Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Edip yada serhan ölmüş olabilir mi??
Bi ifade de polis kızların sorgusunu alamafiklarini söylemişti sanırım akli bişey olfu

Selamlar. Mert Fırat ben. Dizi harika bu sezon izlediğim ve müptelası olduğum tek Türk dizisi. Ama neden baby carrotla burcu iilşki yaşayınca tüh reziller, Serhan'la Oya fingirdeşirken ah ne güzel aşk imajı var Oray'ı anlayamadım sonuçta ikisi de evli erkekler. Niye biri meşru diğeri gayrimeşru gösterilmeye çalışılıyor Taylan lisedeyken daha karakterliymiş. Şimdi tam bir y.şak. Ve lütfen edip Oya'ya aşık olmasın dizinin kurgusuna dokusuna ters düşer hatta edip oyanın hayalindeki bir karakter olsa dizinin klasını yükseltir. Bence ölen Merve değil şu an bi tahminim yok ama bayağı bi ters köşe yapacaklar diye düşünüyorum

Aşkı memnu dan sonra kaçırmadan izlediğim tek dizi her bölümünde acaba ne olucak diye beklediğim sır dolu bı dizi .

uzun zamandır izlediğim en güzel dizi hatta senaryosu kesin yurt dışından alınmıştır diye düşünmüştüm ama değilmiş tebrik ederim oyuncularda çok iyi Aslıhan ı farklı görmek hoş oldu kapasitesini güzel gösteriyor ve kötü karakteri güzel oynuyo en kötüsü o onları izledikçe allahım melek gibiyim diyorum

Başladığı ilk günden beri her bölümünü heyecanla izliyorum bu yılın gizemli dizisi

Bende izliyorum tek izlediğim dizi. Şuan fragman yayınlanmış mı diye baktım yoktu. Acaba Serhan ile Merve karşılacak mı Oyanın evinde. Bence karşılaşmayacaklar

Oyhhh
Olaylar olaylarr
Sorma. Pelin'le Merve ne ara barıştılar be bu ne hız? Geçen bölümde PETÖ tapeleri yayınlamıştı malum; iktidar kanadıysa önce montaj bunlar dedi, baktı halk inanmıyo trafoya kedi sokmak suretiyle karşı hamlede bulundu derken bi bölümde muhalefete karşı birleşmişler. Hatta yetinmemişler manikürcü kızı ajan yapmışlar ya. O da masallah dünden hevesli; kütikül makasına gizli kamera yerleştirir, törpü görünümlü dinleme cihazı falan koyar Oya'nın evine, var onda o fesatlık.
Pilates topu strikes back durumu var bi de. Salı gelse de dizi izlesek.

Benzetmeler bu kadar mı olur

Gelsin ya hakket. Gerçi dün Fi vardı daha onu izleyemedim. İzliyor musun sen de?

Benzetmeler bu kadar mı olur

Gelsin ya hakket. Gerçi dün Fi vardı daha onu izleyemedim. İzliyor musun sen de?
Çi'nin ilk bölümü sarmadı beni ya, Fi kadar memnun değilim bu sezondan. Arada kitaptan yediğim spoilerlar da etkili oldu tabi. O yüzden ha bugün ha yarın diye erteliyorum. Geri kaldım.

Çi'nin ilk bölümü sarmadı beni ya, Fi kadar memnun değilim bu sezondan. Arada kitaptan yediğim spoilerlar da etkili oldu tabi. O yüzden ha bugün ha yarın diye erteliyorum. Geri kaldım.

Önceden bölüm sektirmezdim, benim de az hevesim kırılmadı değil Çi de. Bu Merve ile Oya, tahtını sarstı Can Manay in

Oya karakteri doğru ve kendi ayaklari üzerinde duran güclü bir karakter ama evli bir adamla ilişki kurması olmuyor...
Merve cok sinir bozucu karakter ama oya da merve gibi çirkinlesmemeli.

Mervenin kocasini mehmetle aldatmasi da baska bir iğrençlik

Mehmetle birlikte olan plates yaptıran kadın,merve değil.

Evli erkeklerle ilişkisi olan kadınları her daim yerden yere vurmama rağmen nasıl oluyor da bu dizide Oya Serhan ikilisinin sahnelerinde içim açılıyor bilmiyorum ya

Evli erkeklerle ilişkisi olan kadınları her daim yerden yere vurmama rağmen nasıl oluyor da bu dizide Oya Serhan ikilisinin sahnelerinde içim açılıyor bilmiyorum ya
diziyi sevmeme rağmen bunu hoş karşılaşamıyorum...bu tür duyguları ama zaten karısıda cadının teki zaten kötü hakediyor diye bizlere normal göstermeye çalışıyorlar ...

Yeni bölümün ikinci fragmanını izledim Yine bir yanlış anlamalar zinciri var Bu konuda bence artık klişe olmaya başladı Oya ve Taylanı görüyor merve ve ilişki var aralarında diye düşünecek sanırım

acaba ölen kim ya. çok merak ediyorum ama bir yandan da her hafta inşallah bu hafta açıklamazlar diye başlıyorum izlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…