Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Merve nasıl hamile olur ya Serhan'dan değildir o. Adamla aynı yatakta yattığı 1-2 kez onda da aralarında bebeleri uyuyordu. Serhan buna dönsün diye oyun mu edecek ne yapacak gene?
hamile olduğu nerden çıktı, ben mi bi sahne kaçırdım halbuki gözümü bile kırpmadım izlerken o_O

açık ara en iyi bölümdü ilk defa sonuna kadar izledim meraktan.

ben asında kızların oyanın çocuğu olamayacağını bildiğini düşünüyordum yani intihar ettiğini nasıl duymazlar en azından. dedikodunun hızla yayıldığı sarmaşık evreninde yaşıyorlar ya :)
bu sefer dizi yerine oturdu bu hafta bütün sahneler de bende :KK15:
ilk abisi merveye kesin bok atıyor dedim sonuçta hapse tıktırdı merve ama doğruymuş meğer bence çok mantıklı merve o yaşta oyayı ve edibi okuldan attıracak kadar niye takıktı o yaşta nasıl böyle bir plan yapabilir nereden geliyor bu kin derken güzel bağladılar valla bravo ama keşke edipte bunun ilgisini fark edip uzak dursaydı o zaman biraz daha intikam sebebi ortaya doğardı ...yani hala iki insanın hayatının karartacak kadar gözü dönmek için daha geçerli bir sebep arıyorum:) belki ilerleyen bölümlerde :)

pelinin intiharı aşırı basitti taylan aptal olduğu için bununla kurtuldu ama bu kadar basit olmamalı bnce taylan oyaya yürür gider ....yada cidden taylan çok mal :)

herkesin bütün sakındıkları kişilere açıklaması da bomba oldu ki arzu için bu nihaldi kızının gözünde canavara dönüşmeyi kaldıramazdı tabi mehmete gün doğdu :) bu bölüm kötülerin yanına kalmadığı gündü :)

serhan güm diye bombayı mervenin kucağına bıraktı ama tamda olması gerektiği gibi oldu.
geçen bölüm serhan demişti ya herşey senin istediğin gibi olmadı mı her zaman diye yılların birikmişliği, kinini kustu hemde oya ile hayatında ilk defa aşkı hissetti tabi ki boşancam deyince boşanmış olmuyorsun ama serhan ilk defa özgürdü ve oyada zaten ilk defa huzura kavuşmuştu ilk defa belki de hiç bir ilişki de bu kadar açık olmadığı bir ilişkiye başlayacaktı serhan artık oyanın çocuk yapamayacağını biliyor ve ona rağmen ona geliyordu.

bakalım önümüzdeki bölüm oya burcu gibi öteki kadın mı olacak yoksa durdurup serhanı boşan bekleyelim mi diyecek. ben sanmıyorum ama RTÜK takipteymiş Serhan ve Oya/yı evlilik dışı ilişki yaşayacaklar diye.
Çünkü hiç bir dizide aynı adam iki kadını idare etmedi , hiç bir dizide kadına şiddet görülmedi , hiç bir dizide boğazlar kesilip bellerinde mafya mafya silahlarla gezilmiyor.

RTÜK'ün derdi Oya gibi güçlü kuvvetli çalışan bir kadın aslında... aynı RTÜK kadın dizisine de takmış keza kadın para için ilişkiye girmeden iki çocuğuyla dimdik ayakta duruyor diye... kadının ezik olmadığı güçlü olduğu dizileri sevmiyoruz tabi Türk halkı olarak .... kadın kocasının onu aldattığını bilebile yanında olmalı, ayağını yıkamalı...

:KK53:
Izlesin, izlemesin, o ayri mevzu ama arada goruyorum baya sinirli yorumlar, asla izlemem de, yetheer yhaaa bildirimlerden de, şöyle böyle de.. Gerek var mi yani bunlara? Arada baska forumlar için de bildirim aliyoruz sonucta..
yani tamam bildirim gelmesi gereksiz oluyor izleyen izliyo sonuçta ama dediğin gibi başka şeylere de bildirim geliyor bu kadar delirecek ne var ki :confused:

hamile olduğu nerden çıktı, ben mi bi sahne kaçırdım halbuki gözümü bile kırpmadım izlerken o_O

Değil değil burada biri yazmış da hamile diye ben de fragmana baktım öyle bir şey yok. Üyelerden birinin düşüncesiymiş meğer. :)

Yalnız öpüşme sahnesi RTÜK yüzünden sansürlenmiş. Sansürsüz halini Instagram'a koymuş UTC resmi sayfası. Ama Oya ve Serhan arasında bu kadar mı kimyasızlık olur. Yani zorla öpüşüyor gibiler, özellikle Gökçe suratını falan buruşturuyor iyi ki sansürlemişler dedim. Belki de RTÜK değil de bu yüzden sansürlemişlerdir. Mert'in ağzı mı kokuyordu yoksa Gökçe? :KK53: Edip ile Merve arasında daha belirgin bir kimya var, Merve Edip'in evine ilk kez geldiğinde bile o cinsel çekim belirgindi.

Ha bu arada kızlardan birinin öldüğünü kesinlikle düşünmüyorum. Yanlış bilmiyorsam burada da biri yazmıştı dizinin başlarında 4 şüphelinin de hastanede olduğu ve cezai ehliyetlerinin bulunmadığını söylemiş komiser abi. Yani artık başlarına ne geldiyse cezai ehliyetler gitmiş elden, bilemiyorum.

Bence 1. sezonda maktülü, 2. sezonda katili öğreneceğiz. Benim birkaç tahminim var şöyle bir düşününce. Öncelikle takım elbiseli bir erkekti düşen. Dizide en çok takım elbise giyen eleman Serhan, dolayısıyla Serhan ihtimali kuvvetli. Ama reytinglerden dolayı Serhan abiyi çıkarmak isterler mi bilemiyorum. Eğer o çıkmazsa kuvvetle muhtemel düşen ya Mehmet ya Taylan olur. Mehmet olması en zayıf halka olduğu için yüksek ihtimal. Rachel falan olduğunu düşünmüyorum, yani ölen kimse baya kodaman bir eleman belli ki. Rachel için kimse bu kadar sorgu yapmaya kasmazdı, maalesef gerçekler. :/

Katil olmaya Edip'in bir şekilde dahil olduğunu düşünüyorum. Merve'nin de sezon sonuna doğru Oya-Serhan ilişkisini öğreneceğini düşünüyorum; hemen öğrenmeyecek. Ya Edip'le işbirliği yaparak (malumunuz önceki bölümlerde Serhan'la Edip'in birlikte pencereye baktıkları bir sahne vardı) Serhan'ı bile isteye öldürecek ya da Oya-Serhan ikilisinden birini öldürmeye çalışırlarken yanlışlıkla "araya giren" birini itip öldürecekler. Wait and see. :)

Ha bu arada kızlardan birinin öldüğünü kesinlikle düşünmüyorum. Yanlış bilmiyorsam burada da biri yazmıştı dizinin başlarında 4 şüphelinin de hastanede olduğu ve cezai ehliyetlerinin bulunmadığını söylemiş komiser abi. Yani artık başlarına ne geldiyse cezai ehliyetler gitmiş elden, bilemiyorum.

Bence 1. sezonda maktülü, 2. sezonda katili öğreneceğiz. Benim birkaç tahminim var şöyle bir düşününce. Öncelikle takım elbiseli bir erkekti düşen. Dizide en çok takım elbise giyen eleman Serhan, dolayısıyla Serhan ihtimali kuvvetli. Ama reytinglerden dolayı Serhan abiyi çıkarmak isterler mi bilemiyorum. Eğer o çıkmazsa kuvvetle muhtemel düşen ya Mehmet ya Taylan olur. Mehmet olması en zayıf halka olduğu için yüksek ihtimal. Rachel falan olduğunu düşünmüyorum, yani ölen kimse baya kodaman bir eleman belli ki. Rachel için kimse bu kadar sorgu yapmaya kasmazdı, maalesef gerçekler. :/

Katil olmaya Edip'in bir şekilde dahil olduğunu düşünüyorum. Merve'nin de sezon sonuna doğru Oya-Serhan ilişkisini öğreneceğini düşünüyorum; hemen öğrenmeyecek. Ya Edip'le işbirliği yaparak (malumunuz önceki bölümlerde Serhan'la Edip'in birlikte pencereye baktıkları bir sahne vardı) Serhan'ı bile isteye öldürecek ya da Oya-Serhan ikilisinden birini öldürmeye çalışırlarken yanlışlıkla "araya giren" birini itip öldürecekler. Wait and see. :)

Cezai ehliyetin gitmesi demek, kısaca kafayı gerçekten sıyırmışlar demek:KK53:

Dun yarisini bile izleyemedim.bugun izleyip yorumlara katilabilirim umarim ama kk yine yorumlar ucmus masalah sayfalara yetisemiyorum.

Aslında Merve’nin edibe aşık olması şaşırtmadı beni.çünkü Merve’nin kendi evinde verdiği davete edip gelince hepsinden ayrı bi şok yaşamıştı Merve!!bu bölümde Oya’ya acayip gıcık oldum Serhan henüz boşanmamışken atladı hemen!!bu arada bence ölen Serhan katil de edip

Eyyyy RTÜK,

Yıllardır gündüz kuşağında cinayet, ırza tecavüz diye bağırmalarına izin veriyorsun. Aptal aptal insanlar yemek tadıp ıyyy iğrenç olmuş diye geri tükürüyorlar görmezden geliyorsun. Tüm dizilerde törecilik oynanıyor, silahlar konuşuyor, kadınlar dövülüyor. Mafyacılık tüm yapımların ana konusu, özendiricilik almış başını gitmiş. E bütün bunlar hali hazırda olup biterken sen öpüşme sansürlüyorsun??? “Sevişme” sözcüğünü bipliyorsun?? Emziren kadın sansürlüyorsun??? Neden RTÜK nedeeen???

Bi de gelelim asıl mevzuya. Arkadaşlar yasak aşk yüzyıllardır şiirlere, kitaplara, oyunlara, filmlere, dizilere konu olur. Hatırlatayım Aşkı Memnu bir Türk klasiği uyarlamasıdır. Hani öyle batının oyunu falan da değil :) Ha siz hayatınızı tv’de izlediklerinize göre şekillendiriyorsanız ayrı ama Allah aşkına “aaa aldatma meşrulaştırılıyor” falan demeyin. İnsanın olduğu her yerde hata da vardır.

Şimdi usulca uzaklaşıyorum, haftaya görüşürük :KK200:

X