Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
ladyamore özeti bekleriz müsait olunca :*

Fena uyukluyorum.
Herkese iyi geceler kızlar.
Sen istersin de yapmaz mıyım

Yarına iş var ama kimin umrunda sevgili KK sakinleri, son sahnenin şerefine dedikodumu yapayım da öyle yatayım dedim

Madem konseptimiz yemekteyize evrildi, madem her akşam yemeğimiz ayri bi olay, ben de açılışı Sarmaşık'ta son akşam yemeği tablomla yapayım dedim

-Gördüğünüz üzere tablomuzda boynu bükük pozlarının altında masayı ateşe vermeye hazırlanan bir adet Oya,

-Tutmayın beni diyen kücük enişte Arzu Taytayım beni terk edecek diye buhranlara sürüklenmiş bi Pelin ve onları arkasına alarak Oya'ya göğüs geren bir adet Merve,

-Ay bayılıcam şimdi anne yuh sana diyerek içine kapanmış bi Nilay,

-Durumu çözmeye çalışan, adeta noluyo lan burada diye Edip'e hesap soran Serhan ve Taytay ikilisi,

-Son olarak yer yer şaşkın yer yer zevkten dört köşe dizisini izleyen biz KK sakinleri varız

Her ne kadar benim tablom kadar olmasa da telefonlarla senkronize şekilde ilerleyen akşam yemeği sahnesi çoooook kaliteliydi, işin yoksa bi hafta bekle şimdi hissini gecirmeyi basardılar bu sefer Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyor, bu sefer her seyin acıga cıkmasını umuyoruz. Ki dikkat ederseniz Nilay bazı karelerde ağlamaklı, bi şeyler ortaya dökülmüş belli ki.

Bölümü baştan alacak olursak bu hafta her şey Serhan'ın adliyeden Oya'nın evine ışınlanmasıyla başladı ki ben geçen bölüm bu adam ne çabuk buraya geldi adliyeden, kesin Oya deliriyo hayal bu demiştim.

Meğerse senarist ışınlanmayı bulmuş da bize haber vermeyi unutmuş. Ki bölümün ilerleyen dakikalarında da özel okuldaki hocayı ebesinin hörekesindeki devlet okuluna sınavsız, atama bekleme derdi olmadan ışınlamayı başararak kendini kanıtlamış oldu

Sevgili senarist, detaylara biraz daha özenelim, masraftan kaçmadan şuraya iki küçük mutlu danışman tutalım, hic olmadı bi google araması yap lütfen.

Neyse ne diyorduk, Serhan Bey de dizideki tüm erkeklerin korkaklığından nasibini almış olacak ki her şey senin istediğin gibi olsun adı altında bütün sorumluluğu Oya'ya yıktı gitti.

Neymiş kararı sen ver Oya imiş. Oldu canım. Kadın sana boşan gel dese üç gün sonra Mila hasreti çektiğinde kimi suçlayacaksın mesela Sayın Serhan Aksak?
Ya da Merve bi hırsla hayatı size zindan etmeye başladığında?

Dörtlü muhabbetinizde Mehmet ile Serhan'ın farkı ne sorusunu çok güzel açıkladınız kabul.

Mehmet'in ne düsüncelerini ne duygularını tartmadan bencil bi çocuk gibi ilk gördügü parlak oyuncagın üstüne atlamasıyla senin bütün hayatın boyunca manipüle edildiğine yeni yeni uyanman, sevgi şevkat görmeden büyümüs bi insan olarak aşık olmanın, aile olmanın anlamını geç kavraman aynı şey değil ona da eyvallah.

Ama o zaman önce Oya'yı yedeğe atıp sonra Merve'yi hayatından çıkarmayacaksın, sıralama tam tersi olacak Ki Oya'dan da cevabını aldın, hoş önce dağları deldim tek başıma havalarına girip sonra evdeki mutlu aile tablosuna yavru köpek bakışları atıyo, o da başka bi alık. Ama gel gelelim güven vermiyosun, her an gidebilirsin, bu konuda haklı kız

Son olarak serada bi buluşma gerçekleşiyosa bu Behlül ve Bihter ekolüne tabidir canımss tutkulu bi kavga sonucu yine öbüşemeden bölümü bitirdiniz ya, bu kabız ilişkiyi daha ne kadar bünyem kaldırır bilemiyorum

Sizi rafa kaldırdıktan sonra gelelim Merve ile 1. Dünya Savaşına:

-Doğu cephesinde son bölümlerdeki ev hanımlığından şirket patronluğuna ani yükselişiyle agır topları rahatsız etmiş, çocuklarımın geleceği adı altında işi çakallığa, akbabalığa vurmuş Arzu ile savaşan Merve, spada başladıgı harekat planına Tomris Hanımın da yardımıyla gösterisli bi partide son vererek düşmanı mağlup etti

-Batı cephesinde güç sarhoşu olmuş, okul aile birligi kadınlarına zulmeden, yöneticilik vasıflarına sahip olmayan, bi cheesecake bile yapamayan Pelin ile giriştiği mücadeleyi ise Tunç Hocayı cepheye sürmek suretiyle kazanan Merve, ayaklarına kapanıp ağlayan düsmanına merhamet etmeyi de ihmal etmedi ve kalesini geri aldı.

Ki bu noktada hocanın şizofrenliğine ve gaza gelme kapasitesine 10 üzerinden 9, Pelin'in kriz yönetimine -5, Taytay'ın "Ayşe'ye kim bakar" yorumuna ise 10 üzerinden 11.5 veriyoruz

Hattaaa günün tüm puanlarını Taytay'a veriyoruz. Boş kafasını seviyorum, kendini diyaloglu figuran olarak görmesini seviyorum (bu arada bu seyirciye bi gonderme miydi acaba, hani erkekler figuran onlara odaklanmayın cinayet için kızlara bakın anlamında), deriligi deniz seviyesini geçmeyen goygoyunu seviyorum

-Son olarak kuzey cephesinde Serhan'ın sıcak denizlerine inmeyi planlayan Oya ile savaşan Merve, oyunun kurallarını bir kez daha Oya'nın suratına çarpmak suretiyle bu cepheyi de kazanarak bölümü birinci tamamladı

Tabi bu turun malubu haftaya 2. Dünya Savaşını atom bombası atmak suretiyle başlatacak o ayrı

Neyse efenim, hala uyuyacak bi kaç saatim kalmışken ben gidip yatayım, haftaya salı entrika dozumuzu almak üzere buluşuncaya dek hoşcakalın

Son düzenleme:
Hic mi üşenmedin arkadaş yorum değil sanki gelecek haftaki senaryoyu yazmissin uykum geldi okurken

**Oya kızlara dürüstlük dersi verdi. Kendisi Serhan'la belirsiz durum içinde;
doğru dürüst bir insan olduğu için vazgeçmiyor.
"Ya bırakıp gidersen o zaman nasıl eskisi gibi güçlü olurum" diyor.

**Burcu gerçekten saf mı safa mı yatıyor acaba

**Merve ve her zamanki güçleri.
Özel okuldan tayin olayını bilmiyordum. Sayelerinde öğrendim.
Başını yaktıkları 2.öğretmen. Hoş Tunç hoca da biraz safmış
Merve'nin herşeyini kabul eden bir zengin kadın sürüsü de bana göre çok saçma
Geçen bölüm evini taşlayan insanlar bu bölümde partinde. Karmaşık çıkar ilişkileri

**Ve ve Arzu iki yıl bölüm bitir. yıllarca ev ekonomisi ile ilgilen.Bir anda kendini İş Kadını san. Yıllarca ilmik ilmik emek vermiş Serhan'a rakip şirket kur. Hakettiğini buldun olan Envere oldu.

ve herşeye inanan Taylan. Ayşeye kim bakar ha :) İlahi taylan sana Pelin bakıyor ama ya

Hasta olduğum için izleyemedim son bölümünü
İnternetten izlicem

bu bölüm güzeldi heyecanlıydı. önümüzdeki haftayı nasıl bekleyeceğiz

yalnız şu taylanın cıvıklığı bebeğim kelimesinden soğuttu beni edip artık rahatsız edici ; oyaya aptal aptal bakmaları kendini bişey sanmaları filan

serhan dişlerini göstererek gülünce çirkin oluyor sankim mehmette tam bir karaktersiz

arzu çok sinsi fakat Mehmet konusunda çok saf pelin o tayt neydi öyle yürüyen ölü gibiydin

oya da sanki adam evli değilmiş gibi bir saçmalamalar ergen gibi triplere girmeler

tunç hoca olayı da aşırı saçmaydı yürek yemiş gibi itiraflar sonra tayin edilmesi filan

abi bu ne ya aklımı aldın
ben izlemiyorum ,daha doğrusu evde tv açmıyorum bebeden ötürü sonrada izliyorum yani bir gün sonradan takipteyim

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    15,8 KB · Görüntüleme: 129
Yine en heyecanli sahne 2 saatin sonundaydi. Bana bu bölüm azcik sıkıcı geldi.

zavallı eşim bunlar kim diye sordu :) işinden ötürü çukur hariç dizi izlemiyor. dedim ki hangisini nasıl anlatayım sana, anlatsam roman olur. haftaya muhteşem bir bölüm geliyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…