Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Tamam onda sikinti yok, ama anlamadigim su o parti sahnesinde birsey olmadi ve partinin devamini gosterdiler yandi benim devreler:)

Bakın cinayetin işlendiği parti yani ilk bölümde zaten son güne gitmişlerdi biri camdan aşağıya düşmüştü orada başladı dizi zaten ondan sonra zaten herşey çözülmeye başlıyor yani o camdan düşme olayı son olay ondan önce de birşeyler var. Sonra dizi başa sardı okul olayına Oyanın ve öğretmenin nasıl atıldığına ve müdürün cenazesinde biraraya gelmeleriyle dizi başladı yani 1 sene öncesine dönüldü. Olaylar zaten Oya'nın tekrar hayatlarına girmesiyle başlıyor.

Aaa tunç hoca tayin mı edildi orayı kaçırmışım ama iyi olmuş ona ne demek kocasının karsiisna geçip aramızdan cekil demek

ama Ardahan a tayin ediliyor özel okuldan ,ne kadar gerçekçi

Böyle saçmalıklar çok fazla, bir anda dizinin tüm atmosferi kayboluyor....

- Öğretmenin Ardahan'a tayini
- Bankta doğum,
- Merve'nin site elektiriğini kestiği sahne...

bunlar seyirciyi salak yerine koydukları sahneler...

aklıma gelmeyen çok fazla mantık hatası var

mesela serhan evden çıkarken merve nereye gidiyorsun gece gece demişti . serhan oyanın yanına gitti ustayla konuştu fakat gün ortasıydı

bir de merve sürekli herkese yerini bilecek diye ahkam keserken hepsi avanak gibi bakıyor biri de çıkıp kes lan diyip iki tokat çakamıyor

dizi hep mervenin üstünlüğü hakimiyeti üzerine sıkıyor bazen

Ama sonuçta hayal ürünü olan bir dizi yaşanmış bir hikaye değil. Olacak o tür mantık dışı durumlar :)

Utc sayesinde alıntı dediler diye Big little lies dizisini izlemeye başladım

Benim kafama takılan, bu Oya şimdi böyle çok masum çok melek ayaklarında ya, gerçekten öyle mi acaba? Lisede bunlar hep dörtlü olarak takılıyordu, iftira ise lise sonda oldu, aynı sitenin çocukları olarak küçüklükten lise sona dek hep bir aradalar. Merve, Pelo ve Arzu, hiç mi kimseye kötülük etmediler o geziye kadar? Sizce bunun ihtimali nedir? Sonuçta istedikleri için her türlü entrikayı çeviren bir üçlü bunlar. Onlarla arkadaşlık eden ne derece masum ve iyi olabilir? Kimse kendisinden bu denli farklı insanlar ile yakın arkadaş, sister olmaz. Zaten evli çocuğu var demeden Serhan'a yürüyor... Pelo'nun Taytay'a aşık olduğunu bilerek gidip Taytay'la sevgili olmuştur bu belki de.

Sizce?

yarısına kadar izledim sanırım yaa baydı biraz.
özel okuldan devlet okuluna ışık hızıyla nasıl tayin olunuyor bilen varsa yardımcı olsun atanamayan öğretmenlere...
çok basit çok tahimn edilir ilerledi merve şak diye evi aldı kucağına düştü pelin hemen ...
pelinde arzuda hakettiler de bu kadar basit olmamalı.
kraliçe kraliçede işler hep kraliçe için yolunda gidince bayıyor biraz daha sürünmeliydi merve kovulduğu merkeze gidip kapatın deyince bende herkesi çıkarın bugün hemen kovun bana çalışacaksınız bişey de ödemem kölem olun diyecek sandım derdi tabi serhanın müşterileri de bi restini çek bi süründür mehh...

Ay bu dizi beni bir gün öldürecek ya öğretmenin gelip pelinin kocasına biz karınızla seviyeli bir ilişki yaşıyoruz demesi neydi yaa böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına artık senaryo biraz zayıf olmaya başladı bence

Peki bu laflarin uzerine taylanin o numarayi kolayca yemesi?

dünkü bölüm neydi öyle ya. efsaneydi.
arkadaş her diziyi fragmanında tahmin eden ben bu diziyi tahmin edemiyorum.
çıldırcam ya ama böyle olması hosuma gidiyor
kurgusu mükemmel. umarım bozulmazda agız tadıyla şöyle kadınların katakullisini izlemeye devam ederiz

Pelinde şu cirkin taytı giymesin lütfen. Çok kötü durmuş.
Tamam onda sikinti yok, ama anlamadigim su o parti sahnesinde birsey olmadi ve partinin devamini gosterdiler yandi benim devreler:)
canım o parti o parti değil. herkes basta oyle sanmıştı ama ikinci bölümden sonra anlaşılıyor aynı parti olmadıgı.

ben merveyi seviyorum ya :)
ama dizinin kötü karakteri o ayrı o tartışılmaz.
aslıhan gürbüzün oyunculugu o kadar müthiş ki böylesi itici bir karakteri mimikleri ve cool tavırlarıyla sevdirdi yemin ederim kadın tam bir hürrem hatta kösem ya

ay tatlım ya diye cümleye başlaması falan böyle tam işte güçlü kadın profili diyorum kadın tek başına evi aldı serhanın işinin kurtardı veeee adamı hapisten kurtardı. bence kadın gibi kadınn. ama düşman başına yani orasıda ayrı konu

Her iyilik cezasiz kalmaz güzel laf.dünkü bölüm çok güzeldi.merveeee sen ne fettansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…