Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
E şimdi herkes o olayi öğrenecek, yüzleşilmiş olacak... konu nerden devam eder sizce? Serhan Oya aşkından mı?

E şimdi herkes o olayi öğrenecek, yüzleşilmiş olacak... konu nerden devam eder sizce? Serhan Oya aşkından mı?
Bence serhan boşanmak istediğini söyleyince buna oya'nın anlattığı olay neden olduğu için merve oya'nın derisini yüzer bi kaç bölüm sonra boşanma, oya-serhan aşkı cilveleşmesi derken baya bi bölümü kurtarırlar

Salıya kadar bünye dayanmaz.

Game of thrones ta yaptıkları gibi bölüm sızdırsalar keşkeee

Çatliciiiimmmmm

Aynen öyle olur.serhanla oyanın aşkından bana gına geldi.aksiyon görmek istiyorum ben yaa şöyle hop oturup hop kalkalım istiyorum ama yok hep aşka bağlıyolar diziyi.

Offf yaa aferin kız oya kim tutar seni acaba serhana da o yuzdenmi yapamam korkarim dedi once soyledi ki onun için bosanmis olmasin ama mervenin gercek yuzunu gorduğu için boşanacagini tahmin etti..kafamda deli sorular

mert firatin habertürk e verdiği röportaji okudunuz mu? şok oldum, fikirlerine bakilirsa tam vatan hayini.
keşke başka biri oynasaymis bu dizide

Siz de reklami gordunuz mu?????ayyy sali nezaman gelecek...pelin taylana tirnaklarini geciriyordu birakmasin diye...serhan bosanalim diyordu...arzunun kizi hic masum degilmissin mi ??diyordu ne!!!!waaaauuuuwwww...

Son bölüme şimdi bakıyorum ve Serhan çok pis bir karakter.
Karısı çocuğu varken başka birisine ümit veriyor. Oya onunla bir yola girmeyi kabul etse, direk karısını aldatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…