Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Onu hiç kızdırmıycan anca öyle arkadaş kalınır onunla

Yok ve kötü kadın. Kötü olduğunu da biliyor. Ben öyle düşünüyorum. Çok kızıyorum ama orada sevdigim hiç bir karakter yok yine en net Merve geliyor bana

Aynen :) salak Serhan fark etse karısı başardı her şeyi.. Ama o Oya'ya benim için yaptıklarından sonra diyor evet Merve gibi arkadaş aslaa istemem. Ama Oya gibi kocama da aşık olacak, Pelin gibi her an dusmemi kollayacak, Arzu gibi saf gösterip çakal çıkacak arkadaşlar yerine Merve olur ya.

Ay şimdi izledim bende o Taylan nasıl yiyo ki hemen affet beni seni dinlemedim diyo Pelin e sonuçta gözünün önünde telefon kırıldı hiç mi güven zedelenmez yine aynı yerden devam ediyorlar bi daha ki bölüme kadar orta yerimden çatlıcam ha

Serhan ne cesaretsiz yüreksiz çıktın yaa ben de cesaretine hayrandım. herşeyi Oya’ya yıkmak ne demek ne olacağımıza sen karar ver ne demek. evli olan sensin canım ailene eşine sorumluluğu olan sensin eşini karşına alıp konuşacak olan yine sensin. Sonra işler kötü giderse kıza senin yüzünden yuvamı yıktım dicek adamsan boşa Merve’yi şu an!! Oya’dan haber gelmeyince boşanmanın lafını bile etmiyo Merve’ye

Birde oya korkuyorum ya aniden gidersen diyor o da zaman ne getirir bilemem diyor.

Klasik erkek tipi iste sevgiliyi garantiye almadan karisina bisey caktirmaktan korkuyor

iyi hoşta şu merve'yi ne diye bu kadar çirkin giyindiriyorlar sürekli pullar payetler zaten kadına gıcığım daha güzel gıcık oluyorum

Birde oya korkuyorum ya aniden gidersen diyor o da zaman ne getirir bilemem diyor.
serhancıyken merveci oldum kadın en azından net, neyse o. kötüyse kötü. bunlar oyayla kırıştırırken kadın arkasını topluyordu. bütün bölüm kadına atar gider yaptı darladı boşanmanın b'sini ağzına almadı. sonrada oyaya ni iliciğimizi sin kirir vir. bu kadar korkaklık olmaz ya. oya dese ki aman beni merveyle uğraştırma takılalım öyle, takılacak oyayla. karaktersiz.

Merve sarmaşığın kraliçe arısı,biraz daha kokoş giyiniyo o yüzden.ben sanırım merveyi beyeniyorum dizide .kötü karakter ama nedense bana şirin geliyor merve .dizi başladığından beri dikkatimi hep merve çekiyor.bide en kötüsü o,en zengini o,en kontrolcü o,herşey mervenin başının altından çıkıyor.bide en güçlüsüde o hepsini yerlebir ediyo.herşeyi ele geçiriyor.valla benim için en popiler ve en kötü karekter merve.erkeklerdende bence en kontrolcüsü edip,tatlı diliyle nasılda serhanı kendine çekerek dost oldu en son bölümde.işte bu bi taktiktir bence belki eline bu sayede çok kozlar geçecek edipin.

Ooo sayfalar ilerlemis.ogun tam izleyemedim de oglusumun dis sendromu yuzunden.kizlar hem kk da hem dizi de..supersiniz ya.

son bölümde pelin'in evinde oya'nın mertçe konusmasına hayran kaldım bi o kadar da diğerlerinin tripli halleriyle sinsiliklerine sinir oldum özellikle arzu gibi dürüst karakter bile degısmeye başlamış şaşırttı,Oya için inş.güzellikler olur onun hayatı haketmedıgı gibi gidiyor düzelsın bı an once oya taraftarıyım dizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…