- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Sorma.Oyhhh
Olaylar olaylarr
Sorma.Pelin'le Merve ne ara barıştılar be bu ne hız? Geçen bölümde PETÖ tapeleri yayınlamıştı malum; iktidar kanadıysa önce montaj bunlar dedi, baktı halk inanmıyo trafoya kedi sokmak suretiyle karşı hamlede bulundu derken bi bölümde muhalefete karşı birleşmişler. Hatta yetinmemişler manikürcü kızı ajan yapmışlar ya. O da masallah dünden hevesli; kütikül makasına gizli kamera yerleştirir, törpü görünümlü dinleme cihazı falan koyar Oya'nın evine, var onda o fesatlık.
Pilates topu strikes back durumu var bi de. Salı gelse de dizi izlesek.
Çi'nin ilk bölümü sarmadı beni ya, Fi kadar memnun değilim bu sezondan. Arada kitaptan yediğim spoilerlar da etkili oldu tabi. O yüzden ha bugün ha yarın diye erteliyorum. Geri kaldım.Benzetmeler bu kadar mı olur
Gelsin ya hakket. Gerçi dün Fi vardı daha onu izleyemedim. İzliyor musun sen de?
Çi'nin ilk bölümü sarmadı beni ya, Fi kadar memnun değilim bu sezondan. Arada kitaptan yediğim spoilerlar da etkili oldu tabi. O yüzden ha bugün ha yarın diye erteliyorum. Geri kaldım.
Mehmetle birlikte olan plates yaptıran kadın,merve değil.Oya karakteri doğru ve kendi ayaklari üzerinde duran güclü bir karakter ama evli bir adamla ilişki kurması olmuyor...
Merve cok sinir bozucu karakter ama oya da merve gibi çirkinlesmemeli.
Mervenin kocasini mehmetle aldatmasi da baska bir iğrençlik
diziyi sevmeme rağmen bunu hoş karşılaşamıyorum...bu tür duyguları ama zaten karısıda cadının teki zaten kötü hakediyor diye bizlere normal göstermeye çalışıyorlar ...Evli erkeklerle ilişkisi olan kadınları her daim yerden yere vurmama rağmen nasıl oluyor da bu dizide Oya Serhan ikilisinin sahnelerinde içim açılıyor bilmiyorum ya
Bu haftaki bölümü iple çekiyorum