- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
Onu hiç kızdırmıycan anca öyle arkadaş kalınır onunlaben merveyi seviyorum ya :)
ama dizinin kötü karakteri o ayrı o tartışılmaz.
aslıhan gürbüzün oyunculugu o kadar müthiş ki böylesi itici bir karakteri mimikleri ve cool tavırlarıyla sevdirdi yemin ederim kadın tam bir hürremhatta kösem ya
ay tatlım ya diye cümleye başlaması falan böyle tam işte güçlü kadın profili diyorum kadın tek başına evi aldı serhanın işinin kurtardı veeee adamı hapisten kurtardı. bence kadın gibi kadınn. ama düşman başına yani orasıda ayrı konu
Yok ve kötü kadın. Kötü olduğunu da biliyor. Ben öyle düşünüyorum. Çok kızıyorum ama orada sevdigim hiç bir karakter yok yine en net Merve geliyor banaAslinda kotu degil Merve. Lisede yaptigini saymazsak kimsenin işini, kocasini, evini zorla almıyor, durduk yere kuyu kazmıyor sadece kontrolun kendisinde olmasini seviyor. Geri dondugunde de kendine ait olanlari istedi, fazlasini degil yinede.
Oya, arzu ve pelinin yaninda o kadar da kötü kalmiyor merve.
Aynen :) salak Serhan fark etse karısı başardı her şeyi.. Ama o Oya'ya benim için yaptıklarından sonra diyorben merveyi seviyorum ya :)
ama dizinin kötü karakteri o ayrı o tartışılmaz.
aslıhan gürbüzün oyunculugu o kadar müthiş ki böylesi itici bir karakteri mimikleri ve cool tavırlarıyla sevdirdi yemin ederim kadın tam bir hürremhatta kösem ya
ay tatlım ya diye cümleye başlaması falan böyle tam işte güçlü kadın profili diyorum kadın tek başına evi aldı serhanın işinin kurtardı veeee adamı hapisten kurtardı. bence kadın gibi kadınn. ama düşman başına yani orasıda ayrı konu
Birde oya korkuyorum ya aniden gidersen diyor o da zaman ne getirir bilemem diyor.Serhan ne cesaretsiz yüreksiz çıktın yaa ben de cesaretine hayrandım. herşeyi Oya’ya yıkmak ne demek ne olacağımıza sen karar ver ne demek. evli olan sensin canım ailene eşine sorumluluğu olan sensin eşini karşına alıp konuşacak olan yine sensin. Sonra işler kötü giderse kıza senin yüzünden yuvamı yıktım dicek adamsan boşa Merve’yi şu an!! Oya’dan haber gelmeyince boşanmanın lafını bile etmiyo Merve’ye
Serhan ne cesaretsiz yüreksiz çıktın yaa ben de cesaretine hayrandım. herşeyi Oya’ya yıkmak ne demek ne olacağımıza sen karar ver ne demek. evli olan sensin canım ailene eşine sorumluluğu olan sensin eşini karşına alıp konuşacak olan yine sensin. Sonra işler kötü giderse kıza senin yüzünden yuvamı yıktım dicek adamsan boşa Merve’yi şu an!! Oya’dan haber gelmeyince boşanmanın lafını bile etmiyo Merve’ye
iyi hoşta şu merve'yi ne diye bu kadar çirkin giyindiriyorlar sürekli pullar payetler zaten kadına gıcığım daha güzel gıcık oluyorum
O partiyle cinayet partisi farkli ve bir yil araliklarla.Tamam onda sikinti yok, ama anlamadigim su o parti sahnesinde birsey olmadi ve partinin devamini gosterdiler yandi benim devreler:)
kraliçe arı ya, biraz daha görkemli görünsün diye o pullar payetler bence -_-iyi hoşta şu merve'yi ne diye bu kadar çirkin giyindiriyorlar sürekli pullar payetler zaten kadına gıcığım daha güzel gıcık oluyorum
serhancıyken merveci oldumBirde oya korkuyorum ya aniden gidersen diyor o da zaman ne getirir bilemem diyor.
KatılıyorumCok kalitesiz bi bolumdu, hic gizem yok. Hersey herkes tahmin edilebilir oldu.
Ayrica serhan sen ne ayaksin?
Merve'yi yedekte tutayim Oya he derse sutlarimvari tavirlar karaktersizlik degil mi yani?
çoook heyecanliii, iyi ki paylasmissin. gün sayarız artik
Kızlar fragman çıktı gördünüz mü? Çok heyecanlandım. Nasıl sabrederiz?