunuz önceki bölümlerde Serhan'la Edip'in birlikte pencereye baktıkları bir sahne vardı) Serhan'ı bile isteye öldürecek ya da Oya-Serhan ikilisinden birini öldürmeye çalışırlarken yanlışlıkla "araya giren" birini itip öldürecekler. Wait and see. :)
Cezai ehliyetin gitmesi demek, kısaca kafayı gerçekten sıyırmışlar demek
Edip Oya içinBu ne simdi bu adam merveyi neden teselli ediyor acep var bu ikisinde bi ayak