- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Benim eşim de diyor ki ;
Oya ile Edip aslında birbirine deli gibi aşık
O ikisi herşeyi planlı yapıyor bunların hayatlarını darma duman edecekler..
Çok güzel bir bölümdü :) dizideki en sevdiği karakter Merve olan bir ben mi varımyani kadın kötü ve kötü olduğunu istediğini kötülükle alacağını belli ediyor. Oya'ya bak! Dürüstlük dersi verdiği kadının kocasıyla saçma sapan bir şey yaşıyor. Ona hayır demesi de dürüstlükten değil kendini düşündüğünden..
Aynen öyleMerve karakterinin cidden hayran birakan bir zekasi ve azmi var. Kadin tek basina herşeyi döndürüyor.
Kızlar ben hala Merve ci olamadım yav bende mi var bi gariplik
Aynen öyleayrıca arzu gibi gizli kötü de değil. net kötü yanı
Ya beni en çok etkileyen ilk defa pelin suçsuz şok oldumMervenin heves dediği yeni işmiş
Olurmu canım Merve çok iyi diycen nerdeyse canım arkadaşım yok öyle bişey serhani elde etmek için tamamen iki karakter gitmiş bence en sinsi Merve bide Mehmet hatasının farkına vardı ama Enver çok karizma bence arzu ona layık kızma arkadaşımAslinda kotu degil Merve. Lisede yaptigini saymazsak kimsenin işini, kocasini, evini zorla almıyor, durduk yere kuyu kazmıyor sadece kontrolun kendisinde olmasini seviyor. Geri dondugunde de kendine ait olanlari istedi, fazlasini degil yinede.
Oya, arzu ve pelinin yaninda o kadar da kötü kalmiyor merve.
Olurmu canım Merve çok iyi diycen nerdeyse canım arkadaşım yok öyle bişey serhani elde etmek için tamamen iki karakter gitmiş bence en sinsi Merve bide Mehmet hatasının farkına vardı ama Enver çok karizma bence arzu ona layık kızma arkadaşım
Bence olmali Mehmet arzuyu hiç haketmiyo bide hele o burcu hey Allahım ya uyuz oluyorum ona Merve kötü karakter sinsi yapacağı hamle belli pelin desen gene öyle peki o burcu ya o cin olmadan çin deryasini dağıtacak burcuuuuuuuMerve fazla hirsli sadeceMehmetin pisman olmasi iyi oldu. Ben o opusmeden sonra Burcuyla bitirsin istedim ama yok yapmiyor. Lanet oranj memet Arzuyu garantilemeden burcuyu birakmicak.
Enverle arzu yakisiyorlar ama bilemedim aralarinda bisey olur mu
Iyi de lisede yaptiklari basit bisey degil ki iki kisinin hayati tamamen alt ust olmus igrenc bir iftira ile..Aslinda kotu degil Merve. Lisede yaptigini saymazsak kimsenin işini, kocasini, evini zorla almıyor, durduk yere kuyu kazmıyor sadece kontrolun kendisinde olmasini seviyor. Geri dondugunde de kendine ait olanlari istedi, fazlasini degil yinede.
Oya, arzu ve pelinin yaninda o kadar da kötü kalmiyor merve.
Katil ve maktül kim bilir hangi bölümde belli olacak..
Şuan bunu bilmek için biraz erken gibi yaaa
Hayır düşün düşün bulamadım da
Bence olmali Mehmet arzuyu hiç haketmiyo bide hele o burcu hey Allahım ya uyuz oluyorum ona Merve kötü karakter sinsi yapacağı hamle belli pelin desen gene öyle peki o burcu ya o cin olmadan çin deryasini dağıtacak burcuuuuuuu
Valla haklisinSirf şu burcu aldatilmayi yaşasın diye arzu memeti kendine cekse guzel olur :d yeniden barişmasada bunu yapmali burcu icin
Iyi de lisede yaptiklari basit bisey degil ki iki kisinin hayati tamamen alt ust olmus igrenc bir iftira ile..
Bence aldatmaktan daha aşağılık bisey degil iftira atmak
Dizi cinayetten bir yıl önceyi araştırıyorBen bişeyi anlamadım.
Madem cinayet ilk bölümdeki oyanın yeni geldiği partide işlendi.
Ozaman bu izlediklerimiz ruh olamayacağına göre maktül değil katil aralarında. Çünkü ölen ilk bölümde öldü