- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Tamam onda sikinti yok, ama anlamadigim su o parti sahnesinde birsey olmadi ve partinin devamini gosterdiler yandi benim devreler:)
Aaa tunç hoca tayin mı edildi orayı kaçırmışımbu bölüm güzeldi heyecanlıydı. önümüzdeki haftayı nasıl bekleyeceğiz
yalnız şu taylanın cıvıklığıbebeğim kelimesinden soğuttu beni edip artık rahatsız edici ; oyaya aptal aptal bakmaları kendini bişey sanmaları filan
serhan dişlerini göstererek gülünce çirkin oluyor sankimmehmette tam bir karaktersiz
arzu çok sinsi fakat Mehmet konusunda çok safpelin o tayt neydi öyle yürüyen ölü gibiydin
oya da sanki adam evli değilmiş gibi bir saçmalamalar ergen gibi triplere girmeler
tunç hoca olayı da aşırı saçmaydı yürek yemiş gibi itiraflar sonra tayin edilmesi filan
ama Ardahan a tayin ediliyor özel okuldan ,ne kadar gerçekçiAaa tunç hoca tayin mı edildi orayı kaçırmışımama iyi olmuş ona ne demek kocasının karsiisna geçip aramızdan cekil demek
ama Ardahan a tayin ediliyor özel okuldan ,ne kadar gerçekçi
Salıdan salıya hobi oldu artıkHic mi üşenmedin arkadaş yorum değil sanki gelecek haftaki senaryoyu yazmissin uykum geldi okurken
Ay bu dizi beni bir gün öldürecek ya öğretmenin gelip pelinin kocasına biz karınızla seviyeli bir ilişki yaşıyoruz demesi neydi yaa böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına artık senaryo biraz zayıf olmaya başladı bence
Pelinde şu cirkin taytı giymesin lütfen. Çok kötü durmuş.
canım o parti o parti değil. herkes basta oyle sanmıştı ama ikinci bölümden sonra anlaşılıyor aynı parti olmadıgı.Tamam onda sikinti yok, ama anlamadigim su o parti sahnesinde birsey olmadi ve partinin devamini gosterdiler yandi benim devreler:)
Çok güzel bir bölümdü :) dizideki en sevdiği karakter Merve olan bir ben mi varımyani kadın kötü ve kötü olduğunu istediğini kötülükle alacağını belli ediyor. Oya'ya bak! Dürüstlük dersi verdiği kadının kocasıyla saçma sapan bir şey yaşıyor. Ona hayır demesi de dürüstlükten değil kendini düşündüğünden..